FBI:n ratsia Trumpin kartanoon lisännyt merkittävästi innostusta äänestää välivaaleissa

"Demokraatit ovat tunnettuja siitä, että he käyttävät oikeusministeriötä hyväkseen häikäilemättömästi republikaanien maineen tahraamiseen"

Ulkomaat la 20.08.2022 09:08

"Demokraatit ovat varsinaisia ääliöitä heidän kirjaimellisesti luovuttaessa välivaalit meille."

Näin ytimekkään suoraviivaisesti tykittää yhdysvaltalainen konservatiivinen radiojuontaja, kirjailija ja poliittinen kommentaattori Wayne Allyn Root      14. elokuuta 2022 päivätyssä artikkelissaan "Tässä ovat ne asiat, jotka tuhoavat demokraatit välivaaleissa - ellei republikaanipuolue ole sokea, kuuro, tyhmä tai osasyyllinen".

Uskoaan republikaanien huimaan menestykseen tulevissa Yhdysvaltain kongressin välivaaleissa marraskuussa 2022 Wayne Allyn Root perustelee sillä, että "jokainen, jolla on vähänkin älyä", voi nähdä Joe Bidenin, hänen radikaalimarxilaisten kätyreittensä, Nancy Pelosin ja demokraattikongressin sekä melko lailla jokaisen muunkin demokraattipoliitikon ympäri Amerikkaa aiheuttaman katastrofin.

"Tämä on täysimittainen kommunistinen hyökkäys ja Yhdysvaltojen haltuunotto. He tuhoavat talouden ja yrittävät hävittää keskiluokan. 

Kuka tahansa voi nähdä demokraattien halveksunnan, epäkunnioituksen ja vihan amerikkalaista keskiluokkaa ja työväenluokkaa kohtaan. Ja erityisesti heidän pakkomielteensä ja järjettömän hullun vihansa valkoisia heteromiehiä kohtaan", Wayne Allyn Root summaa.

Wayne Allyn Root sanoo ymmärtävänsä paremmin "kuin kaikki Washingtonin poliittiset isot kihot yhteensä", mitä tavalliset äänestäjät ajattelevat, mutta sen sijaan, että hän sen itse kertoisi, hän kysyi sitä heiltä suoraan ja teki mielipidetutkimuksen Wayne Root -faneja koskevaan 20 000 henkilöä käsittävään tietokantaansa.

Wayne Allyn Root esitti yksinkertaisen kysymyksen:

"Mikä on mielestäsi tärkein asia marraskuun välivaaleissa?"

Melkein kaikki päätyivät samaan pääongelmaan: inflaatioon. 

"Tämä on miljardin dollarin viesti republikaanipuolueen ja republikaanien kansallisen komitean (Republican National Committee, RNC) johtajille ja republikaanipoliitikoille rannikolta rannikolle. 

Äänestäjät ovat vihaisia ja huolissaan monista pahoista asioista, joita on tapahtunut Amerikassa sen jälkeen, kun Biden otti komennon. Mutta mikään ei ole verrattavissa inflaatioon - etenkään bensiinin ja päivittäistavaroiden hintoihin."

Seuraavaksi eniten tavallista äänestäjää huoletti avoimet rajat ja laiton maahanmuutto. Suurin osa ihmisistä, jotka vastasivat "inflaatio", lisäsivät avoimet rajat toiseksi valinnakseen.

Kolmannelle sijalle nousi varastetut vuoden 2020 vaalit, vaalivilppi ja vaalien rehellisyys. 

Wayne Allyn Root huomauttaa:

"Kaikki ne Washingtonin ja valtamedian valehtelijat ja idiootit, jotka hokevat, että vaalit olivat oikeudenmukaiset ja rehelliset, eivät tiedä hittoakaan, mitä kunnon amerikkalaiset ajattelevat. Kaikki, joilla on hiukkasenkin maalaisjärkeä, tietävät, että vaalit varastettiin, ja maskia ja vaippoja käyttävä kävelevä ruumis, dementiasta kärsivä Joe Biden on USA:n laiton presidentti", Wayne Allyn Root toteaa.

Näiden Wayne Allyn Rootin 20 000 fanin kolmen keskeisimmän huolenaiheen jälkeen esille nousi vielä muutama muu ongelma:

- The Great Reset (kommunistien hyökkäys Amerikkaa vastaan)

- Kiinan omistuksessa oleva Biden ja Valkoinen talo

- Hallinnon korruptio sekä virkakoneiston (Deep State) ja DC Swampin hävittäminen

- Liittovaltion virastojen aseistaminen

- Massarikollisuusaalto ja varkausepidemia kaupungeissa ympäri Amerikkaa

- Loppu rokotemääräyksille

- Demokraattipuolue ja vasemmiston viha Amerikkaa kohtaan

- Feikki ilmastonmuutos

- Woke-opettajat ja kommunistista/kriittistä rotuteoriaa/transsukupuolisuutta suoltava aivopesu julkisissa kouluissa ja yliopistoissa

- Valeuutismediat ja niiden levittämä propaganda

- Sosiaalisen median bannit ja sensuuri

Wayne Allyn Root tunnetaan "konservatiivisena soturina".  Syyskuussa 2021 ilmestyi hänen uusi suosittu kirjansa, "The Great Patriot Protest & Boycott Book", jonka kerrotaan olevan suunnattu konservatiiveille, kristityille, patriooteille ja yli 80 miljoonalle Trumpin äänestäjälle "yksinkertaiseksi ja helpoksi protestoida ja boikotoida yrityksiä, jotka loukkaavat meitä, panettelevat meitä, jättävät meidät huomiotta ja sylkevät kasvoillemme". 

"Meistä on tultava äänekäs enemmistö. On aika pitää korviahuumaavaa ääntä. Raha ratkaisee."

Wayne on nyt myös kahden uuden TV-ohjelman juontaja Real America's Voicessa ja Mike Lindell TV:ssä. Hän isännöi niin ikään päivittäin maanlaajuista ”Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” -ohjelmaa USA Radio Networkissa. 

Wayne Allyn Root ottaa kantaa lisäksi Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n agenttien 8. elokuuta 2022  tekemään ennenkuulumattomaan kotietsintään vaalivilpin avulla syrjäytetyn maan presidentin Donald Trumpin Mar-a-Lago -kartanoon Palm Beachin kaupungissa Floridassa.

Root suorastaan kiittää demokraatteja, että he tekivät Trumpista juuri "historian suurimman marttyyrin". 

Hän alleviivaa, ettei kyse ollut mistään rikoksesta, vaan yhdestä asiasta: estää Trumpia asettumasta uudelleen presidenttiehdokkaaksi vuonna 2024:

"Kuinka toivottomia demokraattien täytyy olla? Pelkäävätkö he NIIN Trumpia vuonna 2024? Ovatko he NIIN varmoja, että republikaanipuolue ottaa haltuunsa ylivoimaisesti sekä edustajainhuoneen että senaatin marraskuussa? Ovatko he NIIN epätoivoisia muuttaakseen juonta ja (huolet) pois inflaatiosta, avoimista rajoista ja murenevasta taloudesta?

Vastaus kaikuu selkeästi KYLLÄ!"

Epoch Timesin  mukaan presidentti Donald Trump itse sanoi, että FBI:n hyökkäys hänen Mar-a-Lagon kotiinsa Floridassa oli poliittisesti motivoitunut ja että demokraatit ovat tunnettuja siitä, että he käyttävät oikeusministeriötä hyväkseen häikäilemättömästi republikaanien maineen tahraamiseen.

"Ratsiassa oli kyse politiikasta, välivaaleista ja vuodesta 2024. Se on toisessa muodossa olevaa vaalihuijausta.  Siinä kaikki, mitä radikaalit vasemmistodemokraatit tietävät mitä pitää tehdä. He käyttävät FBI:tä ja oikeusministeriötä (DOJ) hyväkseen yrittääkseen ryvettää vastustajansa, mutta kansamme on viisaampaa kuin koskaan ennen. Kannattaa varoa mitä toivoo!" Trump kirjoitti voimakkaasti lausunnossaan Truth Social -somealustallaan 13. elokuuta 2022.

FBI:n ratsia on lisännyt merkittävästi äänestäjien innostusta. Convention of States Actionin ja The Trafalgar Groupin julkaiseman tutkimuksen mukaan   83.3 prosenttia republikaaneista, 71.7 prosenttia riippumattomista ja 55.2 prosenttia demokraateista sanoi, että hyökkäys lisäsi heidän motivaatiotaan äänestää marraskuussa.

Riippumattomista äänestäjistä kyselyn mukaan 53.9 prosenttia sanoi uskovansa, että "Trumpin poliittiset viholliset" olivat hyökkäyksen takana, ja 35.3 prosenttia uskoi sen olevan "puolueeton oikeusjärjestelmä" ja 10.8 prosenttia sanoi, etteivät he olleet varmoja siitä.

Kysely toteutettiin kahden päivän ajan ja se päättyi 10. elokuuta, jolloin kyselyyn osallistui 1 095 vastaajaa.

Wayne Allyn Root kommentoi Epoch Timesin julkistamaa kyselyä Facebookissa:

"Kerroinhan jo teille. Tyhmät demokraatit, oikeusministeri Garland,  DOJ & FBI MOKASIVAT SIELLÄ. Maralagon ratsia oli typerin teko ikinä.

Suurin osa maasta on nyt Trumpin puolella ja motivoitunut äänestämään välivaaleissa. Tämä ratsia vain nosti Trumpin 100 % republikaanipuolueen presidenttiehdokkaaksi. 

Ette voi voittaa Trumpia. Joten lopettakaa yrittäminen, satutatte vain itseänne."

Kannattaa tutustua myös Wayne Allyn Rootin kokoamaan luetteloon tutkimuksista ja tiedoista, jotka osoittavat Covid-19 -rokotteen olevan vaarallinen ja tappava katastrofi. 

Tämä luettelo tuli julki 28.7.2022 hänen omalla verkkosivustollaan Root For America ja muun muassa Front Page Magazinessa 2. elokuuta 2022.

Wayne Allyn Root kuvailee sitä "yksityiskohtaisimmaksi ja kattavimmaksi luetteloksi, mikä koskaan on koottu luotettavista lääketieteellisistä tutkimuksista ja hallitusten tiedoista ympäri maailmaa".

"Valtamedia ja sosiaalinen media ovat bannanneet tai sensuroineet kaikki hallitusten tiedot ja tutkimukset eri puolilta maailmaa, jotka näyttävät toteen, että Covid-rokote on vaarallinen, tappava ja kiistatta terveydenhuollon historian pahin katastrofi. Ja amerikkalaiset vaativat pontevasti saada kuulla vihdoin raaka totuus", Wayne Allyn Root kirjoittaa.

Hän kertoo luettelon kokoamiseen menneen tuhansia tunteja ja kehottaa levittämään sitä kaikkialle:

"Lähettäkää kaikille, jotka tunnette ja joita rakastatte - ennen kuin on liian myöhäistä." 

Tytti Salenius la 20.08. 09:08

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot