Pride juhlistaa nyt myös transsukupuolisuutta ja muita radikaalimpia LGBT-ajatuksia

"Homoudesta on tullut tylsää, joten vasemmiston on löydettävä uusia sorrettuja identiteettejä ruokkiakseen kassavirtaa"

Ulkomaat su 12.06.2022 16:08

Pride-kuukauden jatkuessa yhä useammat yhdysvaltalaisyritykset julkistavat LGBT-mainoksiaan, joissa korostetaan transsukupuolisuutta.  

Tämän on pistänyt merkille LifeSiteNews, joka uutisoi 9.6.2022 LGBT-myönteisten yritysten tyrkyttävän yhä enemmän trans-propagandaa Pride-kuukauden mainoksissaan.

Vaikka LGBT-propaganda on normaalia "Pride-kuukaudelle", amerikkalaisyritykset julistavat nyt transsukupuolisuutta ja muita radikaalimpia LGBT-ajatuksia, Washington Times raportoi.

"Yritykset ovat jo pitkään kannattaneet LGBTQ-yhteisöä, koska ne tietävät, että osallistuminen sen kaikkiin ilmentymiin tekee yksinkertaisesti hyvää niiden liiketoiminnalle", verkoston toimitusjohtaja Todd Sears kertoi Washington Timesille sähköpostitse. 

New Tolerance -kampanjan puheenjohtaja Gregory T. Angelo kuitenkin uskoo, että radikaalimman LGBT-agendan ylistäminen voi aiheuttaa kustannuksia yrityksille. Hän ajattelee yritysten suopean suhtautumisen tällaisiin yhä pervompiin ja enemmän marginaalissa oleviin seksuaalisiin suuntautumisiin johtavan siihen, että ne menettävät pitkäaikaisia asiakkaita.  

"Homoudesta on tullut tylsää, joten vasemmiston on löydettävä uusia 'sorrettuja' identiteettejä ruokkiakseen kassavirtaa", sanoi Angelo, joka on itsekin homoseksuaali. "Kun hyväksyt monia erilaisia epätavanomaisia identiteettejä, karkotat konservatiivit." 

Esimerkkinä hän viittasi NASCARin uuteen Pride-lippuun, joka pyrkii     vetoamaan suureen joukkoon LGBT-aktivisteja homo-, trans- ja intersukupuolisilla symboleilla.  

Osana "Pride-kuukautta" NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing),  pohjoisamerikkalainen autourheilujärjestö, joka on tähän asti vedonnut amerikkalaisen yhteiskunnan konservatiivisempaan osaan, ilmoitti, että se on tehnyt yhteistyötä LGBTQ + -organisaation kanssa "edistääkseen monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallistavaa koulutusta".

NASCARin uusi kampanja sai osakseen epäilyjä LGBT-propagandan tukemisen motiivista, jossa muistutettiin siitä, että yritykset hyödyntävät LGBT-propagandaa saadakseen taloudellisista hyötyä. 

Toisessa palautteessa huomautettiin homoseksuaalisuuden hyväksymisen ja juhlimisen "kaltevasta pinnasta".  

Pride-kuukauden aikana on myös tuotu julki useita tarinoita, joissa erityisesti lapset ovat LGBT-propagandan kohteena. 

Esimerkiksi Texasissa Austinin alakoulussa ohjeistettiin äskettäin jopa neljävuotiaita pitämään LGBT "Pride Week" -luokkakeskustelut salassa vanhemmilta. Asias on näytetty toteen sosiaalisen median kautta jaetuissa kirjallisissa luokkasäännöissä. 

"Se, mitä sanomme tässä huoneessa, pysyy tässä huoneessa", lukee yhdessä säännöistä osana "Pride-viikkoa".

Kolmannen ja viidennen luokan "yhteisöpiirejä" koskevissa säännöissä sanotaan: "Muista, että sovimme pitävämme tämän piirin tapahtumat luottamuksellisina."

Sääntödokumentit jakanut suosittu "Libs of Tik Tok" -Twitter-tili -- joka julkaisee videoita, jotka paljastavat lasten seksuaalisen aivopesun --  peräänkuulutti täysin aiheellisesti: 

"Mikä mahtaisi olla sellaista, jota opettaja puhuisi Pride-viikolla ja josta opettaja olisi huolissaan, jos lapset kertovat siitä vanhemmilleen?"

Texasissa Dallasissa sijaitsevassa homobaarissa puolestaan järjestettiin   lauantaina 4.6.2022 "Drag the Kids to Pride" -drag queen -"lounastapahtuma". 

Perhejuhlana mainostetussa kolmetuntisessa tapahtumassa Mr. Misster gay bar & club -nimisessä homobaarissa esiintyi vähäpukeisia drag queeneja ja se veti paikalle sekä vastustajia että kannattajia.

Kuvat esityksestä levisivät laajalti sosiaalisessa mediassa.

Yhdessä kuvassa drag queen oli nelinkontin, jota pienet lapset katselivat silmät suurina. Drag-"taiteilijat" kävelivät baarin keskellä, ottivat lapsilta dollarin seteleitä ja pyysivät lapsia kävelemään ja poseeraamaan heidän kanssaan. 

Monet lapsista näyttivät hämmentyneiltä; yhdellä heistä oli selvästi epämukavaa, kun drag queen paljastavassa asussa viekoitteli ja pyysi häntä kävelemään käytävää pitkin, kun lapset baariin vieneet aikuiset hurrasivat taustalla.

Kuvottavaa!

Mieleen tulee väistämättä Raamatun lause, jonka myös yksi palautteen antajista on twiitannut:

"Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen." (Matt. 18: 6) 

Paikallisen uutislehden mukaan mielenosoittajat ilmestyivät homobaarin ulkopuolelle protestoimaan. Eräs, joka kieltäytyi kertomasta nimeään turvalisuussyistä ja jolla oli kyltti mukanaan, jossa luki "Lopettakaa pikkulasten houkuttelu", kertoi lehdelle: 

"Olen asunut tässä yhteisössä jo useita vuosia. En usko, että minun pitäisi nähdä kylttejä, joissa mainostetaan lapsille tanssimista lavalla miesten kanssa, jotka ovat stringeissä, sopimattomissa vaatteissa ja meikissä. En millään tavalla suvaitse näiden ihmisten käyttäytymistä, mutta se, mikä veti minut tänne, on se, että nyt on kyse todellakin pikkulapsista." 

Texasin republikaaniedustaja Bryan Slaton lupasi maanantaina 6.6.2022 esitellä lakiehdotuksen, joka kieltäisi lapsia osallistumasta "drag-esityksiin ja muihin sopimattomiin näytöksiin"  sen jälkeen, kun kuvamateriaali alaikäisistä homobaarissa Dallasissa lauantaina levisi nettiin.

Slaton kuvaili lauantaista tapahtumaa "kauhistuttavaksi" ja olevan osoitus "huolestuttavasta kehityksestä, jossa kieroutuneilla aikuisilla on pakkomielle pienten lasten seksualisoimiseen".

"Kahden pienen lapsen isänä en koskaan veisi lapsiani drag-show'hun ja tiedän, että puhemies Dade Phelan eivätkä republikaanikollegani myöskään tekisi niin", Slaton painotti lausunnossaan ja lisäsi, että lainsäätäjien vastuulla on pitää aisoissa lasten "seksualisointi".

Michiganin republikaanien kuvernööriehdokas Tudor Dixon seurasi     Texasin republikaaniedustaja Bryan Slatonin esimerkkiä vannomalla esittävänsä "lakiehdotusta, joka asettaa ankarat rangaistukset aikuisille, jotka tuovat lapset mukanaan drag-esityksiin", mikäli hänet valitaan marraskuussa. 

"Tällainen käyttäytyminen on rikollista lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. Teemme Michiganista maan tiukimman osavaltion lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttäville", hän alleviivasi.

Kalifornian senaattori Scott Wiener, joka avoimesti on homoseksuaali, sen sijaan vastasi vanhempien huolenaiheisiin ehdottaen häpeällisesti lakiesitystä, joka toisi "Drag Queen 101" -oppitunnit kouluihin.

Wiener twiittasi Slatonin lausuntoon omalla ehdotuksellaan: 

"Tämä kaveri antoi minulle juuri lakiehdotusidean: Drag Queen 101:n tarjoaminen osana K-12-opetussuunnitelmaa. Drag Queen -satutuntiin osallistuminen täyttää vaatimukset."

Samaan aikaan "Pride-kulkueisiin" osallistuvat lapset joutuvat säännöllisesti rivouksien, aikuisten alastomuuden ja pornografian kohteeksi.

Joka kesäkuu länsimaiden suurissa ja pienissä kaupungeissa järjestetään sateenkaarilippuja heiluttavien festivaalien ja paraatien orgioita, joissa seksuaalivähemmistöjen taipumuksia juhlitaan julkisesti ja häpeilemättömästi.

LifeSiteNewsin Jonathon Van Maren toteaa yks'kantaan, että lapset tulisi pitää poissa tällaisista seksuaalisen moraalittomuuden pröystäilyistä, mutta "valitettavasti tämän sanomisesta on tullut homofobista".

Viime vuonna Washington Post julkaisi kolumnin nimeltä: "Kyllä, pervoilu kuuluu Prideen. Ja haluan lasteni näkevän sen".

Kolumnin kirjoittaja Lauren Rowello on entinen prostituoitu, joka kuvailee itseään "sukupuoleltaan epämääräiseksi" ja on naimisissa "transsukupuolisen naisen" - biologisen miehen - kanssa.

Eräs kirjailija-opettaja S. Bear Bergman taasen kertoi Huffington Postille vuonna 2019, että "ei ole mitään syytä olla viemättä lapsia Prideen" ja lasten altistaminen seksiakteille Pride-kulkueissa on hieno ajatus, koska "kukaan ei pidä alastomuudesta enemmän kuin lapset".

Kanadan valtion yleisradioyhtiö on myös aiemmin ehdottanut, että "ylpeyden" paraati tarjoaa iloa koko perheelle, ja korosti, että vanhempien tulisi olla ennakkoluulottomia ja ottaa lapsensa mukaan huolimatta siitä, että he "todennäköisesti näkevät tissit ja penikset. Siellä on kaiken muotoisia, -kokoisia ja -asuisia vartaloja".  

Kuten Jonathon Van Maren aivan oikein LifeSiteNewsin 6.6.2022 päivätyssä artikkelissaan "Pride-kuukausi potkaistaan käyntiin lapsille suunnatuilla drag-esityksillä" toteaa:

"Aikuiset saattavat lapset alttiiksi seksuaaliviihteelle LGBT-oikeuksien nimissä."

Hyvä uutinen hänen mukaansa on se, että jälleen vanhemmat heräävät ja protestoivat. 

"Tällaiset tapahtumat eivät enää jää huomaamatta, ja ihmiset taistelevat vastaan, vaikka he kohtaavatkin vihaa niin tehdessään.

Ei pitäisi olla kiistanalaista sanoa, että on väärin viedä lapsia drag-esityksiin baariin, jossa on puolipukeissa olevia esiintyjiä – ja niiden, jotka ovat vielä järjissään, pitäisi ilmaista se äänekkäästi."

Oikea Media on kirjoittanut aikaisemmin useita aihetta sivuavia artikkeleja:

- Elokuussa 2019, Eheytynyt Drag Queen taistelee nyt viattomien lasten puolesta - "Olin hyvin vääristynyt seksuaalisesti"

- Kesäkuussa 2019, Babtistipastori pidätettiin - protestoi Drag Queen -kirjastotapahtumaa

- Helmikuussa 2018, Drag queenit lukevat satuja lapsille Malmön kirjastossa - "Tärkeää rikkoa rajat ja normit"

- Tammikuussa 2018, "Drag-lapsi" LGBT-brandin edustajana

  

Tytti Salenius su 12.06. 16:08

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot