Uusi elokuva: WHO:n "väestönhallintakokeilu" rokotusohjelman varjolla

"Tämä tieto tulee oikeaan aikaan ja kertoo siitä, että WHO ei ole missään määrin sovelias sanelemaan maailmanlaajuista terveyspolitiikkaa"

Ulkomaat pe 22.07.2022 11:08

Yksi maailman johtavista lasten terveyttä puolustavista voittoa tavoittelemattomista organisaatioista, Children's Health Defense (CHD) on tehnyt yhteistyötä brittiläisen elokuvantekijän, tohtori Andrew "Andy" Wakefieldin ja Robert F.Kennedy Jr:n kanssa ja tuottanut uuden lyhytelokuvan.

CHD:n julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan 30 minuutin dokumenttielokuva nimeltä "Hedelmättömyys: Pirullinen agenda" ("Infertility: A Diabolical Agenda") sai ensi-iltansa perjantaina 10. kesäkuuta 2022 CHD TV:ssä.

Dokumentin tehtävänä on todistaa, että Maailman terveysjärjestö (World Health Organization, WHO) osallistui "väestönhallintakokeeseen", joka "toteutettiin rokotusohjelman varjolla" ja se johti tarkoitukselliseen "naisten sterilisaatioon Afrikassa heidän tietämättään ja ilman heidän suostumustaan". 

CHD:n mukaan uusi elokuva "paljastaa totuuden WHO:n pahanilkisestä yhteistyöstä Kenian hallituksen kanssa, jossa miljoonille tietämättömille afrikkalaisille hedelmällisessä iässä oleville naisille annettiin kokeellinen jäykkäkouristusrokotus, jonka myöhemmin havaittiin sisältävän raskaushormonia βhCG".

Dokumentti on hyytävä ja ahdistava tarina siitä, kuinka näiltä naisilta on traagisesti riistetty kyky kantaa lapsi kohdussa raskauden loppuun asti heidän hallituksensa yrittäessä samaan aikaan peitellä todisteita.

Tässä dokumenttielokuvassa kuulemme myös näkökulmia johtavilta asiantuntijoilta, jotka ilmaisevat huolensa muista rokotteista, jotka voivat olla syynä hedelmättömyyteen naisilla ympäri maailmaa; kuten Covid-rokotteet, joiden on jo todettu  https://www.lifesitenews.com/news/pfizer-vp-vaccination-women-is-stupid-infertility/

aiheuttavan naisille "vakavan hedelmättömyyden riskin".

"On ajankohtaista ironiaa, että Maailman terveysjärjestö paljastaa todellisen luonteensa käydessään käsiksi epätoivoisesti globaalin terveyden hallintaan", toteaa elokuvan ohjaaja Wakefield LifeSiteNewsin kanssa jaetussa lehdistötiedotteessa.

"Tämä on tositarina siitä, kenen tekosia nämä ovat  (" 'WHO' dunnit"), Wakefield letkauttaa.

Tämän elokuvan ja WHO:n harjoittaman "syntyvyyden säännöstelyn", "väestönkasvun hillitsemisen" rokotusohjelman puitteissa -  kokeellisen kajoamisen hedelmällisessä iässä oleviin naisiin tuo esiin Ashley Sadler          8.6.2022  LifeSiteNewsin artikkelissaan  "Uusi elokuva väittää WHO:n osallistuneen 'väestönhallintakokeiluun' rokotusohjelman varjolla".

Tohtori Joseph Mercola huomauttaa, että vaikka tätä on pidetty järjettömänä salaliittoteoriana vuosien ajan, "painavat todisteet osoittavat niin tapahtuneen, eikä mikään estä sitä tapahtumasta uudelleen".

"Maailmanlaajuinen väestönvähennysagenda on todellisuutta, ei salaliittoteoriaa", tohtori Joseph Mercola kiteyttää 12.7.2022 päivätyssä LifeSiteNewsin artikkelissaan.

Elämää kannattavat ryhmät (Pro-Life) ja katoliset johtajat ovat jo pitkään olleet huolissaan siitä, että WHO:n sponsoroimia jäykkäkouristusrokoteohjelmia - erityisesti niitä, joiden kohteena on ollut nimenomaan hedelmällisessä iässä olevat naiset - voitaisiin käyttää sterilointikeinona.

1990-luvun alussa epäilyt globaaleista jäykkäkouristusohjelmista oli saanut amerikkalaisen Pro-Life -järjestön Human Life Internationalin vaatimaan   kongressia tutkimaan Meksikossa käynnissä olevaa jäykkäkouristusrokoteohjelmaa väittäen, että lääkkeet voisivat tehdä rokotetuista naisista hedelmättömiä.

Vuonna 2014 Kenian katoliset piispat ja Kenian katolisten lääkäreiden yhdistys ilmaisivat huolensa siitä, että WHO:n ja UNICEFin rahoittamassa jäykkäkouristusrokotteessa oli "hormonia, joka aiheuttaa keskenmenoja ja hedelmättömyyttä", CNS News raportoi tuolloin.

Piispojen mukaan useat riippumattomat testit rokotteista osoittivat, että injektioissa oli hormonia, minkä vuoksi he päättelivät, että rokotuskampanja oli "peitelty väestönhallintaohjelma".

Kaikkien saatavilla olevassa vuoden 2017 tutkimuksessa todettiin, että jo vuonna 1976 tutkijoiden kerrottiin "liittäneen tetanustoksoidia (TT) istukkahormoniin (hCG) saaden näin aikaan 'raskaudenehkäisy' -rokote". 

New York Times raportoi tuolloin avoimesti, että rokotteet huijaisivat immuunijärjestelmän "tuottamaan vasta-aineita sekä jäykkäkouristusproteiinille että H.C.G.:lle", pyrkien siten "estämään juuri muodostuneen alkion elämälle välttämättömän hormonin toiminnan".

Istukkahormoni (hCG-hormoni, human chorionic gonadotrophin) on ensimmäinen signaali, joka kertoo naisen keholle sen, että hän on raskaana, ja saa aikaan muiden hormonien vapautumisen kohdun limakalvon valmistelemiseksi hedelmöittyneen munasolun kiinnittymistä varten. 

Vastauksena tähän signaaliin naisen munasarjat tuottavat sitten toista naissukupuolihormonia, progesteronia (keltarauhashormonia), joka ylläpitää raskauden loppuun asti. 

HCG-tasojen nopea nousu hedelmöittymisen jälkeen tekee siitä erinomaisen merkkiaineen raskauden vahvistamiseksi: raskaustestiä tehdessä naiselta ei testata itse raskautta, vaan siis koholla olevaa hCG:tä.

Kuitenkin, kun se viedään kehoon yhdistettynä tetanustoksoidikantajaproteiiniin, vasta-aineita muodostuu paitsi jäykkäkouristusta, myös hCG:tä vastaan. Tässä tapauksessa elimistö ei tunnista hCG: tä "ystäväksi" ja tuottaa anti-hCG-vasta-aineita. Nämä vasta-aineet hyökkäävät myöhempiä raskauksia vastaan tuhoamalla hCG:n, joka luonnollisesti ylläpitää raskautta; kun naisella on elimistössään riittävästi anti-hCG-vasta-aineita, hän on kykenemätön suojelemaan raskautta.

Yhdistämällä siis hCG:tä jäykkäkouristustoksoidiin, se saa naisen oman immuunijärjestelmän hyökkäämään tämän tärkeän raskaushormonin kimppuun ja tuhoamaan sen.

Tohtori Joseph Mercola summaa  11.7.2022 julkaistussa LifeSiteNewsin artikkelissaan "Maailman terveysjärjestöllä on erikoinen historia hedelmällisyyttä vähentävine rokotteineen":

"Joten jos olet jo raskaana ottaessasi tätä noitakeitosta, se johtaa todennäköisesti keskenmenoon, ja jos et ole jo raskaana, et voi tulla raskaaksi, koska tämä elintärkeä raskaushormoni on immuunijärjestelmäsi jatkuvan hyökkäyksen kohteena. Toistuvat annokset pidentävät näitä vaikutuksia tehden sinusta tehokkaasti steriilin."

Väestöneuvoston tohtorin, Sheldon Segalin mukaan tästä Mercolan "noitakeitokseksi" nimeämästä "rokotteesta" sen sijaan "on 'valtava hyöty' erityisesti naisille kehitysmaissa, joissa ihmiset ovat tottuneet injektioihin ja siihen, että niillä voidaan saada paljon hyvää aikaan".

Vuoteen 1993 mennessä on ollut kehitteillä jo useita ehkäisyrokotteita "perhesuunnittelua" silmällä pitäen.

Vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa, jossa korostettiin WHO:n aiempaa tutkimusta, tämän organisaation - joka hamuaa  ennennäkemätöntä ylivaltaa hallita sen jäsenmaita - julkaisut "osoittavat pitkän tähtäimen tavoitteen hidastaa väestönkasvua epävakaissa, 'vähemmän kehittyneissä maissa' ". 

"Toisin sanoen", tohtori Joseph Mercola sanoo, "WHO:n pitkän linjan politiikka on ollut tukea väestön vähentämistä kolmansissa maissa", ja strategioita väestön vähentämiseksi Intiassa, Bangladeshissa, Pakistanissa, Nigeriassa, Meksikossa, Indonesiassa, Brasiliassa, Filippiineillä, Thaimaassa, Egyptissä, Turkissa, Etiopiassa ja Kolumbiassa on tutkittu jo vuosikymmeniä.

"Ja kuinka ollakkaan, WHO on valmis jopa petoksiin ja huijauksiin vähentääkseen hedelmällisyyttä väestöissä, joita he eivät pidä lisääntymisen arvoisena", tohtori Mercola muistuttaa. 

UNICEF ja WHO ovat toistuvasti kiistäneet väitteet siitä, että maailmanlaajuisissa rokotuskampanjoissa käytetyt jäykkäkouristusrokotteet olisivat vaikuttaneet keskenmenoihin tai hedelmättömyyteen.

CHD:n elokuva "Hedelmättömyys" tuo kuitenkin esiin uusia todisteita.

"Tässä elokuvassa paljastetut totuudet luovat synkän varjon Afrikassa tehdystä tetanuskokeesta kaikkialla maailmassa ilmeneviin hedelmättömyyden oireisiin, mukaan lukien raportteihin Gardasilin rokotteen (HPV-rokote) ja COVID-rokotusten jälkeen", CHD:n tiedejohtaja, tohtori Brian Hooker painottaa.

Niin ikään CHD:n presidentti ja lakiasiainjohtaja Mary Holland toistaa, että tämä elokuva "dokumentoi todisteet, jotka tukevat voimakkaasti ajatusta siitä, että WHO suoritti kokeen hedelmällisessä iässä olevilla naisilla tehdäkseen heistä hedelmättömiä ilman tietoon perustuvaa suostumusta".

"Tämän elokuvan myötä nousee korostetusti esiin kysymys sitä, pitäisikö maailmanlaajuisen yhteisön antaa WHO:lle valtavasti valtaa säännellä ja valvoa maailmanlaajuista terveyspolitiikkaa", Holland peräänkuuluttaa.

Robert F. Kennedy Jr, vastaava tuottaja, joka on toistuvasti vastustanut pakotettuja Covid-19 -rokotteita, puolestaan tähdentää, että "eettisen lääketieteellisen käytännön pysyvä periaate on, että jokaisella potilaalla on oikeus tietoon perustuvaan, vapaaehtoiseen suostumukseen".

"Paljastamme WHO:n rikkovan törkeästi tätä periaatetta salamyhkäisessä kampanjassaan, jolla pyrittiin estämään ja keskeyttämään miljoonien pahaa-aavistamattomien afrikkalaisten naisten raskaudet", Kennedy alleviivaa.

Dokumenttielokuvassa keskeisessä asemassa on kaksi kenialaista gynekologia, tohtorit Wahome Ngare ja edesmennyt Stephen K. Karanja. Molemmat toteavat elokuvassa, että lapsettomuus on nykyään Afrikan suurin gynekologinen ongelma. Raskautensa menettäneiden naisten ja parien määrä, jotka eivät voi tulla raskaaksi, on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina.

"Olen nähnyt kyyneleet. He menettävät identiteettinsä. Sinä kuolet sisältä”, Antoninah Mutinda kertoo dokumentissa. Hän tietää, koska hän on yksi afrikkalaisista naisista, jonka hedelmällisyyteen on mystisesti vaikutettu. Kolmannen keskenmenonsa jälkeen hänet testattiin ja hänellä todettiin erittäin korkeat hCG-vasta-aineet. Hän epäilee nyt, että syy siihen saattaa olla hänelle annettu tetanusrokote.

Tohtori Joseph Mercola kertoo    https://www.lifesitenews.com/opinion/the-world-health-organization-has-a-peculiar-history-with-vaccines-aimed-at-reducing-fertility/         , että hedelmällisyyttä estävä rokote otettiin käyttöön 90-luvun puolivälissä, mutta Kenian johdon ja "eliittiryhmien" tuesta huolimatta se ei ollut suosittu kenialaisnaisten keskuudessa, koska he olivat huolissaan hyväksikäytön mahdollisuudesta. Heitä mietitytti, mahdettaisiinko se   naamioida tavalliseksi tetanusrokoteohjelmaksi.

Heidän pelkonsa olivat perusteltuja, kuten on osoittautunut, näin oli jo tapahtunut. 

Vuonna 1995 Filippiinien katolinen naisten liitto voitti tuomioistuimen päätöksen keskeyttää UNICEFin tetanusohjelma, jossa käytettiin jäykkäkouristusrokotetta, joka sisältää hCG:tä. Kolme miljoonaa 12–45 -vuotiasta naista oli tuolloin jo rokotettu. Anti-hCG:tä sisältäviä rokotteita oli löydetty myös ainakin neljästä muusta maasta.

Kenian hallitus käynnisti samana vuonna 1995 WHO:n jäykkäkouristuskampanjan vastasyntyneiden tetanuksen hävittämisen varjolla. Oli kuitenkin merkkejä siitä, että jotain oli vialla, koska raskaana olevien naisten rokottaminen jäykkäkouristusta vastaan ​​oli jo vakiokäytäntö. Nyt WHO vaati, että naiset, jotka eivät olleet raskaana, tarvitsivat myös rokotteen siltä varalta, että he tulisivat raskaaksi.

Tohtori Stephen K. Karanja sai tietää harhaanjohtavista hedelmällisyyden vastaisista kampanjoista muissa maissa lääketieteellisessä konferenssissa vuonna 1995, ja hän epäili heti oman maansa tetanuskampanjaa. Karanja vakuutti katolisen kirkon – yhden Kenian suurimmista terveydenhoitopalvelujen tarjoajista – johtajat testaamaan annettavan tetanusrokotteen varmistaakseen, ettei siihen liity rikosta.

Ilman perusteluja WHO yhtäkkiä luopui kampanjasta. Ikävä kyllä 19 vuotta myöhemmin, vuonna 2013, vilunkipeli jatkui. Kaikki 15–49 -vuotiaat tytöt ja naiset määrättiin ottamaan rokotus viiden injektion sarjana kuuden kuukauden välein. 

Tohtori Joseph Mercola sanoo, että tämä on osoittautunut olevan tarkka aikataulu, joka tarvitaan hedelmällisyyden vastaiselle rokotteelle tuottamaan steriiliys. 

"Säännöllinen jäykkäkouristusehkäisy vaatii vain yhden injektoinnin 5–10 vuoden välein, eikä missään tapauksessa tarvitse viittä injektiota", Mercola huomauttaa.

Katolinen kirkko päätti testata rokotteita ja keräsi vuoden 2014 kampanjan aikana kolme näytepulloa suoraan klinikoilta. Näytteet lähetettiin sitten kolmeen riippumattomaan laboratorioon testattavaksi. Kuten pelättiin, niistä löydettiin hCG:tä.

Sen jälkeen kerättiin vielä kuusi injektiopulloa ja testattiin kuudessa riippumattomassa laboratoriossa. Tällä kertaa puolessa näistä havaittiin hCG:tä.

Tässä vaiheessa katolinen kirkko tuli julkisuuteen ja kehotti tyttöjä ja naisia ​​olemaan noudattamatta rokotuskampanjaa. Kiistan ratkaisemiseksi muodostettiin tutkintakomitea, joka koostui kolmesta katolisten piispojen valitsemasta edustajasta ja kolmesta valtion virkamiehestä.

Sovittiin, että jo kerätyt yhdeksän injektiopulloa testataan uudelleen sekä 52 näytettä jakelijalta, joka myy tetanusrokotteita Kenian hallitukselle. Tällä kertaa valittiin tarkempi testityyppi, korkean suorituskyvyn nestekromatografia (high performance liquid chromatography, HPLC).

Tohtori Nicholas Muraguri, Kenian hallituksen lääketieteellisten palveluiden johtaja, teki sopimuksen agriQ Questin kanssa suorittamaan tämän testaamisen. Hän kuitenkin kehotti testaamaan hänen suoraan toimittamiaan näytteitä aiemmin sovittujen pullojen sijaan. AgriQ Quest päätti analysoida molemmat erät.

Injektiopullot, jotka osoittautuivat hCG-positiiviseksi käyttämällä entsyymivälitteistä immunosorbenttimääritystä (enzyme-linked immunosorbent assay, ELISA), testattiin edelleen positiiviseksi HPLC:llä, mutta yksikään Muragurin toimittamista näytteistä ei ollut positiivinen.

Järkyttävää kyllä, hallitus vaati sitten agriQ Questia "muuttamaan raporttiaan osoittamaan, että niitä oli turvallista antaa". Kun agriQ Quest kieltäytyi, hallitus, WHO ja UNICEF vastasivat julkisella hyökkäyksellä ja syyttivät katolista kirkkoa "väärien tietojen kaupittelusta".

Ja koska ainoat hCG:tä sisältävät näytteet olivat kirkon toimittamia näytteitä, hallitus syytti heitä injektiopullojen peukaloinnista tarkoituksena heikentää luottamusta rokotteeseen.

Lisää mutkia matkaan toi se, että positiivisen tuloksen antaneilla injektiopulloilla oli samat eränumerot kuin injektiopulloilla, jotka antoivat negatiivisen tuloksen. Vasta myöhemmin agriQ Quest huomasi, että näissä negatiivisissa pulloissa oli väärennetyt etiketit. Ne eivät itse asiassa olleet samoista eristä kuin ne, joiden testitulos oli positiivinen. 

Niitä ei ollut edes valmistanut sama valmistaja.

AgriQ Quest väittää myös voivansa todistaa, että positiivisia näytteitä ei peukaloitu. Testi osoittaa selvästi, että hCG on konjugoitu jäykkäkouristustoksoidilla, eikä tätä voida tehdä yksinkertaisesti lisäämällä hCG:tä jäykkäkouristusrokotepulloon.

HCG:n konjugaatio – kemiallinen yhdistäminen tai liittäminen – tetanustoksoidiin voi tapahtua vain valmistusprosessin aikana. 

Tätä tohtori Joseph Mercola pitää "pitävänä näyttönä, joka todistaa, että vastasyntyneiden jäykkäkouristusrokotekampanja oli hämäystä väestönhallintakampanjalle".

Muraguri valehteli myös väittäessään, että Kenian hallituksella oli vain yksi jäykkäkouristusrokotteen toimittaja. Kuten kävi ilmi, niitä oli kaksi. Biological E. Limited toimitti tavallisen jäykkäkouristusrokotteen, kun taas hCG-positiiviset erät tulivat Intian seerumi-instituutista- samasta maasta, jossa suurin osa WHO: n hedelmällisyyden vastaisesta tutkimuksesta oli tehty.

Sekä Ngare että Karanja maksoivat valppaudestaan kovan hinnan. Lääketieteellinen lautakunta kutsui heidät kurinpitotoimiin. Karanjaa käskettiin tukkimaan suu, eikä hän vuodesta 2014 lähtien saanut puhua julkisesti Kenian rokotteista. Hän rikkoi tämän vaitiolokäskyn tässä elokuvassa. 

29. huhtikuuta 2021 Karanja kuoli väitetysti Covid-infektioon.

Puhuessaan miljoonien kaltaistensa naisten puolesta Antoninah Mutinda, joka on nyt kamppaillut hedelmättömyyden kanssa vuosia, sanoo:

"Kuvitella, että jossakin on järjestelmä, että jotkut ihmiset jossakin ovat kyvyttömyyteni takana kantaa raskauteni loppuun saakka, se on pirullinen agenda!"

Ennen kuolemaansa tohtori Stephen K. Karanja jakoi viestin maailmalle tämän elokuvan tekijöiden kautta ja varoitti:

"Kun he ovat saaneet selväksi Afrikan, he tulevat jahtaamaan sinua."

"Infertility: A Diabolical Agenda", on tohtori Andrew Wakefieldin neljäs rokotteisiin liittyvä dokumentti ja lisää on jo tulossa:

Wakefieldin viides elokuva on jo esituotannossa ja sen pitäisi olla valmis ensi vuonna. Tämä on täyspitkä elokuva lapsuusiän rokotusohjelmasta. Sen on käsikirjoittanut Terry Rossio, joka kirjoitti myös "Shrek", "Pirates of the Caribbean", "Aladdin" ja muut tunnetut elokuvatuotannot.

"Se on erittäin voimakas elokuva, se todella tulee koskettamaan", Wakefield vakuuttaa. "Se saa Covid-rokotteista aiheutuneisiin ongelmiin havahtuneet ymmärtämään, että tätä on tapahtunut lapsuusiän rokotusohjelmassa aivan alusta lähtien. Se on erittäin, erittäin tärkeä elokuva."

Children’s Health Defense (CHD) tulee myös julkaisemaan elokuvaversion Robert F. Kennedy Jr.:n kirjasta "The Real Anthony Fauci". Se ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Oikea Media esittelikin 9.12.2021 artikkelissaan  "Unohtakaa höpinät 'varianteista' ja keskittykää koronarokotteiden vaaroihin" tämän CHD:n arvokkaan lasten hyväksi tekemän työn ja nosti esille, että CHD:n perustaja on todella Robert F. Kennedy Jr -  juristi, joka on tunnettu       menestyksekkäistä oikeusjutuista lasten ja luonnon puolesta suuryrityksiä vastaan ja hänet on valittu muun muassa Time-lehden yhdeksi ”Planeetan Sankareista”.

Marraskuussa 2021 julkaistiin Kennedyn kirja nimeltä "Todellinen Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja maailmanlaajuinen sota demokratiaa ja kansanterveyttä vastaan" (The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health), joka on ollut       Amazonin bestseller- listan kärjessä "totaalisesta mediapimennosta" huolimatta.

Vielä viitaten uunituoreeseen dokumenttiin "Hedelmättömyys: Pirullinen agenda" ("Infertility: A Diabolical Agenda") Robert F. Kennedy Jr täsmentää:

"WHO sai nämä naiset uskomaan, että he olivat osa kansanterveysohjelmaa suojellakseen vastasyntyneitä vauvojaan.

Tämä tieto tulee oikeaan aikaan ja kertoo siitä, että WHO ei ole missään määrin sovelias sanelemaan maailmanlaajuista terveyspolitiikkaa." 

Tytti Salenius pe 22.07. 11:08

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot