Pfizerin tutkija myöntää Covid-rokotteen ja sydänvaivojen välisen yhteyden

Rokotejätit ovat jo pitkään tienneet koronarokotteiden mahdollisista haittavaikutuksista - "He eivät vain halunneet sanoa sitä julkisesti"

Ulkomaat su 15.01.2023 00:04

Hiljattain julkisuuteen noussut salaa kuvattu video paljastaa Pfizerin tutkijan myöntävän, että yritys tiesi mRNA Covid-19 -rokotteiden mahdollisista riskeistä aiheuttaa sydänlihastulehdus. 

Siitä huolimatta Pfizer pidättäytyi jakamasta näitä tietoja yleisölle. 

Asiasta kertoo LifeSiteNews.

Maanantaina 9. tammikuuta 2023 konservatiivinen journalismiryhmä Project Veritas julkaisi Twitterissä videon toimittajan ja Pfizerin vanhemman apulaistutkijan välisestä keskustelusta, joka käytiin vuonna 2021. Se on osoitus siitä, että lääkejätti suoritti testejä selvittääkseen, onko sydänlihastulehdus rokotteiden aiheuttama. 

"Lääketeollisuus (Big Pharma) on jo pitkään tiennyt mahdollisista Covid-19 -rokotteen haittavaikutuksista", Project Veritas painottaa sosiaalisen median viestissä. 

"He eivät vain halunneet sanoa sitä julkisesti. Vuonna 2021 @Pfizer tutkija Chris Croce kertoi toimittajallemme, että he testasivat jo rokotteensa ja sydänlihastulehduksen välisiä yhteyksiä." 

"Lähetimme juuri 3 000 potilaan näytteet testattavaksi kohonneiden troponiinitasojen varalta nähdäksemme, onko se rokotteesta johtuvaa", Croce sanoo videolla. Korkeammat troponiinitasot viittaavat sydäntulehdukseen ja vaurioihin. 

Tutkija lisää, että sydänlihastulehdus on huolenaihe "enemmän nuoremmille ihmisille" ja syy siihen oli "se, mitä tutkimme juuri nyt". 

Ensimmäinen näytesarja lähetettiin "ulkopuolisen tahon suorittamaan testaukseen" viikkoa ennen videon kuvaamista ja viimeinen erä oli tarkoitus lähettää haastattelun jälkeisellä viikolla. 

"Katsotaan", Croce toteaa tuloksista. "Toivottavasti tulee hyviä uutisia. Jos ei, niin mielestäni jotakin saatetaan vetää pois markkinoilta." 

Testauksen tuloksia ei kuitenkaan julkistettu, eivätkä ne näy Pfizerin verkkosivuilla. Heinäkuussa 2021 julkaistussa lehdistötiedotteessa jaettiin Pfizerin rokotteen "turvallisuutta ja tehokkuutta" mittaavan "kuuden kuukauden seurantatutkimuksen" tulokset. 

Pfizer toisti, että "tiedot vahvistavat, että rokote on edelleen turvallinen, hyvin siedetty ja erittäin tehokas COVID-19:n ehkäisyssä". 

Tuolloin koronarokotteet olivat "hyväksytty hätäkäyttöön" kaikille 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Samassa tiedotteessa Pfizer kirjoitti, että "raportit haittatapahtumista, jotka johtuvat Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokotteen käytöstä EUA:n [[Emergency Use Authorization, hätäkäyttölupa] nojalla, viittaavat lisääntyneeseen sydänlihastulehduksen ja sydänpussintulehduksen riskiin, erityisesti toisen annoksen jälkeen". 

Pfizer jatkoi, että "päätettäessä antaa" pistokset "henkilölle, jolla on ollut sydänlihastulehdus tai sydänpussintulehdus, tulisi ottaa huomioon yksilön kliiniset olosuhteet". Lisäksi molemmat sydänsairaudet raportoitiin "haittatapahtumina" jopa "kliinisten tutkimusten ulkopuolella". 

Croce oli myös yksi niistä kolmesta Pfizerin tutkijasta, jotka tunnustivat, että lääkejätti ei kertonut yleisölle, että luonnollinen immuniteetti virusta vastaan on vahvempi kuin rokotuksella aikaansaatu vastustuskyky, kuten LifeSiteNews aiemmin raportoi lokakuussa 2021. 

Covid-rokotusten käyttöönoton jälkeen on raportoitu lukuisia sydänlihastulehdustapauksia, erityisesti nuorten keskuudessa. Tutkimukset ja lääketieteen ammattilaiset ovat osoittaneet vaarallisen riskin sairastua sydämeen liittyviin terveysongelmiin rokotuksen jälkeen.  

33-vuotias pappi, joka joutui hiljattain sairaalaan sydänongelmien vuoksi, kertoo avoimesti, että hänen sydänvaivansa alkoivat sinä päivänä, kun hän otti koronarokotteen.

Pappi Edward Looney julkaisi 8. tammikuuta 2023  25-minuutin videon nimeltä "Sydänongelmani alkoivat, kun sain rokotuksen", jossa hän selvitti yksityiskohtaisesti lähes kaksi vuotta kestänyttä taisteluaan sydänongelmien kanssa sen jälkeen, kun hän otti ensimmäisen Covid-rokotteensa. 

Looney sanoi tunteneensa painostusta ottaa rokote helmikuussa 2021, koska sairaalat ja hoitokodit ohjeistivat pappeja, ettei niissä voinut käydä, jos he eivät olleet "täysin rokotettuja".

"Itse asiassa se ihan ensimmäinen rokote ... Tulin kotiin ja tajusin, että sydämeni syke oli korkeampi kuin normaalisti", Looney aloittaa.

Hänen tuntemuksiensa mukaan toisen koronarokotteen jälkeen hänen "sykkeensä oli jopa korkeampi" kuin ensimmäisen koronapiikin jälkeen. Hän sanoi, että hänen sykkeensä nousi 180 lyöntiin minuutissa kerralla piikityksen jälkeen. 

Paikallinen ensiapuasema sivuutti hänen huolensa ja käski hänen vain pyytää jotakuta "tarkkailemaan" häntä eikä hakeutua hoitoon. Hänen sydämen sykkeensä on pysynyt koholla, yli 100 lyöntiä minuutissa, toisesta rokotteesta lähtien.

Hän totesi lääkärien joulukuussa 2021 sanoneen, ettei hänen sykkeensä alentamiseksi ollut mitään tehtävissä. "Sykettäni ei lainkaan yritetty laskea", Looney huomauttaa.  Lääkärit väittivät hänelle, ettei heillä ollut aavistustakaan, miksi hänellä oli sydänongelmia.

Sydänvaivat ovat tehneet hänestä "väsyneen" ja hänen sydämensä tarvitsee säännöllistä kartoitusta. 

Viimettäin häntä hoitanut lääkäri oli ollut sitä mieltä, että rokotteesta seuranneet ongelmat näyttäisivät viittaavan syy-yhteyteen. Pappi Edward Looney kertoo tuntevansa toisen henkilön, jonka sydän on alkanut oireilla samoin koronarokotuksen jälkeen.

Looney on valitettavasti jälleen kerran vain yksi tuoreimmista esimerkeistä Covid-rokotteisiin liittyvistä ongelmista ja niiden haitoista.

Koronarokotteiden on todettu aiheuttaneen sydämen toimintahäiriöitä, mukaan lukien sydäntulehdusta (sydänlihastulehdus) ja veren hyytymistä.

Eräässä äskettäin tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että Pfizerin rokote tuotti turvallisuussignaalin, joka varoitti mahdollisista ongelmista, kun 12-17 -vuotiaat lapset sairastuivat "sydänlihastulehdukseen/sydänpussintulehdukseen BNT162b2:n [Pfizer] jälkeen".

Floridan terveysministeriön analyysissä "todettiin, että sydänperäisten kuolemantapausten esiintymistiheys on lisääntynyt 84 % 18-39 -vuotiailla miehillä 28 päivän kuluessa mRNA-rokotuksesta".

Lisäksi rokotteisiin liittyvät ongelmat ja nuorten miesten sydänvaivat saivat rokotteiden turvallisuudesta vastaavan johtavassa asemassa olevan viranomaisen varoittamaan niiden käytöstä kyseisessä väestöryhmässä.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (Food and Drug Administration, FDA) rokoteneuvoja, tohtori Doran Fink myönsi syyskuun 2021 rokoteturvallisuuskomitean kokouksessa, että alle 40-vuotiailla miehillä on suurempi riski joutua sairaalahoitoon Covid-rokotteista kuin itse viruksen takia, erityisesti sydänlihastulehduksen ja muiden sydänongelmien vuoksi.

Viimeaikainen kiista liittyy Damar Hamliniin, 24-vuotiaaseen yhdysvaltalaiseen NFL:ssä (National Football League) pelaavaan amerikkalaisen jalkapallon seuran, Buffalo Billsin pelaajaan, joka tuupertui kentän pintaan suorassa tv-lähetyksessä maanantai-iltana 3. tammikuuta 2023 NFL-ottelun aikana

Arvostetun, erittäin maineikkaan sisätautilääkärin, kardiologin ja epidemiologin, tohtori Peter McCulloughin mukaan Damar Hamlinin saama sydämenpysähdys voi olla  "rokotteen aiheuttama sydänlihastulehdus" ---  olettamus, jota Valkoisen talon entinen Covid-19 -neuvonantaja, tohtori Anthony Fauci kutsui "aivan järjettömäksi". 

Hamlin, joka ei yhdessä vaiheessa pystynyt hengittämään omin avuin ollenkaan, toipui huomattavan nopeasti ja on nyt kotiutettu sairaalasta.

21-vuotias yliopistojalkapalloilija on puolestaan viimeisin urheilija, joka kuoli äkillisesti lyyhistyttyään matkalla luokkaan.

Yhdysvaltain ilmavoimien jalkapallojoukkueen 21-vuotias sentteri Lake Charlesista, Louisianasta kotoisin oleva Hunter Brown, kärsi "lääketieteellisestä hätätilanteesta" maanantaina 9. tammikuuta 2023 poistuttuaan asuntolahuoneestaan mennäkseen oppitunnille. Hänet todettiin kuolleeksi sen jälkeen, kun ensihoitajat eivät onnistuneet yrityksissä pelastaa hänen henkeään.

Tarkka kuolinsyy on edelleen selvityksen alla.

Kuten lukuisissa samanlaisissa tapauksissa on korostunut vuodesta 2021 lähtien, monet sosiaalisen median käyttäjät vihjasivat nopeasti, että Brownin kuoleman ja kokeellisten Covid-rokotteiden välillä saattaa olla yhteys. Varmaksi ei tiedetä, saiko Brown Covid-rokotteen vai ei.

Ilmavoimien tilastot vuodelta 2021 arvioivat kuitenkin, että 97 % aktiivipalveluksessa olevista ilma- ja avaruusvoimien jäsenistä oli rokotettu, mutta tuomarit ovat yleensä asettuneet sotilaallisessa palveluksessa olevien puolelle, joilta evättiin uskonnonvapautta koskevat erivapaudet kokeellisiin rokotteisiin. USA:n sotilasjohto Pentagon luopui         virallisesti kiistanalaisesta Covid-rokotemandaatistaan kaikille palvelusmiehille 10. tammikuuta 2023.

Toinen äskettäin täysin odottamatta kuollut urheilija oli 38-vuotias Uche Nwaneri, entinen pelaaja Yhdysvalloissa toimivassa amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliigassa, National Football Leaguessa (NFL). Alustavat ruumiinavaustulokset viittasivat "mahdolliseen sydänkohtaukseen" sen jälkeen, kun hänet löydettiin "reagoimattomana makuuhuoneesta" 30. joulukuuta 2022.

Covid-19 -p(l)andemian aikana hän kannatti rokotepakkoja, liioitteli koronan vaaraa lapsille ja antoi ymmärtää, että ne, jotka kieltäytyvät rokotuksista, kuuluvat vankilaan.

Syyskuussa 2021 Nwaneri oli vaatinut niiden vangitsemista, jotka eivät halunneet ottaa Covid-rokotetta.

"No niin, laitetaanpa nämä pakkorokotukset ja rokotepassit käyttöön mahdollisimman pian", jalkapalloilija uhosi 2. syyskuuta 2021 Twitter-viestissään. 

”Näemme lasten kuolevan päivittäin rokottamattomien itsekkyyden takia. Myös raskaana olevat naiset ovat vaarassa. SUOJELLAAN ELÄMÄÄ. ROKOTTEET PAKOLLISIKSI. Vankilaan jokainen, joka kieltäytyy, elämän suojelemiseksi."

Muista viimeaikaisista suurta julkisuutta saaneista tapauksista kentällä kaatuneista urheilijoista voidaan mainita Imo Essien, Old Dominionin yliopiston miesten koripallojoukkueen toisen vuoden puolustaja.

Urheilija selvisi pelottavasta romahduksestaan, ja Essien palasi harjoituksiin vain neljä päivää tapahtuman jälkeen.

Ja jälleen "yhtäkkiä ja odottamatta", "ilman selitystä miksi", kaksi lukiolaista kuoli äkillisesti viikon sisällä Las Vegasissa sydämen toimintahäiriöön. 

Oikea Media uutisoi jo 10.11.2021, että sydänkohtaukset terveillä nuorilla ja huippu-urheilijoilla näyttävät yleistyvän. 

Alkaako Covid-narratiivin vangitsema yleisö vihdoin tajuta, että elämä Covid-rokotteiden myötä ei tule koskaan olemaan normaalia?

Kesäkuussa 2022 Oikea Media nosti esille terveitä nuoria tappavan "selittämättömän" uuden "kohtauksen", joka hämmentää lääkäreitä.

Jokainen järkevä ihminen näkee selvästi sydäntulehdusta aiheuttavien rokotteiden ja nuorten ja terveiden ihmisten äkillisen kuoleman lisääntymisen välisen korrelaation.

Tammikuussa 2022 Oikea Media kertoi uransa aikana tuhansia sydänlihastulehduksesta kärsiviä potilaita ja satoja Covid-19 -potilaita hoitaneesta lastentauteihin erikoistuneesta sydänlääkäristä, tohtori Kirk Milhoanista, joka varoitti rokotuspakoista, joilla hänen mukaansa voi olla tappava vaikutus lapsiin ja johtaa "sydänperäisten äkkikuolemien" nousuun nuorilla urheilijoilla.

Viime kuussa tämä sama lasten sydänlääkäri varoitti jälleen alaikäisten rokottamisesta viitaten tutkimukseen, joka paljasti sydänvaurioita teini-ikäisillä pojilla Pfizerin mRNA-rokotteiden saamisen jälkeen.

"Tiedoista ilmenee, että sydänlihastulehduksen riski on suurempi kuin rokotteista saatava  hyöty. Lääkärinä, joka on velvollinen olemaan vahingoittamatta, minun mielipiteeni on, että meidän ei pitäisi antaa valtuutusta vahingon aiheuttamiseen", tohtori Kirk Milhoan totesi  liikuttuneena osana todistustaan läsnäolijoille vast'ikään uudelleen valitun Yhdysvaltain republikaanisenaattorin, Ron Johnsonin 7. joulukuuta 2022 järjestämässä pyöreän pöydän keskustelussa Covid-19 -rokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Tähän pyöreän pöydän keskusteluun osallistuivat myös lääkärit Peter McCullough, Ryan Cole, Harvey Risch, James Thorp, Paul Marik, Pierre Kory  ja Paul Alexander.

Senaattori Johnson oli kutsunut keskusteluun mukaan myös lukuisia liittovaltion terveysviranomaisia, lääkeyhtiöiden johtajia ja muita merkittäviä Covid-19 -geenipohjaisten rokotteiden edistäjiä, mukaan lukien tohtorit Anthony Fauci (NIAID-johtaja), Rochelle Walensky (CDC:n johtaja), Albert Bourla (Pfizerin toimitusjohtaja) ja Stéphane Bancel (Moderan toimitusjohtaja). 

Mitä kertookaan se, että kukaan näistä henkilöistä ei kuitenkaan tullut paikalle?

 

 

Tytti Salenius su 15.01. 00:04

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot