IS jatkaa valheellista narratiiviaan "pakolaisista" - Migri lupaa vastaanottaa nyt 5000 kahdessa päivässä

Journalisteina esiintyvät vasemmistoaktivistit ovat huolellisia propagandansa sanoituksessa ja kuvituksessa: sanaa "pakolainen" toistetaan ja kuviin valitaan lapsia.

Kotimaa la 12.10.2019 11:17
Vuonna 2015 Eurooppaan marssi sotakuntoisten islamilaisten miesten joukko

IltaSanomat julkaisi 11.10.2019 jutun, joka täyttää jälleen vasemmistolaisen propagandan tunnusmerkit. Kyse ei ole journalismista vaan propagandasta.

Marxilaisen median sanavalinnat ovat tärkeä ja olennainen osa heidän ideologista narratiiviaan ja agendaansa. Tässä vaiheessa tulisi jo kaikille oikeille journalisteille olla tosiasiat selvillä vuoden 2015 "pakolaiskriisistä", "pakolaisaallosta" ja "pakolaisista".

Turvapaikkahakemuksia on nyt käsitelty neljän vuoden ajan, useimpia moneen kertaan, ja vain hyvin harvoilla vuonna 2015 maahan tunkeutuneilla sotilaskuntoisilla miehillä oli todellista syytä hakea turvapaikkaa. Suurin osa kävi täällä vain seikkailemassa ilmaiseksi,  meidän veronmaksajiemme kustannuksella. Ja kyvytön heikko järjestelmämme ei tunnu edes löytävän keinoja pelkiksi turisteiksi todettujen poistamiseksi maasta.

Journalistina esiintyävät vasemmistoaktivistit ovat huolellisia propagandansa sanoituksessa ja kuvituksessa: Sanaa "pakolainen" toistetaan jutun otsikossa, ingressissä ja neljässä ensimmäisessä kappaleessa. Samaa sanaa toistetaan säännöllisesti yli kymmenen kertaa lyhyessä jutussa. Fakta: kyse ei ollut yleisesti pakolaisista vuonna 2015 Suomen rajalla, vaan joukossa oli joitakin harvoja pakolaisia ja hekin olivat jo hyvässä turvassa ennenkuin tunkeutuivat rajan yli.

Kuvateksteissä kirjoitetaan "pakenevista" ihmisistä ja kuvitukseen on jälleen etsimällä etsitty lapsia, vaikka yli 90% maahamme rajan yli laittomasti turvallisesta maasta tunkeutuneista oli sotilaskuntoisia miehiä.

Vasemmistoaktivistin kirjoittaman jutun tarkoituksena on mainostaa ulkomaita myöten, että nyt suomalainen Migri pystyy vastaanottamaan lisää tällaisia maahan laittomasti tunkeutuvia miehiä, nyt jopa 5000 kahdessa päivässä! Ja artikkelissa melkein pyydellään anteeksi, että vuonna 2015 meillä ei ollut näin "hienoa" vastaanottojärjestemää jo valmiina. Jutun tarkoitus on antaa selvä vasemistolaisen agendan mukainen viesti mm. Turkille: Lähettäkää vain seuraava erä, olemme nyt valmiina.

Kirjoituksen sävy ja agenda huomioiden, jutussa esitetään ikäänkuin harmillisena esteenä se, että "Vapaa liikkuminen on tullut vaikeammaksi. Monet maat ovat ottaneet käyttöön rajatarkastukset. Tarkastuksia on Ranskan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin rajoilla.".

Toimittajana esiintyvää aktivistia harmittaa, että unelmat samanlaisesta vyörystä jo nyt talvella vaikuttavat epätodennäköiseltä ja jutun lopussa hän esittää oman haaveensa: "Muuttoaalto voi näkyä ensi keväänä."

Oikea kysymys olisi miten tällainen vastaava maahantunkeutujien vyöry torjutaan seuraavalla kerralla onnistuneesti. Missä ovat valmistelut rajanylityspaikkojen vahvistamiseksi niin, että vastaava laiton tunkeutuminen voidaan kokonaan estää? Jokaisen maansa turvallisuudesta huolehtivan poliitikon ensimmäinen kysymys tulisi olla miten laiton maahan tunkeutuminen estetään eikä miten heidät majoitetaan mahdollisimman tehokkaasti. 

 

 

Jukka Rahkonen la 12.10. 11:17

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

Olli Pusa

Suomi ja korruptio

to 24.11. 23:32

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11. 14:41

videot