Maria Ohisalo vaatii aktiivista muslimien rekrytoimista Poliisin riveihin - ehdottaa huntuja univormuihin

Sisäministerin mukaan muslimihuivin yhdistämistä poliisin virka-asuun ollaan jo selvittämässä.

Kotimaa su 08.12.2019 11:27
Kuva: Youtube

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kertoo Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä pitävänsä tärkeänä, että poliisissa olisi enemmän muslimeja.

Jutussa Ohisalo rinnastaa ruotsinkieliset ja muslimit yhteisen "vähemmistö"-termin alle, miettimättä ollenkaan voisiko näillä ryhmillä olla mitään eroa esimerkiksi sisäisen turvallisuuden kannalta.

Maria Ohisalo kertoo, että yksi käytännön ongelma ovat tällä hetkellä poliisiunivormut. Ohisalon mukaan sisäministeriön poliisi­osasto on jo selvittämässä sitä, miten muslimihuivin voisi yhdistää poliisin virka-asuun.

"Olisi tärkeää, että poliisissa olisi enemmän ymmärrystä eri kulttuureista tänne tulevista ihmisistä, koska se auttaisi luomaan luottamuksellista suhdetta viranomaisen ja kansalaisten välille", Ohisalo sanoo HS:lle.

"Olen tavannut nuoria musliminaisia, jotka haluaisivat lähteä poliisiin, mutta huivi voi olla se este. Tähän on varmasti hyviä ratkaisuja."

Ohisalo ohittaa täysin sisäiseen turvallisuuteen liittyvät ilmeiset riskit.

Ohisalo kertoo tehneensä ministerinä havaintoja ja sanoo huomanneensa poliisienkin ymmärtävän, ettei rikollisuuden torjunta ole "pelkkiä pyssyjä ja panssariautoja" vaan myös esimerkiksi päihdetyötä ja asuntopolitiikkaa.

Halla-aho ja Perussuomalaiset näkevät asian ilmeisen epäkohdan ja eivät kaipaa Suomeen islamilaisittain hunnutettuja islamisteja poliiseiksi.

"Etenkin keskustan on syytä miettiä asiaa hyvin tarkkaan. Haluatteko selitellä seuraavat kolme ja puoli vuotta äänestäjillenne sitä, että sisä-, ulko- ja ympäristöministeriötä hallitsevat vihreät romuttavat turvapaikkajärjestelmän, junailevat salaisilla operaatioilla isis-naisia Suomeen, rekrytoivat hunnutettuja islamisteja poliiseiksi ja tekevät teollisuuden ja maatalouden toimintaympäristön entistä tukalammaksi?", kommentoi Halla-aho Facebookissa.

Näkyvät islamilaiset uskonnolliset tunnukset kuten hunnut kertovat henkilön tunnustautuvan islamistiksi, poliittisen islamin kannattajaksi. Varsinkin jos henkilö väittää, ettei pysty tai saa työskennellä ilman huntua, kyse on yleensä jo radikaalista islamin tulkinnasta ja se kertoo kyseessä olevan myös poliittisen islamin kannattaja.  Islamistien rekrytoiminen Poliisiin ja muihin luottamuksellisiin turvallisuustehtäviin on aivan ilmeinen turvallisuusriski.

Jos Suomen sisäministerinä toimiva henkilö ei ymmärrä asiaan liittyvää täysin ilmeistä turvallisuusriskiä, tilanne on turvallisuuden kannalta erittäin vakava.

 

Jukka Rahkonen su 08.12. 11:27

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot