Valtuutetut esittävät, että Tampereelle julistettaisiin ilmastohätätila

Aloitteen allekirjoittajat olivat puolueista: vihr, sd, kok, vas ja kesk.

Kotimaa ti 18.02.2020 22:16
Kuva: youtube

Tamperelaisvaltuutetut esittävät, että Tampereelle julistetaan ilmastohätätila, kertoo Aamulehti 17.2..

Valtuutettujen mukaan kyseessä on teko, joka ei välttämättä johda välittömiin toimiin. Sen on tarkoitus kiinnittää huomiota "ilmastokriisin vakavuuteen" ja "vauhdittaa ilmastonmuutoksen vastaisia toimia".

Aloitteen allekirjoittivat viiden eri ryhmän valtuutetut. Ensimmäiset allekirjoittajat olivat Oras Tynkkynen (vihr.) Pekka Salmi (sd.), Jouni Markkanen (kok.), Noora Tapio (vas.) ja Vilhartti Hanhilahti (kesk.). 

Tamperelaisia valtuutettuja äänestäneet kertoivat omat mielipiteensä kommenttiosiossa: 

"Yksi asia kohdallani on ihan varma. Yksikään näistä hädällä leikkijöistä ja lanseeraajista ei ole mukana kun minulla seuraavan kerran on mahdollisuus valita oma edushenkilöni!
Ei sitten kukaan hänen puoluekannastaan täysin riippumatta. He eivät kaikesta päätellen ole tehtäviensä tasalla eivätkä siksi luottamuksen arvoisia. Valtuteetulla on jokaisella se oma tärkeä tehtävänsä. Uhan aivan järjetön korostaminen, hädän lietsominen eikä siitä julistusten tekeminen ole sellainen tehtävä.  Heidät on valittu hoitamaan asioita niin että sellaista ei koskaan tule."

"Meillä ei ole mitään hätää. Todistan väitteeni sillä että vaikka kaikki yhdessä lopetettaisiin sähkön käyttäminen ja yhdessä tuumin lakattaisiin hengittämästä ja olemasta, niin eipä sitä vaikutusta huomattaisi. Tällaiset turhat hätätilanjulistamiset ovat täyttä punavihreää teatteria, enkä hyväksy että lapsiamme aletaan näillä julistuksilla pelottelemaan!"

"Allekirjoittaisivatkohan kaikki valtuutetut "hätätilavetoomuksen" tamperelaisten vanhuksien ja sairaiden hoidon tason puolesta??"

Nobelisti tyrmää ilmastohysterian:

"Ilmasto ei ole lämmennyt viimeisen 18 vuoden aikana ollenkaan. Etelänavalla jään määrä lisääntyy. Kukaan ei osaa sanoa mikä olisi maapallon optimaalinen lämpötila ja millä perusteella."

"CO2 on hyödyllinen kaasu, joka antaa paremman kasvun maapallon kasveille. Merenpinnan lämpeäminen lisää sateita, joka lisää kuivien ja aavikoituvien alueiden elpymistä. Grönlannin sääasemien data viimeisen 100 vuoden ajalta ei osoita ilmaston lämpenemistä. Muutokset auringon toiminnassa korreloivat paremmin mitattuihin lämpötilavaihteluihin kuin CO2:n pitoisuuden muutokset, ...."

Nobelisti Ivar Giaever listaa lukuisia faktoja, jotka tyrmäävät täysin nykyisen ilmastohysterian. Katso koko video tästä.
 

 

Jukka Rahkonen ti 18.02. 22:16

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Pääkirjoitusskandaali

to 15.04. 23:18

Professorin Ajatuksia

Nyt on tilauksessa lisää somaleita ja afgaaneja

to 15.04. 23:16

Heikki Porkka

Onko pääministeri Sanna Marinilla taipumus valehdella?

ke 14.04. 12:24

Juha Ahvio

Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?

su 11.04. 21:33

Olli Pusa

Ennustajaukkojen ja -eukkojen valtakausi?

su 11.04. 13:18

videot