Laura Huhtasaari ehdottaa Nobelin rauhanpalkintoa Donald Trumpille

"Donald Trump ansaitsee palkinnon tuloksekkaista ponnisteluistaan sotaisan kauden lopettamiseksi Yhdysvaltojen historiassa"

Kotimaa la 10.10.2020 23:17

Laura Huhtasaari ehdottaa Nobelin rauhanpalkintoa myönnettäväksi vuonna 2021 Yhdysvaltojen presidentille Donald Trumpille.

Laura Huhtasaari twiittasi 9.10.2020 lähettäneensä Norjan Nobel-komitealle ehdotuksensa vuoden 2021 rauhanpalkinnon saajaksi. Kirjeessään Huhtasaari ehdottaa Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia.

Huhtasaaren mukaan Donald Trump ansaitsee palkinnon tuloksekkaista ponnisteluistaan sotaisan kauden lopettamiseksi Yhdysvaltojen historiassa, historiallisista neuvotteluista useiden kansainvälisten konfliktien osapuolten kesken ja myös oman maansa vakauden rakentamisesta.

"Presidentti Trump on palvellut lähes kokonaisen kauden aloittamatta yhtäkään uutta sotaa. Tämä on ensimmäinen kerta melkein neljään kymmeneen vuoteen kun Yhdysvaltojen presidentti on palvellut kauden sekaantumatta uusiin konflikteihin maailmalla. Lisäksi hän on täyttänyt vaalilupauksensa palauttamalla tuhansittain sotilaita takaisin kotiin entisiltä konfliktialueilta Irakista ja Afganistanista.", Laura kirjoittaa.

"Syyskuun 15, vuonna 2020, Presidentti Trump, yhdessä Iraelin pääministeri Benjamin Netanyahun, Yhdistyneiden arabiemiraattien ulkoministeri Abdullah bin Zayed al-Nahyan sekä Bahrainin ulkoministeri Khalid bin Ahmed Al Khalifan kansas kirjoittivat historialliset rauhansopimukset Washingtonissa. Nämä rauhansopimukset, jotka nimettiin Abrahamin rauhaksi, muodostivat täydet diplomaattisuhteet Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiraattien sekä Isralin ja Bahrainen välille. Presidentti Trumpin rooli tämän historiallisen ja käänteentekevän Abrahamin rauhan välittäjänä oli elintärkeä", Laura jatkaa perusteluaan.

"Lopuksi, Presidentti Trump on ylläpitänyt maansa kansallista yhtenäisyyttä ja turvannut lain ja järjestyksen vastustamalla jyrkästi Yhdysvaltoja hajottavia ryhmittymiä, jotka toiminnallaan lietsovat eri osapuolia toisiaan vastaan, terrorisoivat julkista ja yksityistä omaisuutta ja harjoittavat väkivaltaa poliisia, viranomaisia ja tavallisia kansalaisia kohtaan. On vaikeaa kuvitella ketään muuta Yhdysvaltojen presidenttiä kuin Donald Trump viimeisten vuosikymmenten ajalta, joka olisi näin kirkkaasti ansainnut Nobel-komitean tunnustuksen toimimisestaan maailman rauhan saavuttamiseksi", Huhtasaari päättää kirjeensä.

 

EDIT: Asiasta uutisoi näkyvästi myös Fox News Yhdysvalloissa.


 

Jukka Rahkonen la 10.10. 23:17

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Mikko Paunio

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot