Alexander Stubb ja Hillary Clinton keskustelevat Yhdysvaltain vaaleista

"Olemme otettuja siitä, että saamme Clintonin avaamaan lukuvuotemme tällaisena maailmanpolitiikan polttavana hetkenä, vain kaksi viikkoa Yhdysvaltain vaalien jälkeen"

Kotimaa to 19.11.2020 17:00

Alexander Stubb haastattelee tänään 19.00 Hillary Clingtonia.

"Torstai-iltana kello 19.00 Suomen aikaa yleisöllä on mahdollisuus kuunnella, mitä Hillary Clinton ajattelee Yhdysvaltain vaaleista ja demokratian tilasta ja tulevaisuudesta maailmassa.", kertoo Iltalehti.  

"Clintonia haastattelee suorassa verkkolähetyksessä professori Alexander Stubb."

Yhdysvaltain vaalit ovat tässä vaiheessa jo täysi kaaos ja vitsi. Milloinkaan ei ole Yhdysvalloissa nähty yhtä paljon ja yhtä törkeitä vaalipetoksia ja -rikoksia kuin näissä vaaleissa. Haastattelussa todennäköisesti Hillary toistaa vasemmiston valhetta luotettavista vaaleista, vaikka milloinkaan Yhdysvalloissa ei ole ollut näin paljon todisteita todellisesta systemaattisesta vaalien manipuloinnista rikollisin keinoin kuin nyt.

"Olemme otettuja siitä, että saamme Clintonin avaamaan lukuvuotemme tällaisena maailmanpolitiikan polttavana hetkenä, vain kaksi viikkoa Yhdysvaltain vaalien jälkeen. On mielenkiintoista kuulla hänen ajatuksiaan muun muassa kansainvälisistä suhteista, transatlanttisesta suhteesta ja Kiinasta.", kertoo Stubb IL:n artikkelissa. 

Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump pelasti Yhdysvaltojen talouden purkamalla heille tuhoisan transatlanttisen NAFTA-kauppasopimuksen heti presidenttikautensa alussa ja hän on laittanut viimein myös Kiinan kuriin. Kiina on käyttänyt Yhdysvaltoja taloudellisesti hyväkseen jo kymmeniä vuosia Demokraattien suosiollisella avustuksella. Barack Hussein Obama ja Clintonit mahdollistivat Yhdysvaltojen keskiluokan taloudellisen romahduksen ja heidän vaurautensa siirtymisen Kiinan kommunistisen puolueen ja heidän etupiirinsä hallintaan. 

Yhdysvaltojen deep staten oma poika Joe Biden on 47 vuotta ollut mukana korruptiossa ja hänen poikansa Hunter Bidenin kovalevyltä löytyi vuonna 2019 todisteet lahjuksista, joita on tullut heidän perheelleen Kiinasta, Ukrainasta ja Moskovasta. Lahjusten tarkoitus on ollut vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan.  

"Stubbin johtaman yliopistokeskuksen tavoitteena on kouluttaa seuraava eurooppalainen vaikuttajapolvi, joka omalla työllään puolustaa demokratiaa ja sen arvoja.", artikkelissa todetaan.

Suomessa kannattaa olla varuillaan millaista "demokratiaa" tänne ollaan tuomassa. Vaalien varastamiseen ja vallankaappaukseen suunnitellut Dominion Voting Systems ja Smartmatic ovat osa Yhdysvaltojen Demokraattisen puolueen käsitystä "demokratiasta". Hillary Clintonin, Joe Bidenin ja heidän lähipiiriensä käsitys demokratiasta on, että kaikki keinot ovat sallittuja - jopa rikokset - jos ne vain takaavat valtaan pääsyn. 

"Clinton sai kolme miljoonaa ääntä enemmän kuin Donald Trump, mutta ei tullut valituksi Yhdysvaltain vaalijärjestelmän takia.", väittää Iltalehti.

Tämä väite on nyt kyseenalaistettu, kun tutkimukset Dominion Voting Systems järjestelmän käytöstä ovat alkaneet ja todistajat kertovat, että kyseistä järjestelmää on käytetty jo 2016 vaaleissa ja jo aikasemminkin. Joidenkin arvioiden mukaan Donald J. Trump voitti enemmistön äänet myös 2016.

Hillary väitti 2016 vaalien olleen vilpilliset ja jatkoi tätä syytöstään neljä vuotta. Mutta Hillaryn kampanja ei vaatinut uudelleenlaskentaa, vaikka se olisi ollut mahdollista useassa osa-valtiossa jos demokraatit olisivat niin vaatineet. Miksi sitä ei vaadittu? Koska nämä vaalipetokset ja Dominion Voting Systems -manipuloinnit olisivat tulleet jo silloin ilmi - Hillaryn väite enemmistön äänistä olisi paljastunut jo silloin petokseksi.

 

Verkkolähetystä voi seurata torstaina 19. marraskuuta iltaseitsemältä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=pbq-whu28_o.

 

 

Jukka Rahkonen to 19.11. 17:00

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot