Kuntokauppa ei liputa sateenkaaren värejä

"Viime aikoina yhteiskunnallisessa keskustelussa on ollut aistittavissa mielipiteen, sanan- ja uskonnonvapautta rajoittavaa tunnelmaa"

Kotimaa su 01.07.2018 15:49

"Monet yritykset ovat viime aikoina osallistuneet englanninkielistä termiä PRIDE (suom. ylpeys, ylvästely, ylpeydenaihe, ylimielisyys, kopeus, huippu, kiima) käyttävään vahvasti poliittiselta vaikuttavaan kampanjaan. Mekin Kuntokaupalla puntaroimme osallistumista, mutta päätimme toistaiseksi jättäytyä kampanjan ulkopuolelle", pohtii Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen.

"Toimitusjohtajana mietin, voimmeko osoittaa vieläkin laajempaa suvaitsevaisuutta siten, että emme sitoudu vain jonkun tietyn järjestön tai poliittisen tahon agendaan", hän jatkaa.

Helsingissä ovat monet yritykset ja Helsingin kaupunki valinneet liputtaa vain yhden äärivasemmistolaisen agandan puolesta ja samalla syrjiä toisenlaista näkemystä edustavia ryhmiä.

"Emme usko, että ylpeys, ylimielisyys ja kopeus ovat oikeita tapoja rakentaa yhteiskuntaamme. Päinvastoin, me Kuntokaupalla haluamme tavoitella nöyryyttä ja koemme, että meillä ei ole varaa pitää itseämme ketään toista parempana. Kaipaamme kanssaihmisiä kunnioittavaa ilmapiiriä, jossa eri mielipiteitä ja näkemyksiä voidaan tuoda esiin rohkeasti, rakentavasti ja toiset huomioiden. Kyynärpäätaktiikkaa ja toisten alistamista tulisi välttää", Kukkonen kirjoittaa.

Globaalin vasemmiston masinoima toisinajattelijoiden painostus on ollut rantautumassa Suomeen jo vuosia. Jopa oikeuslaitostamme käytetään hyväksi painostuksen välineenä, vedoten vanhentuneeseen ja erittäin heikosti määriteltyyn pykälään "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan". Media on yhdessä globaalin äärivasemmistolaisen rintaman kanssa onnistunut lanseeraamaan toisen mielivaltaisesti tulkittavan käsitteen "vihapuhe". Näiden käsitteiden tarkoitus on vahvistaa kansalaisten ennakkosensuuria ja siten rajoittaa sananvapautta.

"Viime aikoina yhteiskunnallisessa keskustelussa on ollut aistittavissa mielipiteen, sanan- ja uskonnonvapautta rajoittavaa tunnelmaa. Olemme huolestuneita, jos media ja yleinen ilmapiiri alkavat luopua näistä ihmisoikeuksista ja sivistyksen tukipilareista. "

"Valoa ja rakkautta aivan jokaisen kesään — ja muistetaanhan pitää itsemme kunnossa!", Matias toivottaa kirjoituksensa lopuksi.

 

Lue koko artikkeli Kuntokaupan blogista.

Jukka Rahkonen su 01.07. 15:49

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Patsaiden kohtaloita

ke 08.07. 23:39

Professorin Ajatuksia

Suru-uutisia maailmalta

ke 08.07. 23:38

Olli Pusa

Valheiden verkko

ke 08.07. 10:04

Laura Huhtasaari

Keskusjohtoisuus ei ole ratkaisu

ti 07.07. 20:43

Henna Kajava

Rasismiin auttaa ainoastaan tiukka maahanmuuttopolitiikka

pe 03.07. 18:41

videot