Kriisiviestinnän asiantuntija Talouselämässä: Jussi Halla-aho vetää hallitusneuvottelut

"Persut tulevat vetämään hallitusneuvottelut. Se on sitten eri asia, onnistuvatko ne ja mitä tapahtuu lopulta, mutta minä väitän, että persut tulevat kiilaamaan ykköseksi näissä vaaleissa"

Kotimaa la 13.04.2019 00:55
Asiantuntijan mielestä tässä on tuleva pääministerimme

Perussuomalaiset nousee eduskuntavaaleissa Suomen suurimmaksi puolueeksi, arvioi kriisiviestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo Talouselämän haastattelussa. Kortesuo ei säästele sanojaan kuvatessaan Antti Rinteen esiintymistä. Möhlinyt Antti Rinne tuhosi Sdp:n voiton, Talouselämä otsikoi.

– Väitän, että tulee persujen uusi jytky ja se tulee olemaan isompi, kuin mitä olemme nyt ajatelleet. Tämä on minun vahva väitteeni, Kortesuo sanoo.

– Minä väitän nyt tässä rohkeasti, että persut tulevat vetämään hallitusneuvottelut. Se on sitten eri asia, onnistuvatko ne ja mitä tapahtuu lopulta, mutta minä väitän, että persut tulevat kiilaamaan ykköseksi näissä vaaleissa.

Talouselämän mukaan perustelut jytkyväitteille ovat hyvät. Viestintäkouluttaja ja tietokirjailija Kortesuo uskoo, että puheenjohtaja Jussi Halla-aho korjaa potin vähäeleisellä ja vakavalla esiintymisellään, joka menee äänestäjiin kuin häkä näinä maailman aikoina, kun ihmisiä pelottaa.

Rinne tuhoaa Sdp:n

Kortesuon mukaan sdp:n voiton tuhoksi koituu puheenjohtaja Antti Rinne. Gallupeissa demareiden käyrä on ollut laskeva siitä asti, kun Rinne palasi sairauslomalta.

– Kyllä minä syytän tässä kohtaa Rinnettä siitä.

Kortesuon mukaan aina, kun ihminen heittää jotakin epämääräistä ja joutuu perumaan sanomisiaan, ollaan pulassa. Hän listaa Talouselämälle Rinteen pahimmat möläytykset: Nato-sammakko, epämääräinen hintalappu vaalilupauksille ja lihavero.

 

Artikkeli julkaistu Suomen Uutisissa 12.4.2019

Jukka Rahkonen la 13.04. 00:55

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkainen väkivallan logiikka

Klo 19:59.

Timo Vihavainen

Patsaiden kohtaloita

ke 08.07. 23:39

Professorin Ajatuksia

Suru-uutisia maailmalta

ke 08.07. 23:38

Olli Pusa

Valheiden verkko

ke 08.07. 10:04

Laura Huhtasaari

Keskusjohtoisuus ei ole ratkaisu

ti 07.07. 20:43

videot