Muslimit raiskasivat ja kivittivät kristityn naisen Syyriassa

Hirvittävästä teosta vastuussa olevien muslimien uskotaan olevan al-Qaidaan sidoksissa olevan jihadiryhmän, al-Nusran jäseniä, joilla on merkittävä asema Idlibissä.

Ulkomaat ma 22.07.2019 22:14

Muslimijihadistit ovat joukkoraiskanneet heinäkuun alussa 60-vuotiaan kristityn naisen huutaen samalla "Allahu Akbar!", ennen kuin kivittivät hänet kuoliaaksi Al-Yaqoubiyehin kylässä Syyrian Idlibin maakunnassa.

Tästä hirviömäisestä teosta uutisoivat FrontPage Magazine, International Christian Concern (ICC) ja Samhällsnytt.

Kun kukaan pienessä kristityssä kylässä Idlibissa ei nähnyt Suzanne Der Krikoria (tai Suzan Der Kirkour) 9. heinäkuuta, huolestunut pappi lähetti seurakuntalaisia ​​etsimään häntä. He löysivät lopulta hänen runnellun ja verisen ruumiinsa kotinsa vierestä puutarhasta.

Ruumiinavaus paljasti, että vain tunteja ennen hänen löytämistään Suzannea oli raiskattu ja kidutettu yli yhdeksän tunnin ajan - maanantai-iltapäivästä varhaiseen tiistaiaamuun - ennen kuin hänet lopulta murhattiin kivittämällä!

Tämän karmaisevan tapahtuman vahvistaa SOS Chrétiens d'Orient -avustusjärjestö. Jopa Syrian Observatory for Human Rights kirjoittaa tästä julmasta kuolemasta, mutta kertoo tekijöiden olevan "tunnistamattomia henkilöitä".

Hirvittävästä teosta vastuussa olevien miesten uskotaan olevan al-Qaidaan sidoksissa olevan jihadiryhmän, al-Nusran jäseniä, joilla on merkittävä asema Idlibissä.

Al-Yaqoubiyeh on kristitty kaupunki, mutta useimmat naiset ovat paenneet sieltä muslimien vainon takia. Suzanne oli yksi niistä harvoista kristityistä naisista, jotka jäivät kylään. Pohjois-Syyrian alue kärsii hyvin ankarista jihadismin (= islamin) vitsauksista.

Syyrian sisällissota on pakottanut suurimman osan maan kristityistä pakenemaan. Ennen sotaa kristittyjä oli noin 10 prosenttia Syyrian väestöstä.

ICC:n Lähi-idän aluepäällikkö Claire Evans totesi:

"Syyriaan on palautettava oikeusvaltioperiaate, oikeudenmukaisuus ja vastuullisuus. Muuten olemme todistamassa kristinuskon hidasta, mutta julmaa perinpohjaista hävittämistä maasta, jossa se on ollut olemassa yli 2 000 vuotta.”

Claire Evans kertoo, että Suzanne oli yhteisönsä kantava voima.

"Hänen ennenaikainen kuolemansa ja surmaamistapansa järkyttää. Se vahvistaa entisestään sitä varjoa, joka on langetettu kaikkien Syyriaan jääneiden kristittyjen päälle lähes kymmenen vuotta jatkuneen väkivaltaisen konfliktin aikana."

Suzanne ei koskaan ollut naimisissa ja hän eli koko elämänsä neitsyenä. Vaikka hänellä ei ollut omia lapsia, Suzanne rakasti lapsia, ja eläkkeelle siirtymisen jälkeen hän teki vapaaehtoistyötä suuren osan ajastaan auttamalla paikallisen kirkon nuoria kouluttamalla heitä. Sitä ennen hän oli arabian kielen opettaja yli 30 vuotta ja innokas puutarhuri.

Armenialaista alkuperää oleva Suzanne oli todennäköisesti niiden asuinsijoiltaan siirtymään joutuneiden Pohjois-Syyriaan päätyneiden armenialaisten jälkeläinen, jotka olivat "onnekkaita" selviytyessään islamilaisesta turkkilaisesta kansanmurhasta, joka vaati lukumääräisesti 1,5 miljoonan hengen.

Ensimmäisen raportoinnin tapahtumasta on kirjoittanut arabiaksi ilmeisesti joku paikallinen tuttava:

"He raiskaavat, tappavat, ryöstävät ja harjoittavat haureutta julistaessaan 'Allahu Akbar!'. Ihmettelen, kuka on tämä jumala, jota he palvovat? Varmasti demonien jumala ... En todellakaan voi kutsua heitä 'eläimiksi', sillä eläimet ovat puhtaampia ja armeliaampia ... Suzanne oli 60-vuotias ja eli elämänsä kouluttamalla hänen kylänsä sukupolvia… Rikostutkinnan mukaan tätä 60-vuotiasta naista oli joukkoraiskattu yhtäjaksoisesti yhdeksän tunnin ajan ennen kuoliaaksi kivittämistä … Miltä tästä naisesta, joka oli neitsyt ja jota mies ei ollut koskaan ennen koskettanut, mahtoi tuntua heidän saastaisissa käsissään, kun he lävistivät hänen kehonsa ja riistivät hänen siveytensä? Mikä fyysinen ja hengellinen kipu? Mitä nöyryytystä..."

Raportissa todetaan seuraavaksi se, mikä tässä julmassa teossa on ehkä kaikkein törkeintä - se, jonka englanninkieliset tiedotusvälineet kertoessaan tästä tapauksesta jättävät mainitsematta:

"Hänen raiskaajansa ja murhaajansa ovat al-Nusrasta. Jotkut heistä ovat ulkomaalaisia, mutta toiset ovat peräisin asianomaiselta alueelta. Toisin sanoen raiskanneet ja kivittäneet ovat hänen entisiä oppilaitaan ja naapureitaan, joita hän opetti arabiaksi koulussa 30 vuoden aikana…. Hän ei varmasti koskaan uskonut näkevänsä tällaista turmeltunutta raakamaisuutta entisten opiskelijoidensa silmissä…. Siitä huolimatta he saalistivat häntä kuin villieläimet - vaikkakaan villieläimet eivät raiskaisi emojaan."

Tietenkään tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun entiset musliminaapurit, opiskelijat ja jopa ystävät kääntyvät ei-muslimeja vastaan, kun siihen kerran tarjoutuu tilaisuus.

Yksi samankaltainen varoittava tapaus sattui vuonna 2013, jolloin al-Nusra alkoi tunkeutua kristittyihin kyliin, joissa oli muslimivähemmistöjä.

Eräs kristitty mies selitti, mitä tapahtui:

"Tunsimme musliminaapurimme koko elämämme ajan. Kyllä, tiesimme, että Diabin perhe oli melko radikaali, mutta ajattelimme, etteivät he koskaan pettäisi meitä. Söimme heidän kanssaan. Olemme yksi kansa. Muutama Diabin perheestä oli lähtenyt kuukausia aikaisemmin ja arvelimme, että he olivat Nusran matkassa. Mutta heidän vaimonsa ja lapsensa olivat vielä täällä. Huolehdimme heistä. Sitten kaksi päivää ennen kuin Nusra hyökkäsi, perheet yht'äkkiä lähtivät kaupungista. Emme tienneet miksi. Silloin naapurimme johtivat viholliset luoksemme…. Osa kanssamme eläneistä muslimeista on hyviä ihmisiä, mutta 90 prosenttiin heistä en voi enää luottaa."

 

Tytti Salenius ma 22.07. 22:14

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?

su 11.04. 21:33

Olli Pusa

Ennustajaukkojen ja -eukkojen valtakausi?

su 11.04. 13:18

Henna Kajava

Espoon turvallisuus romahtanut

pe 09.04. 19:13

Petteri Hiienkoski

Äänekkäästi vaiettu väestökato

pe 09.04. 17:23

Heikki Porkka

Pois alta, valtioneuvostosta puskee [intersektionaalinen] feministivalta

to 08.04. 11:15

videot