Syyrialaisten pakolaisten antisemitistinen viha juutalaisia kohtaan kasvaa Saksassa

"Näissä paikoissa vallitsee islamistinen juutalaisviha", hyökkäyksen kohteeksi joutunut Marvin F. Sanoo

Ulkomaat ti 30.07.2019 23:36

Syyrialainen pakolainen solvasi ja sylki juutalaista opiskelijaa Marvin F:ää Potsdamin asemalla. Poliisit onnistuivat saamaan tekijän kiinni.

Potsdamin vasemmistolainen ylipormestari Mike Schubert (SPD sosiaalidemokraatit) yritti vähätellä Tichys Einblick-verkkolehdessä haastatellun opiskelijan mukaan tekoa yksittäistapauksena, vaikka Potsdamissa ja muualla Brandenburgissa on tehty viime vuonna kymmeniä vastaavia antisemitistisä tekoja.

Opiskelija kertoo vastaavista kokemuksistaan myös Berliinissä. Hän sanoo, että Berliinissä kipapäinen juutalainen riskeeraa terveytensä ja henkensä muun muassa Kreuzbergissa, Neuköllnissä, Weddingissä ja itä-rautatieasemalla (Ostbahnhof). - Näissä paikoissa vallitsee islamistinen juutalaisviha, hyökkäyksen kohteeksi joutunut Marvin F. Sanoo.

Islam lietsoo vihaa juutalaisia ja kristittyjä kohtaan - ja vihervasemmisto osallistuu vihaan vähättelemällä asian vakavuutta ja kieltäytyy jopa tunnustamasta islamilaisen vihan olemassaoloa. Ilmiö on tietysti globaali islamilaisuuden keskuudessa, mutta saksalaisten sokeus juutalaisvihan nousulle ja sille mistä suunnasta se tulee, on hälyyttävää.

 

Jukka Rahkonen ti 30.07. 23:36

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot