Black Lives Matter: "Olemme koulutettuja marxisteja ja poltamme maan tasalle tämän järjestelmän!"

"Keskittymällä rotuun liittyviin kysymyksiin peitellään varsinaista pyrkimystä purkaa kokonaan Yhdysvaltojen taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset järjestelmät"

Ulkomaat ma 17.08.2020 23:48

"Päällisin puolin Black Lives Matter esiintyy ruohonjuuritason liikkeenä, joka on omistautunut jaloihin tehtäviin rasismin ja poliisiväkivallan vastaisessa taistelussa.

Syvällisempi tutkiminen osoittaa, että BLM on marxilainen vallankumouksellinen liike, jonka tavoitteena on muuttaa Yhdysvallat - ja koko maailma - kommunistiseksi dystopiaksi."

Näin toteaa Gatestone -instituutin vanhempi tutkija Soeren Kern Black Lives Matteria käsittelevän kaksiosaisen sarjansa ensimmäisessä osassa, 2.7.2020 julkaistussa artikkelissa "Black Lives Matter: 'Olemme koulutettuja marxisteja' - Osa 1".

Kern painottaa, että vaikka epäilemättä jokainen haluaa mustilla ja kaikilla vähemmistöillä olevan oikeus Yhdysvaltojen perustuslain tarjoamiin yhtäläisiiin mahdollisuuksiin ja suojeluun, BLM:n saaman tuen suuri määrä nostaa esiin kysymyksen:

Kuinka paljon kansalaiset todella tietävät Black Lives Matterista?

Pew Research Centerin äskettäisessä tutkimuksessa kävi ilmi, että yli kaksi kolmasosaa amerikkalaisista ilmoitti kannattavansa BLM-liikettä.

Monikansalliset yritykset, hyväntekeväisyysjärjestöt ja yksityishenkilöt ovat lahjoittaneet kymmeniä miljoonia dollareita Black Lives Matterille (BLM).

Black Lives Matter Global Network Foundation (BLM Global Network Foundation) kertoi Associated Press -uutistoimistolle 18. kesäkuuta, että George Floydin kuoleman jälkeen 25. toukokuuta se oli saanut yli 1,1 miljoonaa yksittäistä lahjoitusta, ja jokainen lahjoitus oli keskimäärin 33 dollaria. Toisin sanoen Black Lives Matter keräsi yli 33 miljoonaa dollaria alle kuukaudessa.

BLM:n perustajajohtajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista.

Heidän mentoreiksi tunnustautuneiden joukossa on radikaalin vasemmistolaisen terroristiryhmän, Weather Undergroundin entisiä jäseniä - ryhmän, joka yritti saada aikaan kommunistisen vallankumouksen Yhdysvalloissa 1960- ja 1970-luvuilla.

BLM kaveeraa ja on hyvää pataa Venezuelan diktaattorin Nicolas Maduron kanssa, joka sosialistisella politiikallaan on saattanut maansa taloudelliseen romahdukseen ja tuonut mittaamatonta kurjuutta miljoonille ihmisille siellä.

BLM ja siihen sidoksissa olevat ryhmät vaativat vuokran ja asuntolainojen lykkäämistä, etuisuuksia sekä korvauksia kuvitelluista "vääryyksistä", joita on pitkä lista.

BLM:n johtajat ovat uhanneet "polttaa maan tasalle järjestelmän", ellei heidän vaatimuksiinsa suostuta.

”Menemme ja räjäytämme maat, ja korvaamme niiden johtajat haluamillamme johtajilla. Niinpä kuka tahansa amerikkalainen syyttääkään meitä väkivallasta, hän on erittäin kaksinaamainen", BLM:n New Yorkin osaston johtohahmo Hawk Newsome uhosi viitaten väitteeseensä, että koko Amerikka "on rakennettu väkivallalle".

On erityisesti huomattava, että BLM myös kouluttaa taistelunhaluisen 1960-luvun Black Panther -liikkeen tyyppisiä aseellisia sotajoukkoja "puolustamaan yhteisöjään" ja partioita "valvomaan poliisien käyttäytymistä kaduilla".

Se on julistanut sodan poliiseja vastaan "herättääkseen ihmiset poliisiväkivallan ja sorron todellisuuteen".

BLM on saanut suuren osan agendansa nosteesta radikaaleilta vasemmistolaisryhmiltä, jotka toimivat Yhdysvalloissa aktiivisesti 1960- ja 1970 -luvuilla. BLM onkin Black Power Movementin, Black Panthersin, Black Liberation Armyn ja Weather Undergroundin ideologinen jälkeläinen, jotka kaikki ovat yrittäneet kaataa Yhdysvaltain poliittisen järjestelmän, Soeren Kern tiivistää.

BLM, jota ei ole rekisteröity voittoa tavoittelemattomaksi organisaatioksi verotuksessa, on kerännyt kymmeniä miljoonia dollareita lahjoituksia. BLM:n rahatalous onkin hämäräperäistä ja sen lahjoitukset kerää ActBlue, varainhankinta-alusta, joka on yhteydessä demokraattipuolueeseen ja sitä lähellä oleviin pyrkimyksiin.

On syytä panna merkille, että itse asiassa BLM:n johtajat ovat vahvistaneet heidän välittömimmän tavoitteensa saada Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump pois virastaan.

Ja mikä tärkeintä, BLM:n pääolettamus perustuu siihen nimenomaiseen valheeseen, että Yhdysvallat on "sodassa" afroamerikkalaisten kanssa. Todisteita ei kuitenkaan ole laaja-alaisesta rotusyrjinnästä, huolimatta runsaasti viljellystä myytistä, jonka mukaan poliisi harjoittaisi järjestelmällistä rasismia tummaihoisia kohtaan.

Viisikymmentä vuotta, vuoden 1964 kansalaisoikeuslain allekirjoittamisen jälkeen, yli kolme neljästä amerikkalaisesta - mukaan lukien suurin osa valkoisista ja mustista - oli yhtä mieltä siitä, että rotuun perustuvasta syrjinnästä on todella päästy eroon.

Tutkijat ovat huomauttaneet, että BLM:n kyvyttömyys tuottaa vankkaa empiiristä näyttöä systemaattisesta rasismista selittää sen, miksi sen johtajat jatkavat syyttelyn "laajentamista ja syventämistä" saadakseen sen sisällytetyksi koko Amerikan yhteiskunnalliseen ja poliittiseen järjestelmään.

Gatestone -instituutin vanhempi tutkija Soeren Kern tuo esiin Black Lives Matteria käsittelevän kaksiosaisen sarjansa toisessa osassa, 2.8.2020 julkaistussa artikkelissaan "Black Lives Matter: 'Poltamme maan tasalle tämän järjestelmän' - Osa 2" BLM:n "luovuuden kaksitahoisuuden":

1) Se on soveltanut intersektionaalisuutta ja identiteettipolitiikkaa nostattaakseen suuren määrän valituksen aiheita, "epäkohtia", jotka ulottuvat paljon laajemmalle kuin rotuun - kuten yhteiskuntaluokka, sukupuoli-identiteetti, seksuaalinen suuntautuminen, uskonto, maahanmuuttostatus ja muita "identiteettimerkkejä" - varmistaen näin, että BLM tarjoaa jotain jokaiselle, joka havittelee uhrin asemaa.

2) Se on hyödyntänyt sosiaalista mediaa lietsoakseen joukkohysteriaa ja kanavoidakseen yhteiskunnallisen raivon poliittiseksi liikkeeksi, jolla on laaja tavoitettavuus verkossa.

BLM on keskeisessä osassa laajaa marxilaisryhmien verkostoa, joiden vaatimukset osuvat usein yksiin Antifa-anarkistien kanssa, joista monet ovat ratsastaneet BLM-mielenosoituksilla kaaoksen ja tuhon synnyttämiseksi.

Vasemmistoon kallellaan olevat säätiöt mukaan lukien W.K. Kellogg Foundation ja Ford Foundation sekä välikädet, kuten Thousand Currents, Borealis Philanthropy ja Alliance for Global Justice, ovat toimittaneet kymmeniä miljoonia dollareita BLM:lle ja Movement for Black Lives -järjestölle - kattojärjestölle, joka koordinoi BLM-aktivismia.

BLM on vallankumouksellinen antikapitalistinen liike, joka on naamioitunut kansalaisoikeusliikkeeksi.

"Sen keskittymisellä rotuun liittyviin kysymyksiin vain peitellään paljon suurempaa pyrkimystä purkaa kokonaan Yhdysvaltojen taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset järjestelmät ja rakentaa ne uusiksi - marxilaisten periaatteiden mukaisesti", Soeren Kern alleviivaa.

Kern tuo julki artikkeleissaan kommentteja, mitä BLM on "oman kertomansa mukaan":

"Meillä todella on ideologinen viitekehys. Olemme koulutettuja marxisteja. Olemme erityisen perehtyneitä ideologisiin teorioihin." BLM-perustaja Patrisse Cullors, 22. heinäkuuta 2020

"Ainoa asia, joka korjaa tämän, on VALLANKUMOUS. Vaalit eivät ole vallankumouksia." - Tania Faison, yksi BLM Sacramenton perustajista, 5. maaliskuuta 2020

"Mikään polvillaan oleva sika ei pysäytä vallankumousta!" - BLM Sacramento, 1. kesäkuuta 2020

"Lopeta synkistely ja vihastu. Meidän on taisteltava." - BLM Sacramento, 7. toukokuuta 2020

"Vallankumouksia ei tapahdu vain kerran elämässä; voi olla, että aikanamme tapahtuu lukemattomia vallankumouksia kohti mustaa vapautusta." - BLM Toronto, 24. maaliskuuta 2019

"POISTA RAHOITUS. RIISU ASEISTA. LAKKAUTA. KUMOA. #DefundThePolice #BlackLivesMatter". - BLM Toronto, 19. kesäkuuta 2020

"Poistu maastamme valkoinen mies!" - BLM Memphis, 4. heinäkuuta 2020

"Tummaihoiset queer-henkilöt pyrkivät saamaan laajemman mustien asiaa ajavan liikkeen lähemmäksi intersektionaalista ideologiaa." - Patrisse Cullors, BLM:n perustaja 8. maaliskuuta 2018

"Taistelemme valkoista ylivaltaa kannattavaa patriarkaalista yhteiskuntaa vastaan. Siksi tarvitaan mustia naisia ​​taistelemaan." - Shamell Bell, BLM-aktivisti, 9. marraskuuta 2015

"Meidän on ehdottomasti puututtava siihen tapaan, jolla kapitalismi hyväksikäyttää meitä, ja riistää erityisesti mustia ihmisiä." - Melina Abdullah, BLM Los Angelesin perustaja, 23. kesäkuuta 2020

"Jos tämä maa ei anna meille, mitä haluamme, niin poltamme tämän järjestelmän maan tasalle ja korvaamme sen. Onko selvä? .... Haluan vain mustien vapautumisen ja mustien suvereniteetin. Keinolla millä hyvänsä." - Hank Newsome, BLM-aktivisti ja New Yorkin osaston johtohahmo, 25. kesäkuuta 2020

"Tämä on kansannousu. Kapina. Vastarinta." - Melina Abdullah, BLM Los Angelesin perustaja, 31. toukokuuta 2020

"Rikomme lännen määräämän ydinperherakenteen vaatimuksen... Kasvatamme queeria vahvistavan verkoston. Kun kokoonnumme, teemme niin tarkoituksena vapauttaa itsemme heteronormatiivisen ajattelun tiukasta otteesta." - BLM:n manifesti

Black Lives Matterin perustajat myöntävät avoimesti, että 1960- ja 1970-luvun vallankumoukselliset ryhmät ovat vaikuttaneet heihin radikaalisti ja ideologisesti. Näihin ryhmiin kuuluvat Black Power Movement, Black Panthers, Black Liberation Army ja Weather Underground sekä näitä ryhmiä lähellä olevat marxilaiset radikaalit, jotka kaikki kannattivat Yhdysvaltain poliittisen ja taloudellisen järjestelmän väkivaltaista kaatamista.

"Olimme ja olemme heidän jälkeläisiään", BLM:n perustaja Patrisse Cullors kirjoitti omaelämäkerrassaan.

1960- ja 1970-luvuilla aktiivinen Black Power Movement sanoutui irti valtavirtaisen kansalaisoikeusliikkeen väkivallattomista menetelmistä, jossa kannatettiin mustien integroitumista valkoisten hallitsemaan yhteiskuntaan. Militantin mustan separatismin omaksunut Black Power Movement sai aikaan sellaisten ryhmittymien syntymisen kuten Nation of Islam ja Black Panther Party.

Black Panther Party oli vallankumouksellinen poliittinen järjestö, jonka marxilaiset yliopisto-opiskelijat perustivat vuonna 1966 Oaklandissa, Kaliforniassa. Ryhmä, joka "esitteli avoimesti aseita", tuki väkivallan ja sissitaktiikan käyttöä sosialistisen vallankumouksen kymmenen kohdan ohjelman toteuttamiseksi.

Vuoden 2016 dokumentissa "The Black Panthers: Vanguard of the Revolution" ("Mustat pantterit: Vallankumouksen kärjessä") Black Panther Party rinnastettiin Black Lives Matteriin. Dokumentti osoitti monien BLM:n vaatimuksien -- poliisin ja vankiloiden lakkauttaminen -- olevan lähtöisin Black Panther -liikkeestä.

Black Liberation Army oli kaupunkisissiryhmä, jonka perustivat vuonna 1970 Black Panthersin tyytymättömät jäsenet. Black Liberation Armyn tavoitteena oli "heikentää viholliskapitalistista valtiota", ja sillä oli erittäin hajautettu organisaatiorakenne, joka vastaa nykypäivän Black Lives Matter- ja Antifa-liikkeiden käyttämää.

Vasemmistolainen terroristiryhmä Weather Underground oli vastuussa 1970-luvun pommituksista ja mellakoista, pyrki "Yhdysvaltain imperialismin tuhoamiseen ja luokattoman kommunistisen maailman muodostamiseen". Ryhmän vuoden 1974 manifestissa "Prairie Fire" todettiin:

"Olemme sissijärjestö. Olemme kommunistinaisia ​​ja -miehiä, vastarintaliike Yhdysvalloissa .... Tarkoituksenamme on panna sekaisin valtakunta, lamauttaa se ja kohdistaa painostusta halkeamiin."

Entiset Weather Underground -terroristit eivät ole vain mentoroineet BLM:n johtajia, vaan ovat olleet mukanakin BLM:n luomisessa ja jatkaneet sen hallinnollista ja taloudellista tukemista.

Labor/Community Strategy Center (LCSC) - entisen Weather Underground -jäsenen Eric Mannin perustama Los Angelesin ruohonjuuritason koulutusorganisaatio - koulutti BLM:n perustajan Patrisse Cullorsin marxilaisaktivistiksi.

Kommunistivallankumouksellista Eric Mannia on kutsuttu "Black Lives Matterin isoisäksi".

Kesti melkein 40 vuotta, ennen kuin radikaaliaktivisti Mann koki unelmansa heräävän eloon, kun hänen opetuslapsensa Patrisse Cullors perusti Black Lives Matter -liikkeen.

Vuonna 2000 Mann "värväsi" 17-vuotiaan vihaisen mustan lesbon nimeltä Patrisse Cullors ja seuraavat 10 vuotta Eric Mann opetti hänen politiikkaansa vallankumouksen lietsomiseksi. Eric Mannin ja hänen organisaationsa päämäärät ovat nykyään yhtä selkeät ja vallankumoukselliset kuin ne olivat 1960- ja 1970-luvuilla.

Mann ja muut valkoiset vallankumoukselliset, jotka ovat ilmeisesti edesmenneen marxilaisen teoreetikon, Herbert Marcusen inspiroimia, ovat todenneet uskovansa, että mustien vallankumouksellisten tulisi johtaa taistelua kapitalismia vastaan.

Seksuaalivallankumouksellinen Frankfurtin koulukunnan keskeinen ajattelija Marcuse kirjoitti vuonna 1969 mullistavassa esseessään "On Liberation", että "Yhdysvalloissa musta väestö näyttää olevan 'luonnollisin' kapinan voima". Hän täsmensi:

"Yhdysvaltain gettoväestö muodostaa tällaisen voiman. Rajoitettuna pienille asuin- ja kuolinalueille, se voidaan helpommin organisoida ja käskeä. Lisäksi maan ydinkaupungeissa sijaitsevat gettot muodostavat luonnollisia maantieteellisiä keskuksia, joista taistelu voidaan panna toimeen taloudellisesti ja poliittisesti elintärkeitä tavoitteita vastaan."

Mann järkeili vuoden 1974 kirjassaan marxilais-leniniläisen Black Guerrilla Family -katujengin perustaneesta mustasta vallankumouksellisesta, George Jacksonista, että Amerikan sosialistisen vallankumouksen pitäisi alkaa kaupunkien keskustoissa ja että afroamerikkalaisten tulisi ottaa johtoasema nykyisen järjestelmän tuhoamisessa.

Vuoden 2011 kirjassaan "Playbook for Progressives" Mann paljasti rekrytoineensa Cullorsin. Tammikuussa 2018 Democracy Now -uutissivuston haastattelussa Cullors kertoi, että LCSC oli hänen "ensimmäinen poliittinen kotinsa" ja että Mann on "mentorini". Marraskuussa 2018 Cullors toi julki, että hän liittyi LCSC:hen 17-vuotiaana ja että Mann koulutti häntä myöhemmin yli vuosikymmenen ajan vallankumoukselliseen organisointiin.

LCSC:n mukaan se rakentaa "tietoisuutta, johtajuutta ja organisoitumista syrjinnän ja yhteiskunnallisen hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden keskuudessa - värilliset ihmiset, naiset, maahanmuuttajat, työntekijät, LGBT-ihmiset, nuoret".

LCSC selitti yksityiskohtaisemmin vuonna 2018 keskittyvänsä organisoimaan "mustia ja latinoyhteisöjä, joilla on vahvat historialliset siteet pitkään historiaan kolonialismin ja imperialismin vastaisesta kommunismia kannattavasta vastarinnasta Yhdysvaltojen valtakuntaa vastaan". Lisäksi:

"Opetamme ja tutkimme historiaa, joka koskee alkuperäiskansojen kapinointia ensimmäisten eurooppalaisten ​​kansanmurhaan pyrkivien hyökkäyksiä vastaan ​... Arvostamme Yhdysvaltain kommunistisen puolueen työtä, etenkin mustia kommunisteja .... Kiitämme Black Panther Partya upeasta työstä .... Meillä on juuret myös uudessa 1970- ja 1980-luvun kommunistisessa liikkeessä."

Cullors ja muut BLM:n perustajat - kuten Alicia Garza, joka on syyttänyt Yhdysvaltain hallitusta afroamerikkalaisiin kohdistuneesta "kansanmurhasta" - ovat toistuvasti ylistäneet yhtä heidän pääinnoittajaansa, poliisin tappamisesta tuomittua, karannutta, oikeutta pakoilevaa terroristia, Joanne Chesimardia, joka tunnetaan myös nimellä Assata Shakur.

Shakur on Black Liberation Armyn entinen jäsen ja ensimmäinen nainen, jonka FBI on nimennyt "etsityimmäksi terroristiksi".

Hän on etsintäkuulutettu paettuaan New Jerseyn vankilasta marraskuussa 1979. Asuttuaan maan alla Shakur pakeni Kuubaan vuonna 1984.

Vuonna 1977 hänet todettiin syylliseksi ensimmäisen asteen murhaan, aseelliseen ryöstöön ja muihin rikoksiin, ja hänet tuomittiin elinkautiseen poliisin murhaamisesta teloitustyyliin lähietäisyydeltä vuonna 1973.

Yksi henkilöistä, jota syytettiin Shakurin auttamisesta pääsemään pakoon vankilasta, oli Susan Rosenberg, joka oli jäsenenä vallankumouksellisessa militantissa äärivasemmistolaisessa järjestössä nimeltä May 19th Communist Organization.

M19:n jäsenistä ylivoimainen enemmistö oli lesboja, ja kuten BLM:n perustajatkin, he vastustavat heteronormatiivisuutta. Heidän on sanottu jakavan "halveksuntansa omaa valkoisuutta kohtaan". M19, jota on luonnehdittu Amerikan "ensimmäiseksi ja ainoaksi naisten perustamaksi ja johtamaksi terroristiryhmäksi", on versonut Weather Undergroundista.

Susan Rosenberg suoritti vain 16 vuotta 58 vuoden vankeustuomiostaan osallistuttuaan ​​useisiin terroristipommituksiin ja murhiin, mukaan lukien kahden poliisin tapot, ennen kuin Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton armahti hänet tammikuussa 2001 viimeisenä virkapäivänään.

Se oli Clintonilta teko, joka raivostutti jopa vasemmistolaismedia New York Timesin.

Rosenbergin vapauttaminen vankilasta aiheutti voimakasta suuttumusta poliisin taholta, muun muassa New Yorkin kaupungin poliisipäällikkö Bernard Kerik sanoi:

"Se kuvotti minua."

Joka tapauksessa Rosenberg on nyt hallituksen jäsen vasemmistolaisessa "hyväntekeväisyysjärjestö" Thousand Currentsissa, joka hallinnoi lahjoituksia Black Lives Matterille.

BLM:n kommunistisista esikuvallisista "epäjumalankuvista" puhutaan varsin vähän.

Vaikka Black Lives Matter väittää vastustavansa poliisin tekemiä väärinkäytöksiä, BLM:n perustajat Patrisse Cullors ja Opal Tometi ovat kiittäneet Venezuelan diktaattori Nicolas Maduroa, jonka hallitus tunnetaan Human Rights Watchin (HRW) mukaan "raakuudesta, kidutuksesta ja poliittisesta vainosta". Maduron hallitus on käyttänyt "äärimmäistä ja toisinaan tappavaa voimaa" hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia vastaan ​​aiheuttaen kymmeniä kuolemia ja satoja loukkaantumisia.

Huhtikuussa 2013 Cullors oli pääpuhuja New Yorkin mielenosoituksessa nimeltä "Kiireellinen kehotus puolustaa Venezuelan presidentti Nicolas Maduroa".

Joulukuussa 2015 Tometi tapasi Maduron Venezuelan pääkaupungissa Caracasissa. Hänellä oli yllään takki, jossa oli Venezuelan kansallisen vaalineuvoston (National Electoral Council) logo, jota on syytetty vaalien peukaloimisesta diktatuurin puolesta.

Hän twiittasi: "Tällä hetkellä Venezuelassa. On suuri helpotus olla paikassa, jossa on älykästä poliittista keskustelua."

Joulukuussa 2015 kirjoittaessaan Venezuelanalysis.com -sivustolle, Tometi julisti:

"Näiden viimeisten 17 vuoden aikana olemme nähneet Venezuelan bolivarilaisen vallankumouksen mestarin osallistavaa demokratiaa rakentaa oikeudenmukainen ja avoin vaalijärjestelmä, joka on tunnustettu kuuluvan maailman parhaisiin."

BLM:n kattojärjestöä, Movement for Black Livesiä (M4BL) rahoittava antikapitalistinen ryhmä Alliance for Global Justice (AFGJ) on toistuvasti puolustanut Kuuban, Nicaraguan, Pohjois-Korean ja Venezuelan autoritaarisia kommunistisia hallituksia.

Marraskuussa 2016 kaksi päivää kuubalaisen diktaattorin, Fidel Castron kuoleman jälkeen BLM Global Network ylisti Castroa "komentajaksi", "El Comandante" , joka oli vastuussa jopa 100 000 miehen, naisen ja lapsen murhasta:

"Koemme monia tunteita, kun havahdumme tajuamaan olevamme ilman Fidel Castroa. Menetyksen tunne on musertava... Kun Fidel nousee esi-isien valtakuntaan, kutsumme hänen ohjaustaan, vahvuuttaan, ja voimaansa, kun sitoudumme uudelleen taisteluun universaalin vapauden puolesta. Fidel Vive! (Fidel elää!)"

Kaiken tämän edellä kerrotun lisäksi ei siis mitenkään yllättäne, että BLM-johtajat kertovat heidän organisaationsa olevan ennen kaikkea "hengellinen liike". Oikeampi nimitys lienee kuitenkin pakanallinen liike, joka vastustaa juutalais-kristillistä perinnettä.

BLM:n perustajat Patrisse Cullors ja Melina Abdullah ovat pakanuuden, noituuden ja esi-isien palvonnan harjoittajia sanan varsinaisessa merkityksessä.

24. kesäkuuta 2015 Religion Dispatches -sivuston haastattelussa Cullors kertoi, että "kuultuaan" amerikkalais-intialaisista Choctaw- ja Blackfoot -heimoista kotoisin olevaa iso-isoäitiään ja hänen poppamies-iso-isoisäänsä, hän kiinnostui enemmän Ifasta, Länsi-Afrikan pakanallisesta ennustamisjärjestelmästä. Hän väitti, että hänet "ajettiin ulos" kristillisestä kirkosta, koska hän on "queer" ja kirkko on "patriarkaalinen".

28. marraskuuta 2018 The Politic -lehden haastattelussa Jehovan todistajien taustan omaava Cullors paljasti, että työskennellessään Los Angelesin työ- ja yhteisöstrategiakeskuksessa hän rakensi toimistoonsa "alttareita esi-isien palvontaa varten".

2. kesäkuuta 2020 Black Lives Matterin Los Angelesin paikallisosasto piti pakanallisen rituaalin pormestari Eric Garcettin kodin edessä ja "manasi esiin poliisiväkivallan uhrien henkiä".

13. kesäkuuta 2020 Cullors järjesti "uskonnollisen" seremonian, jossa hän yritti "herättää eloon" kuolleiden ihmisten henkiä samalla kun repi palasiksi paperiarkkeja, joihin oli kirjoitettu sanat "poliisi" ja "valkoinen rasismi".

15. kesäkuuta 2020 Cullors väitti, että hän tarvitsee "hengellistä suojelua", koska Black Lives Matter on "oikeiston, poliisin ja uusnatsien hyökkäysten kohteena".

22. kesäkuuta 2020 BLM-johtaja Shaun King rohkaisi mielenosoittajia hajottamaan Jeesuksen patsaita:

"Kyllä, mielestäni myös ne valkoiset eurooppalaiset patsaat, joidenka he väittävät olevan Jeesus, pitäisi syöstä alas. Ne ovat valkoisen ylivallan muoto. Aina olleet. Raamatussa kun Jeesuksen perhe halusi piiloutua ja sulautua väestöön, arvatkaapa minne he menivät? EGYPTIIN! Ei Tanskaan. Hajottakaa ne maan tasalle."

12. heinäkuuta 2020 BLM-aktivisteja epäiltiin tulipalon sytyttämisestä San Gabriel Mission -kirkkoon, joka on 250-vuotias katolinen kirkko Kaliforniassa. Kirkon perusti vuonna 1771 espanjalainen lähetyssaarnaaja, isä Junipero Serra, joka toi roomalaiskatolisuuden Kaliforniaan ja jonka patsaita aktivistit ja mielenosoittajat ovat äskettäin kaataneet osavaltion kaupungeissa.

Antikristillisyyttä syöksevän BLM:n voidaan nähdä olevan myös Israel-vastainen ja antisemitistinen.

BLM ja sen kattojärjestö, Movement for Black Lives (M4BL) ovat esittäneet vääriä syytöksiä Israelin harjoittamasta "kansanmurhasta" palestiinalaisia ​​vastaan. He ovat myös valheellisesti nimittäneet Israelia "apartheidvaltioksi". BLM:n perustaja Patrisse Cullors on kutsunut "Palestiinaa uudeksi Etelä-Afrikaksi". BLM tukee Boycott-, Divestment and Sanctions (BDS) -liikettä, jonka tavoitteena on eristää Israel "taloudellisesti, kulttuurisesti ja poliittisesti".

Teologian maisteri, raamatunopettaja, toimittaja ja Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja Pasi Turunen on tehnyt ansiokkaasti selkoa 6.8.2020 julkaistussa blogissaan "Black Lives Matter -liikkeen yhteys Israel-vastaiseen BDS-liikkeeseen" Black Lives Matter - ja BDS -liikkeitä yhdistävästä häpeilemättömästä Israel-vihasta.

BLM on käyttänyt intersektionaalisuutta muotoillakseen uudelleen Palestiinan ja Israelin välisen konfliktin pikemminkin rotukysymyksenä kuin aluekiistana - vaikka arabit muodostavat 20 prosenttia Israelin väestöstä, missä heitä koskevat samat oikeudet kuin juutalaisia.

Tammikuussa 2015 BLM:n perustaja Patrisse Cullors vieraili Palestiinan alueilla Länsirannalla. Hänen ilmoitettu tavoitteensa oli rinnastaa toisiinsa Yhdysvalloissa mustiin kohdistuva poliisiväkivalta ja se, mitä valheellisesti kutsutaan Israelin palestiinalaisiin kohdistamaksi sorroksi Lähi-idässä.

Elokuussa 2015 Cullors allekirjoitti Israelin vastaisen lausunnon, jossa syytti jälleen valheellisesti juutalaisvaltiota "kolonialismista", "apartheidista" ja "etnisestä puhdistuksesta". Lausunnossa kehotettiin mustia tukemaan BDS-liikettä yrityksenä saada murskattua Israel taloudellisesti.

Toukokuussa 2020 BLM-mielenosoitusten osanottajat Los Angelesissa, Kaliforniassa tekivät ilkivaltaa ainakin viidessä synagogassa ja kolmessa juutalaisessa koulussa antisemitistisillä graffiteilla. He myös penkoivat ja ryöstivät juutalaisten yrityksiä Los Angelesin keskustassa ja vahvasti ortodoksisella Fairfaxin alueella.

Gatestone -instituutin vanhempi tutkija Soeren Kern huomauttaa, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump "on epäilemättä tehnyt enemmän afroamerikkalaisten hyväksi kuin mikään muu presidentti miesmuistiin".

BLM:n pakkomielteinen suhtautuminen Trumpiin on Kernin mukaan yllättävän samankaltaista kuin kotimaisen terroristin ja BLM:n neuvonantajan, Susan Rosenbergin Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagania kohtaan tuntema vihanpito.

Elokuussa 2017 Los Angeles Times -lehdessä BLM:n perustaja Patrisse Cullors kertoi, että BLM ei koskaan keskustelisi Trumpin kanssa:

"Emme istuutuisi pöytään Trumpin kanssa, koska emme olisi tehneet sitä Hitlerin kanssa. Trump on kirjaimellisesti pahan ruumiillistuma - olipa kyse rasismista, kapitalismista, seksismistä, homofobiasta .... Ja jos ajattelen sitä, mitä haluan lasteni tietävän 30, 40, 50 vuoden kuluttua, haluan heidän tietävän, että vastustin presidenttiä maksoi mitä maksoi, koska tämä presidentti yritti sananmukaisesti tappaa yhteisömme ja on tappamassa yhteisömme."

Cullors vahvisti äskettäin, että BLM:n välitön tavoite on erottaa presidentti Trump virastaan:

"Trumpia ei tarvita enää marraskuussakaan virassaan, vaan hänen olisi erottava nyt. Hän ei sovellu virkaan. Pyrimme saamaan Trumpin ulos ja jatkamme edelleen taistelemista ja Joe Bidenin painostamista hänen politiikkansa ympärillä ja suhteessaan poliisitoimintaan ja kriminalisointiin. Se tulee olemaan tärkeä asia."

"Juttu on näin", vahvisti kansalaisoikeusaktivisti Mary Frances Berry. "Tämä koko protesti, voimakkaasti, on vastalause Trumpia vastaan."

Brittiläinen kirjailija Alexander Pelling-Bruce huomauttaa BLM:n harjoittamasta rasismista:

"Näiden kulttuurialan yrittäjien toimeentulo riippuu valituksen jatkuvuudesta, joten he edistävät hajaannusta ryhmien välillä samalla tukahduttaen ryhmien sisäisen monimuotoisuuden. Black Lives Matter -aktivistit ovat kulttuurialan yrittäjiä mitä suurimmassa määrin. He rodullistavat yhteiskuntaa uudelleen siihen suuntaan, että valkoisten ja mustien historia on vastakkain....

En ole koskaan ymmärtänyt, kuinka ihonvärin perusteella määritelty voi olla vapauttavaa. Eikö se ole sitä, mitä rasistit haluavat?

Rasismin vastakohta on tulla värisokeaksi. Mustien tulisi pitää yllä ajatusta yhteiskunnasta jaettuna yhteisenä omaisuutena ja tukea tasa-arvoa kannattavia toimenpiteitä, jotka todella parantaisivat kaikkien rotujen hädänalaisten ihmisten kohtaloa."

Guatemalalainen taloustieteilijä Carroll Ríos de Rodríguez toi esiin BLM:n valikoivan raivon:

"Jos Black Lives Matter -liike todella välittäisi mustien elämästä, se puolustaisi heidän oikeuttaan elämään ainoastaan siksi, että he ovat ihmisiä, ei ihonvärin vuoksi....

Arvomme ihmisinä ei perustu identiteettiteorioihin, rotuun tai sukupuoleen ... nämä ominaisuudet eivät määrää tai määrittele meitä.

Black Lives Matter -liikkeen pitäisi puolustaa kaikkien, minkä tahansa värisen ihmisen oikeutta yksilönvapauteen, heidän oikeutta esittää omia mielipiteitään; sen sijaan, että tukkii suun jokaiselta afroamerikkalaiselta ja karttaa häntä, joka poikkeaa hitusenkaan verran marxilaisesta ja liberaalista ilmaisusta."

Australian entinen poliitikko Peter Baldwin muistuttaa BLM:n kulttuurivallankumouksesta länsimaisen sivilisaation tuhoamiseksi ja korvaamiseksi:

"Voisiko kukaan täysijärkinen, hyvää tarkoittava henkilö ajatella, että tämä on tapa suojella ja kohentaa mustien elämää?

Ei, ellei ole olemassa suurempaa tavoitetta, joka on nykyisen sosiaalisen järjestyksen purkaminen ja muuttaminen jatkamalla ikuisuuksiin ja kärjistämällä rodullisia erimielisyyksiä yhteiskunnalliseen hajoamispisteeseen asti, kuten jotkut BLM:n perustaneet avoimesti marxilaisideologit, kuten Patrisse Cullors, vannovat."

Brittiläinen kirjailija Ben Cobley näkee Black Lives Matterin "poliittisesti suojattuna laittomana toimintana":

"Black Lives Matter on poliittisen markkinoinnin taidonnäyte. Iskulauseeseen liitetty kampanja yhdistettynä kovan luokan rotuideologiaan ja propagandaan.

BLM on perinteistä ja tepsivää retorista kiristystä. Joko olet messissä tai olet rasisti: niin se toimii - pelon ohjaama logiikka."

Amerikkalainen kommentaattori Tammy Bruce katsoo puolestaan BLM:n hyödyntävän aataminaikaista vallankaappaustaktiikkaa:

"Todellisuudessa tällä ei ole mitään tekemistä mustien elämän kanssa, vaan sitäkin enemmän se liittyy yksinomaan ja kaikin tavoin liberaaleihin marxilaisanarkisteihin, jotka ovat kaapanneet haltuunsa - kuten he aina tekevät - suuren yhteiskunnallisen kysymyksen, minkä avulla he horjuttavat juuri niitä yhteisöjä ja ihmisiä, joita he väittävät edustavansa."

BLM edistää todellisuudessa rasistista mustaa ylivaltaa.

BLM Toronton marxilainen perustaja Yusra Khogali osoittaa avoimesti vihansa valkoisia kohtaan, joita hän on kuvaillut "ali-ihmisiksi". Hän julkaisi Facebookissa:

"Valkoisuus ei ole ihmisyyttä. Itse asiassa valkoinen iho on alemmalla olennolla .... valkoiset ihmiset ovat mustan geenivirhe .... valkoiset ihmiset ovat taantumaa aiheuttavia geneettisiä vikoja. Tämä on tosiasia .... Olemme ensimmäisiä ja vahvimpia kaikista ihmisistä ja meidän perintöaineksemme on kaiken ihmisyyden perusta ....

Valkoiset tarvitsevat valkoista ylivaltaa suojellakseen selviytymistään kansana. Mustat yksinkertaisesti hallitsevien geeniensä avulla voivat kirjaimellisesti pyyhkiä valkoisen rodun pois, jos meillä olisi valtaa. Siksi valkoinen ylivalta määräilevänä järjestelmänä menestyy."

Khogali, Kanadan vastaanottama sudanilaispakolainen, twiittasi myös halustaan ​​tappaa valkoisia ihmisiä:

"Pyydän Allahia antamaan minulle voimaa, etten kiroaisi tai tappaisi näitä miehiä ja valkoisia ihmisiä tänään täällä. Pyydän, pyydän, pyydän (Plz plz plz)."


 

Tytti Salenius ma 17.08. 23:48

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

Mikko Paunio

Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin kyyninen "Suuri Kertomus" on kauhistuttavan "Suuren Resetin" toimeenpano-ohjelma

ti 19.09. 16:25

Olli Pusa

Presidenttipeliä?

la 09.09. 19:52

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08. 20:50

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08. 19:21

videot