Trump voitti vaalit 306 - 232 kun lasketaan vain laillisesti annetut äänet

Jos Yhdysvaltojen vaalit olisi käyty suomalaiseen tapaan ja suomalaisilla säännöillä, Trump olisi 3.11. julistettu voittajaksi ja kansa olisi jo saanut rehellisillä vaaleilla valitsemansa presidentin

Ulkomaat pe 06.11.2020 20:28

Kun huomioidaan vain äänet, jotka suomalaisessa vaalijärjestelmässä hyväksyttäisiin, niin Trump voitti vaalit ylivoimaisesti: 306 - 232. Vain vaaliuurnilla annetut äänet ja laillisesti annetut ennakkoäänet (jenkeissä ns. absentee ballots) ovat ääniä, joiden antaminen voidaan kontrolloida niin, ettei niitä voida kerätä kylillä painostamalla tai lahjomalla tai tehtailla toisten puolesta. Kaikki muut äänestystavat ovat alttiita vaalivilpille ja sitä saamme juuri nyt todistaa kun seuraamme millainen vallankaappausyritys Yhdysvalloissa on menossa. 

Jos Yhdysvaltojen vaalit olisi käyty suomalaiseen tapaan ja suomalaisilla säännöillä, Trump olisi 3.11. julistettu ylivoimaiseksi voittajaksi ja koko kansa olisi jo saanut rehellisillä vaaleilla valitsemansa presidentin.

Nyt tilanne on menossa hyvin monimutkaiseksi ja massiiviset vaalivilpit ja suoranaiset rikokset on saatava oikeusistuimiin tutkittavaksi ja kaikki laittomat äänestyslipukkeet on hylättävä, mikäli Yhdysvaltoihin halutaan edes jotenkin hallittavissa oleva tilanne seuraaviksi vuosiksi. Näin törkeää ja avointa vaalivilppiä eivät Yhdysvaltojen kansalaiset tule hyväksymään vaikka kaikki vasemmistomediat isoin otsikoin tekevät omia julistuksiaan. Se vain sytyttää vakavan asetelman, jossa aseelliset yhteenotot ovat mahdollinen seuraava vaihe. 

Koronan varjolla voidaan näköjään masinoida jopa vallankaappausyrityksiä ja sotkea vaalit, eli hyvin todennäköistä että se mitä nyt näemme Yhdysvalloissa, tulee tapahtumaan Koronaan (Kiinavirukseen) vedoten myös muuallakin: vaalijärjestelmiä muutetaan ja postiäänestyksistä tehdään yleinen tapa kun ihmiset piilottelevat kellareissaan maskit päällä. Ei ole mahdoton skenario, että kun kaikki kansalaiset on ensin lietsottu koronapaniikkiin, vastaavaa tapahtuu yleisellä hyväksynnällä myös täällä. Pelolla saadaan isoja poliittisia yllätyksiä aikaiseksi.

Yhdysvalloissa on kaksi amerikkaa - tai oikeastaan vain yksi: Trumpin kannattajat ovat Amerikka, Yhdysvallat, vapautta puolustava perustuslaillinen tasavalta. Bidenin kannattajat puolestaan ovat Amerikkaa ja sen ihanteita vihaava ryhmittymä, joka haluaa poistaa Amerikan Yhdysvallat ja kaikki sen vapaudet ja muuttaa sen vallankaappauksella samanlaiseksi sosialistiseksi peräkyläksi kuin ne kaikki muut maat, jotka ovat aina tulleet valovuosia Yhdysvaltojen perässä. 

Jukka Rahkonen pe 06.11. 20:28

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

Olli Pusa

Suomi ja korruptio

to 24.11. 23:32

videot