Yhdysvaltain presidentinvaalien loppukiri on vasta alkamassa

"Media ei määritä vaalien lopputulosta - osa informaatiosodankäyntiä, jonka tarkoituksena on saada yleisö psykologisesti hyväksymään Biden-Harris itsestään selvänä asiana"

Ulkomaat ti 10.11.2020 00:08

"Yhdysvaltain presidentinvaalit eivät ole vielä ohi", kuuluttaa  Chris Farrell 9.11.2020 päivätyssä Gatestone -instituutin artikkelissaan.

Kuten entinen turvallisuuspalvelun virkamies ja Judicial Watchin (JW) tutkimusjohtajana toimiva Chris Farrell ennakoi ja selitti artikkeleissaan "Kuinka varastaa vaalivoitto" - osissa I, II ja III - joista kirjoitti myös Oikea Media 27.9.2020 - vasemmisto keplotteli suunnitelman "vaalikaudesta" vastakohdaksi "vaalipäivälle", joka on ilmiselvä vaaliaika Yhdysvaltain lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Chris Farrell hämmästelee, kuinka uutismedioiden "toimittajat" ovat alkaneet jo heltymättömän rummutuksen julistaa "Biden tulevaksi presidentiksi".

"Tämä on mielikuvitusleikkiä", toteaa Chris Farrell yks'kantaan.

"Media ei määritä vaalien lopputulosta. Osavaltioiden kuvernöörit lähettävät valitsijamiehet Washington DC:hen joulukuun alussa. Se on valitsijamiehistö (vaalikollegio), ja heidän äänensä päättävät presidentinvaaleista.

Niinpä Bidenin uutta hallintoa käsittelevät monet uutiset ja jutut, laskelmat ja oletukset ovat kaikki osa informaatiosodankäyntiä, jonka tarkoituksena on saada yleisö psykologisesti hyväksymään Biden-Harris itsestään selvänä asiana."

Chris Farrell odottaa presidentti Trumpin aikovan kyseenalaistaa tulokset Georgiassa, Pohjois-Carolinassa, Pennsylvaniassa, Michiganissa, Wisconsinissa, Nevadassa ja Arizonassa, ehkä jopa Virginiassa, palaamalla kampanjakiertueelle pitämään puhetilaisuuksia näihin osavaltioihin.

"Paras tapa motivoida äänestäjiä, ääntenlaskijoita ja tuomareita, jotka tekevät päätöksiä kyseisten osavaltioiden tuomioistuimissa ja lainkäyttöalueilla vireillä olevissa oikeudenkäynneissä, on ilmaantua paikalle", Chris Farrell painottaa.

MTV Uutiset uutisoikin maanantaina, että Trump aikoo palata kampanjakentille, joissa keskiössä tulee olemaan meneillään olevat oikeudenkäynnit.

Fox News kertoo, että Trumpin kampanja aikoo lähettää Georgiaan, Arizonaan ja Pennsylvaniaan äänten uudelleenlaskentatiimejä. Kampanja kerää myös rahaa äänestäjiltä oikeustaistelua varten.

Presidentin asianajaja Rudy Giuliani on arvioinut, että viikon loppuun mennessä vireillä on kymmenkunta eri oikeusjuttua.

Chris Farrell odottaa Trumpilta vaalien "käsikirjoitetun lopputuloksen" menestyksekästä haastamista ja noteeraa artikkelissaan myös kuinka agressiivisesti Trumpilta odotetaan häviön myöntämistä ja kuinka sitä toitotetaan nyt kaikkialla.

Farrell pitää tällaista "täysin järjettömänä" ja kutsuu sitä valtamedioiden "lapselliseksi pakkomielteeksi Trumpin nöyryyttämiseksi".

"He haluavat hänet kameroiden eteen myöntämään tappionsa. Ikuisesti ja ainiaan. Amerikkalainen yleisö tulisi näkemään, että videoklippiä toistetaan yhtenään seuraavan vuosikymmenen ajan sen varmistamiseksi, että kaikki tietävät, ettei kenestäkään politiikan ulkopuolelta tulevasta henkilöstä koskaan saa tulla presidenttiä enää", Farrell kirjoittaa.

Chris Farrell tietää, että tulemme jatkamaan näistä vaaleista saatujen varoittavien esimerkkien ja suunniteltujen ja ei-toivottujen seurausten pohtimista, mutta hän kehottaa tulevan kuukauden aikana tarkkaamaan erityisesti, mitä kaikkea presidentti Donald Trump tekee henkilökohtaisesti edistääkseen vaateitaan ja oikeussuojakeinojaan koskien vaalien väärinkäytöksiä ja juonittelua.

"Vaikutukset ulottuvat näiden vaalien tuloksia laajemmalle - ja aina siihen saakka, voimmeko uskoa mihinkään vaalijärjestelmään ilman perinpohjaista uudistusta 2000-luvulla vaalitulosten todenmukaisuutta ja vakuutta koskevien vaatimusten osalta", Farrell korostaa.


 

Tytti Salenius ti 10.11. 00:08

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot