Todellinen tilanne nyt: Presidentti Donald Trump tiukassa johdossa 232 - 227

Tästä presidentinvaalista on kehkeytymässä todellinen historiallinen jännitysnäytelmä, jollaista ei ole koskaan ennen nähty

Ulkomaat pe 13.11.2020 22:29

Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump on tällä hetkellä niukassa johdossa ja matkalla kohti toista kauttaan. Valkoinen talo valmistelee virallisesti jo toisen kauden aloittamista ja Mike Pompeo takasi, että siirtyminen Trumpin toiselle kaudelle tulee sujumaan pehmeästi. Nämä kuvassa olevat luvut perustuvat virallisesti vahvistettuun tilanteeseen ja kaikki lain mukaan avoinna olevat laskennat ovat vielä tässä kuvassa auki. Näyttääkö erilaiselta kuin Ylen, Mtv3:n, HS:n ja muiden kuvat viime päiviltä?

Tästä presidentinvaalista on kehkeytymässä todellinen historiallinen jännitysnäytelmä, jollaista ei ole ennen nähty ja jossa vaakalaudalla on myös kotimaisten vasemmistomedioiden (Yle, HS, Mtv3, Iltapäivälehdet) uskottavuus. Mikäli tämä vaali päättyy Donald J. Trumpin toiseen kauteen, niinkuin virallisten vahvistettujen tietojen perusteella tällä hetkellä näyttää, kaikki uskottavuus näiltä vasemmistomedioilta on mennyt vuosikausiksi. 

Yleisö tulee esittämään hyvin perustellun kysymyksen: miten voi olla mahdollista, että muutamat pipopäiset tubettajat, yksittäiset kommentaattorit youtubessa ja muutamat pienet vapaat mediat kuten Oikea Media olivat koko ajan paremmin perillä tilanteen kehittymisestä kuin satoja miljoonia euroja vuodessa turhaan syövät mediajätit, jotka eivät pystyneet kertomaan yhtä ainoaa faktaa todellisesta tilanteesta oikein koko presidenttikilpailun aikana? Kuinka se on mahdollista? 

Vaalit eivät vieläkään ole ohi, mutta kun ne viimeistään 20.1.2021 päättyvät ja mikäli Trump aloittaa silloin toisen kautensa, niin koko vuoden 2021 jokaisen kannattaa todella pohtia ja kysellä ääneen miten tämä oli mahdollista? Miten vasemmistomedia ei kyennyt raportoimaan ensimmäistäkään vaalin vaiheista rehellisesti ja tarkasti? Ja kuinka sitten pienet itsenäiset minibudjeteillaan toimivat journalistit pystyivät siihen mihin satojen miljoonien vuosibudjeteilla rahaa polttavat lasitalot ja Isot Pajat eivät kertakaikkiaan vain pystyneet?

Herää kysymys mihin näitä satoja miljoonia euroja vuosittain polttavia organisaatioita edes tarvitaan. Ovatko Pikku Kakkonen ja muutamat urheiluohjelmat todella sen kaiken rahan arvoista? Onko oikeasti perusteltua verottaa kaikkia, jotta saamme kuunnella jatkuvasti uutisten sijaan ilmeistä propagandaa? 

Nyt kannattaa tallentaa kaikki Ylen ja HS:n artikkelit vaaleihin liittyen, samoin kuin myös Oikean Median, ja vertailla näitä tarkalla silmällä kun tulos on vahvistettu. Tämän hetken datan - faktojen - perusteella on hyvin todennäköistä, että Donald J. Trump on Yhdysvaltojen presidentti 21.1.2021.

 

Ja nyt, tänään 13.11.2020, näyttää siltä, että tulevina päivinä ja viikkoina tulee tapahtumaan seuraavaa:

  • Vasemmisto juhlii Bidenin ennenaikaisesti ja laittomasti julistettua voittoa muutaman päivän vielä. Oikeastaan kukaan ei edes juhli Bideniä, joka ei tiedä kummin päin housut on jalassa, vaan ainoastaan Trumpin väitettyä tappiota.
  • Tämän jälkeen alkaa kuulua yhä enemmän uutisia pienistä medioista Trumpin voitoista oikeustaisteluissa ja osavaltioiden uudelleenlaskennoista.
  • Jossakin vaiheessa USA:n vasemmistomedia alkaa havahtua tilanteeseen, panikoi ja kirjoittaa, että Trump on varastamassa vaalit. Tätä valhetta toistetaan eri tavoin pari viikkoa. Suomen vasemmistomedia toistaa papukaijana näiden viestiä tottumuksesta.
  • Youtube täyttyy vasemmiston meltdown-meemeistä nopeasti kun heillä psyyke alkaa pettämään ja huutavat, että miten tämä on mahdollista? CNN, Washington Post, NYT ja kaikkihan sanoivat, että Biden on presidentti. Jopa Suomen presidentti lähetti onnittelut? 
  • Antifa, BLM ja muu vasemmiston low-IQ-rintama valuu koloistaan kaduille ja alkaa polttamaan kaupunkien keskustoja jälleen.
  • Tällä kertaa kansalliskaarti tulee ja pistää maskeissaan riehuvat mellakoijat muutamassa vartissa nippuun ja kaikki mellakat lopetataan kovalla voimalla. Nyt ei ole toimintakyvyttömäksi kesällä osoittautunut Esper enää tiellä, vaan asiansa osaava Miller komennossa.
  • Vasemmistopropagandamedia, joka on ensin valehdellut mielipidemittauksista ja sen jälkeen vaalien tilanteesta monta viikkoa ilman mitään vahvistettuja faktoja, alkaa seuraavaksi valehdella, että Trump on diktaattori, joka käyttää nyt voimaa "vapaan kansan" ja "demokratian" murskaamiseksi. (Vapaa kansa = kaduilla riehuvat vasemmistorikolliset, Demokratia = huutoäänestys/arabikevät).
  • Kansainvälinen huolella masinoitu vasemmistopropaganda saattaa synnyttää kansainvälisen paineen, jolloin YK, Kiina ja EU vaativat kovin sanoin Trumpia luopumaan vallasta. (Myös Sauli Niinistö ja Tarja Halonen toruvat Trumpia, mutta se ei kiinnosta ketään eikä juuri kukaan kuule sitä). Hyvin vaarallinen kansainvälinen konflikti on kokonaan vasemmistomedian luomus.  

Kaikki menee laillisesti ja Yhdysvaltojen perustuslain mukaan ja presidentillä on laillinen oikeus ja velvollisuus lopettaa väkivaltaisuudet ja mellakat voimaa käyttäen. Jää nähtäväksi miten Yhdysvaltojen rikollinen vasemmisto, deep state ja muu maailma hyväksyvät maailman viimeisen vapauden linnakkeen - Yhdysvaltojen - perustuslain ja sen alkuperäisen merkityksen.

 

 

 

Jukka Rahkonen pe 13.11. 22:29

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

Klo 07:48.

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot