Yhdysvaltojen vaaleissa on taistelu vapauden ja kommunismin välillä

Tämä on valinta joka ylittää poliittisen rajan vasemmiston ja oikeiston välillä

Ulkomaat pe 27.11.2020 21:17

"Kun julkaisumme perustajat pakenivat kommunistista hirmuhallintoa Yhdysvaltoihin, he eivät koskaan voineet odottaa, että tämä mahtava kansa ja maa tulisi joskus polttopisteeksi taistelussa vapauden ja kommunismin välillä", kirjoittaa The Epoch Times.

"Monet amerikkalaiset luulevat, että kommunismi on vain jokin abstrakti käsite, jotain joka vaikuttaa vain joihinkin kaukaisiin kansoihin muualla, ymmärtämättä, että se on jo saapunut omalle ovellemme" 

"Kommunismi on levinnyt Yhdysvalloissa erilaisten peitenimien alla kuten sosialismi, progressiivisuus/edistyksellisyys, liberalismi, uus-marxismi, jne., hitaassa mutta syövyttävässä vuosikymmeniä kestäneessä "mädätyksessä" jota ennen tuotiin Neuvostoliitosta, mutta nykyään Kiinan kommunistisen puolueen taholta", artikkelissa kerrotaan.

"Tämä vaiheittain kasvanut taistelu Yhdysvaltojen tulevaisuudesta - ja sen myötä myös koko maailman tulevaisuudesta - on nyt tullut päätökseensä näissä vaaleissa"

"Usko Jumalaan on aina ollut Yhdysvaltojen perusta. Ensimmäiset asukkaat pakenivat tänne, jotta saisivat harjoittaa omaa uskoaan rauhassa ja vapaina. Tämä kansakunta on perustettu sille uskolle, että meidät kaikki on Jumala luonut tasavertaisiksi ja Luoja on antanut meille kaikki perusoikeutemme. Yhdysvaltojen motto on 'Jumalaan me luotamme'”

"Usko Jumalaan ja siitä suoraan johdetut periaatteet ovat ne perimmäiset syyt miksi Yhdysvallat ovat nauttineet ainutlaatuisesta vapaudesta, kansan vallasta, menestyksestä ja syy miksi Yhdysvalloista on tullut sellainen kansa ja suurvalta kuin se nykyään on."

"Tähän upeaan perintöön on kuulunut se, että äänestäminen on lähes pyhä velvollisuus, jolla jokainen laillinen kansalainen voi kantaa vastuunsa siitä, ketkä maata ovat johtamassa. Tänä vuonna ennätysmäärä amerikkalaisista käytti tätä oikeuttaan."

"Olemme joutuneet huomaamaan kuinka nämä vaalit on tuhottu. Lukemattomia todisteita vaalipetoksista ja -rikoksista on tullut esiin ja ne osoittavat, että niiden tarkoitus on ollut muuttaa vaalien tulos."

"Äärivasemmisto  ja sen takana vaaniva kommunismi - sama voima, jonka Karl Marx kerran kuvasi vaanivan Eurooppaa - käyttää valheita, petosta ja manipulointia yrityksessään varastaa ihmisiltä heidän oikeutensa ja vapautensa."

"Yksi Yhdysvaltojen puolueista, Demokraattinen puolue, ei enää ole se puolue joka se joskus oli. Vuosikymmenten aikana se on vähitellen alkanut ajaa sitä samaa marxilaista ideologiaa, joka kerran loi yhden maailmanhistorian julmimmista ja sortavimmista kommunistisista hallinnoista. Kyse on täsmälleen samasta ideologiasta tänäänkin."

"Kommunistinen ideologia, mukaanlukien sosialismi ja kaikki sen johdannaiset, ei ole mikä tahansa ideologia. Se on ideologia, joka on johtanut yli 100 miljoonan ihmisen murhaan."

"Kommunistinen ideologia käyttää yleviä käsitteitä ja sanoja kuten 'tasa-arvo' ja 'poliittinen korrektius' sekoittaakseen ja hämätäkseen ihmisiä.  Tämä ideologia on tunkeutunut kaikille yhteiskuntamme alueille kuten koulutus, media ja kulttuuri. Se vääjäämättä tuhoaa kaiken mikä on perinteistä, mukaanlukien uskon, uskonnon, moraalin, kulttuurin, perheen, taiteen, koulutuksen, lain ja kaiken muun - ja jättää ihmiset keskelle rappiota."

"Tämä on totalitaristinen ideologia, sellainen, joka syöksee kerran kukoistaneita maita kuten Venezuela täydelliseen tuhoon, ja sellainen, joka onnistui tuhoamaan Kiinan 5000 vuotisen kulttuurin ja teki heistä valtion palvojia ja orjia."

"Se on systemaattinen menetelmä tuhota kaikki se mitä ihmiskunta on koskaan edustanut. Se on täydellinen vastakohta hyvyydelle, oikeudelle, totuudelle ja myötätunnolle."

 

Valinta Hyvän ja Pahan välillä

"Tämä on konflikti joka ylittää puoluerajat, taistelu sen välillä pysymmekö me amerikkalaiset uskollisina perusperiaatteillemme ja seuraammeko Jumalan tahtoa, vai antaudummeko voimille, jotka haluavat alistaa meidät ja viedä perusoikeutemme."

"Tämä ei ole jotain mitä sanomme kevyesti, koska julkaisumme perustajat ovat itse eläneet kommunistisen totalitarismin alla, he tunnistavat ja ymmärtävät sen tuhovoiman."

"Mediaorganisaationa olemme itsenäinen ja emme ota kantaa poliittisiin puoleisiin tai henkilöihin, vaan seisomme totuuden ja oikeuden puolella."

"Yhdysvallat on nyt tullut kielekkeelle, josta se on putoamassa kommunistiseen pimeyteen."

"Tämän taistelun keskiössä on nyt Presidentti Donald J. Trump, joka on selkeästi sanonut ei sosialismille ja kommunismille ja lopettanut vuosikymmeniä kestäneen Kiinan kommunistisen puolueen mielistelyn aloittamalla kansallisen ponnistelun Kiinan vaikutusta vastaan."

"Trump on vastustanut CCP:tä (Kiinan kommunistista puoluetta) tällä kriittisellä hetkellä historiassa."

"Kommunistiselle Kiinalle kehityskulku on ollut selvä: Trump on sellainen Yhdysvaltojen presidentti, joka arvostaa perinteitä ja vastustaa kommunismia, ja niin kauan kuin hän johtaa, Kiinan hirmuhallinto tietää, ettei se tule onnistumaan vuosikymmeniä kestäneessä yrityksessään kaataa Yhdysvallat ja sen myötä koko muu maailma."

"Meillä on kommunistinen Kiina nyt porteillamme, valmiina valtaukseen. CCP on huolellisesti tutkinut Yhdysvaltojen järjestelmiä vuosikymmenten ajan ja nyt onnistunut käyttämään hyväkseen avointa yhteiskuntaamme ja tunkeutunut maahamme."

"Maamme sisällä meillä on äärivasemmistolaisia ja terroristisia ryhmiä kuten Antifa and Black Lives Matter (joiden perustajat kuvaavat itseään marxisteiksi ja joilla on yhteyksiä Kiinan kommunistiseen puoleeseen) organisoimassa mellakoita ja väkivaltaa. Liikehdintä muistuttaa hyvin tarkasti CCP:n kulttuurivallankumousta, joka tuhosi Kiinan kulttuuriperinnön ja kansan perinteet. Se on Amerikanvastainen liike, aivan kuin kulttuurivallankumous oli Kiinanvastainen. Liikkeen ydinideologia ei poikkea millään tavalla Kiinan kommunistisen liikkeen ideologiasta, ja se marssii käsi kädessä CCP:n kanssa, valmiina valloittamaan Yhdysvallat."

"Näiden vaalien vaikutus on kauaskantoinen. Se on tullut selväksi ihmisille, hallituksille ja organisaatioille ympäri maailman, että heidän on valittava kummalla puolella ovat:  kommunistisen pahuuden vai perinteiden ja länsimaisten arvojen."

"Yhä useammat ihmiset ovat havahtumassa ymmärtämään, että 2020 USA:n vaalit eivät ole taistelu kahden puolueen tai Trumpin ja Bidenin välillä, vaan taistelu vapauden ja sosialismin välillä, taistelu hyvän ja pahan välillä, taistelu pyhien arvojen ja kommunistisen pahuuden välillä."

 

 

Jukka Rahkonen pe 27.11. 21:17

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Mikko Paunio

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08

videot