Vasemmisto panikoi: Youtube ilmoittaa sensuroivansa kaiken vaalipetoksesta

"Me poistamme esimerkiksi kaikki sellaiset videot, joissa väitetään presidenttiehdokkaan voittaneen vaalit laajamittaisista ohjelmistovirheistä tai laskentavirheistä johtuen"

Ulkomaat to 10.12.2020 00:43

YouTube ilmoitti, että 9.12.2020 alkaen se estää ja poistaa sisältöä, jossa puhutaan "laajoista vaalipetoksista tai virheistä, jotka muuttivat historiallisten vaalien tuloksen Yhdysvalloissa." 

Googlen omistama yhtiö sanoi tämän johtuvan siitä, että "turvasatama" päivämäärä 8.12.2020 vaalien tulokselle oli ohitettu ja väitti että "riittävän moni osavaltio oli sertifioinut vaalituloksensa." 

Yhdysvaltojen lainsäädäntö ei kuitenkaan tunne "turvasatama" päivämäärää ja useita käsittelyjä vaaleihin liittyen on vielä kesken tuomioistuimissa ja erityisesti nyt Korkeimmassa oikeudessa oleva Texasin nostama syyte neljää vaa'ankieliosavaltiota vastaan, joka voi muuttaa vaalien tuloksen. Youtuben ilmoitus ei sisältänyt mitään mainintaa näistä eikä se myöskään maininnut mitään siitä, että virallinen valintapäivä on 14.12.2020. 

The Epoch Times, Newsmax ja AONN eivät ole vieläkään julistaneet vaalien voittajaa, niinkuin ei tosiasioissa pitäytyvien medioiden ole mahdollistakaan tässä vaiheessa.

Mutta San Brunossa päämajaansa pitävä yhtiö Youtube ilmoittaa "Me aloitamme kaikkien sellaisten videoiden poistamisen (jotka on ladattu palveluumme tänään tai myöhemmin) jotka johtavat ihmisiä harhaan väitteillä sellaisista laajamittaisista vaalivilpeistä tai virheistä, jotka muuttivat vuoden 2020 Yhdysvaltojen presidentinvaalien tuloksen."

"Me poistamme esimerkiksi kaikki sellaiset videot, joissa väitetään presidenttiehdokkaan voittaneen vaalit laajamittaisista ohjelmistovirheistä tai laskentavirheistä johtuen. Me aloitamme tämän määräyksemme toimeenpanon välittömästi ja kovennamme toimeenpanoa tulevien viikkojen aikana.", Youtuben tiedote uhoaa. "Kuten aina, uutisjutut ja kommentit näistä aiheista voidaan säilyttää alustallamme, mikäli niissä on riittävästi koulutuksellista, dokumentaarista, tieteellistä tai taiteellista kontekstia.". Tiedotteessa ei kerrottu tämän tarkemmin mitä näillä konteksteilla tarkoitetaan ja mikä on riittävästi.

YouTube sanoi "opastavansa" ihmisiä "luotettavan tiedon" luokse, jota tarjoilevat miljardiyhtiöt kuten ABC, CBS, NBC ja CNN. Kuluneen kuukauden aikana vaali-illan jälkeen nämä mediat eivät ole raportoineet juuri mitään vaalipetoksiin, todisteisiin ja oikeudenkäynteihin liittyen.

"YouTube on nyt julistanut, että on kiellettyä kritisoida sitä kuinka osavaltioiden hallinnot järjestävät vaalit", kirjoitti OANN:n Jack Posobiec. Muutama viikko sitten OANN:n YouTube kanava suljettiin ja niiden tuottamat mainosrahat evättiin.

 

Lähde: The Epoch News.

 

Sensurointi on tietysti osoitus vasemmiston nousevasta paniikista vaalituloksen kääntymisen edellä. Vasemmistomedian sensurointi ja täydellinen vaikeneminen vaaleihin liittyvistä tosiasioista ei ole toiminut heidän toivomallaan tavalla. Tavalliset ihmiset - deplorablet - ovat saaneet itse jaettua oikeaa ja olennaista tietoa mm. Youtuben kanavien kautta.

 

Neuvostoliitossa oli lehti nimeltä Pravda - Totuus. Se oli hallinnon virallisesti hyväksymä totuus ja kaikki sen kanssa ristiriidassa oleva tieto oli väärää. Sen takasi Neuvostoliittolainen virkamies. Youtube on ottamassa itselleen samanlaista roolia oikean ajattelun ja tiedon tuomarina.

Mediajäteillä on niin paljon valtaa, koska vaihtoehtoiset kilpailevat alustat ovat vasta pääsemässä jaloilleen ja koska muuttoliike muille alustoille on aina aluksi hidasta. Yhä röyhkeämmäksi käyvä oikean tiedon sensuuri kuitenkin kiihdyttää muuttoa - siitä vain ei ole paljon apua nyt tällaiseen akuuttiin ja kriittiseen hetkeen. Sanan tulisi olla vapaata juuri nyt.

 

Hyviä vaihtoehtoja Youtubelle tällä hetkellä ovat muun muassa: 

Bitchute
Dailymotion
Rumble
Odysee
Tokentube

Vasemmiston unelma olisi tietysti saada kaikki vapaa sana ja sisältö pois kaikilta alustoilta, ja lakeja sen mahdollistamiseksi on jatkuvasti valmisteilla mm. EU:ssa.

 

Jukka Rahkonen to 10.12. 00:43

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Mikko Paunio

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08

videot