Kanadalaislääkäri varoittaa Covid-19 -piikkien aiheuttavan pysyviä vaurioita: "Pahin on vielä edessä"

"62 prosentilla on todisteita hyytymisestä, mikä tarkoittaa, että nämä veritulpat eivät ole harvinaisia"

Ulkomaat ke 04.08.2021 23:22

Kanadalainen lääkäri kertoo havainneensa verihyytymiä suurimmalla osalla potilaistaan, jotka ovat saaneet Covid-19 -pistoksia.

Hän on antanut synkän näkymän, että pahin on "vielä edessä" kokeellisten Covid19 -rokotteiden aiheuttamien mahdollisten "pysyvien" vahinkojen takia.  

Kanadalaislääkärin varoittavista sanoista koskien verenhyytymishäiriöitä, jotka ovat yhteydessä Covid19 -piikkeihin, on uutisoinut LifeSiteNews.

"Yritän edelleen kerätä lisää tietoa. Mutta niistä, mitä minulla on tähän mennessä, 62 prosentilla on todisteita hyytymisestä, mikä tarkoittaa, että nämä veritulpat eivät ole harvinaisia. 

Se merkitsee, että suurin osa ihmisistä saa verihyytymiä, joista heillä ei ole aavistustakaan, että heillä edes on niitä”, sanoo tohtori Charles Hoffe Kanadan Lyttonista, Brittiläisestä Kolumbiasta.

"Hälyttävin asia tässä on se, että kehossasi on joitakin kohtia, kuten sydämesi ja aivosi, selkäytimesi ja keuhkot, jotka eivät voi uusiutua. Kun verisuonet vahingoittavat näitä kudoksia, ne vaurioituvat pysyvästi."  

Hoffe sanoo, että yhden Covid-19 -piikin (Moderna) kerta-annoksessa on "40 biljoonaa lähetti-RNA-molekyyliä" ja että vain 25 prosenttia ruiskeesta pysyy pistoskohdassa.  

Loput Covid-19 -injektiosta, Hoffen mukaan, jatkaa "kiertämistä verenkierron läpi päätyen pieniin hiussuoniin", jolloin ihmisen keho "ryhtyy sitten lukemaan näitä geenejä ja valmistamaan biljoonia ja biljoonia Covid-piikkiproteiineja". 

Hoffe huomauttaa, että piikkiproteiineja, joita keho alkaa valmistaa, on "biljoonia" ja niistä tulee osa ihmisen "verisuonten endoteeliä".  

Tässä tohtori Hoffe näkee ongelmia, kuten sen, että verisuonien pinnalla olevien solujen on "oltava sileitä, jotta veri virtaa tasaisesti". 

”Nyt nämä pienet piikikkäät palaset törröttävät, joten verihyytymien muodostuminen on täysin väistämätöntä, koska verihiutaleet kiertävät verisuonissa", Hoffe alleviivaa. 

Lääkäri Charles Hoffe selostaa, että hyytymät ovat "mikroskooppisia" ja "nämä ovat pikkuruisia, sananmukaisesti kapillaaritasolla, ja niitä on siellä täällä hiussuonistossa". 

"Niinpä niitä ei näy missään kuvauksessa, ne ovat niin pieniä ja liian hajallaan.”  

Ainoa ennustettava tapa "selvittää varmasti", onko hyytymiä, on Hoffen mukaan tehdä niin kutsuttu veren D-dimeeri -testi, joita hän sanoo suorittaneensa potilailleen.  

"D-dimeeri on verikoe, joka osoittaa tuoreen verihyytymän. Se ei ilmaise mitään muuta kuin uuden verihyytymän. Ja se ei näytä vanhaa veritulppaa, se paljastaa vain uusia verihyytymiä. 

Potilaistani olen etsinyt siis ihmisiä, jotka ovat äskettäin saaneet Covid-piikin seitsemän edellisen päivän aikana. Verikoe, jota kutsutaan D-dimeeriksi, on tehtävä heille neljän ja seitsemän päivän välillä", Hoffe selvittää. 

Hän kertoo tavanneensa vastaanotollaan kuusi ihmistä, joilla ilmeni heikentynyt keuhkojen kapasiteetti, mikä tarkoittaa, että "he vain hengästyvät paljon helpommin kuin ennen". 

Hoffe toteaa, että hänen kuudella potilaallaan hyytymät ovat tukkineet "tuhansia pieniä kapillaareja heidän keuhkoissaan". 

"Kun merkittävä määrä verisuonia keuhkoissa on tukkeutunut, sydän pumppaa heti paljon suuremmalla vastuksella yrittäessään saada verta keuhkoihin. Ja ongelma, joka siitä aiheutuu on tila, jota kutsutaan pulmonaalihypertensioksi, kohonnut keuhkoverenpaine”, Hoffe tarkentaa. 

"Ja kauhistuttavaa tässä on se, että keuhkoverenpainetautia sairastavat ihmiset yleensä kuolevat oikeanpuoleiseen sydämen vajaatoimintaan kolmen vuoden kuluessa." 

Hoffe varoittaa vakavasti, että Covid-19 -pistosten "vahingoittamismekanismi" aiheuttaa "pysyviä vaurioita" elimille, jotka eivät voi uusiutua ja että "pahin on vielä edessä". 

"Kehossasi on joitakin kudoksia, kuten suolisto, maksa ja munuaiset, jotka voivat uusiutua melko hyvin. Mutta aivot ja selkäydin ja sydän, lihakset ja keuhkot eivät. Kun ne vahingoittuvat, se on pysyvää.”

Hoffe ottaa esimerkiksi nuoret, jotka ovat nyt saaneet sydänlihastulehduksen näistä Covid-piikeistä:

"Ne ovat vahingoittaneet pysyvästi sydäntä. Sillä ei ole väliä kuinka lievä se on, he eivät kykene tekemään sitä mitä aikaisemmin pystyivät, koska sydänlihas ei uusiudu. Joten tämä on hirvittävä huolenaihe." 

Pitkän aikavälin näkymät ovat hänen mukaansa "hyvin synkät". 

"Vaurioita tulee lisää jokaisella peräkkäisellä piikityksellä. Siitä tulee kumulatiivinen, koska vahingoittuneita hiussuonia tulee yhä enemmän.” 

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Hoffe nostaa esille Covid-19 -piikkien aiheuttamat vaarat.  

Huhtikuussa paikallinen terveysviranomainen rankaisi häntä, koska hän ilmaisi huolensa sivuvaikutuksista, joita hän oli havainnut joillakin niistä, jotka olivat saaneet Moderna Covid-19 -piikin. 

Tohtori Hoffelta kiellettiin työskentely paikallisella ensiapuasemalla sen jälkeen, kun hänen paikallinen terveysviranomaisensa "keskeytti" hänen kliiniset oikeutensa "rokotusvastaisuuden vuoksi", koska hän puhui Covid-rokotteen vammauttamista potilaistaan. 

Hoffe oli 5. huhtikuuta 2021 päivätyssä kirjeessään kirjoittanut Brittiläisen Kolumbian provinssin terveysviranomaiselle Bonnie Henrylle, että hän oli "melko huolestunut tämän uuden hoidon vakavien sivuvaikutusten suuresta määrästä" viitaten tuolloin 900 annettuun Moderna Covid-19 -injektioon Lyttonissa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

Hoffe kertoi panneensa merkille "tästä tähän mennessä suhteellisen pienestä rokotettujen joukosta" yhden potilaan kuoleman, "lukuisia" allergisia reaktioita, samoin kuin kolme henkilöä, joilla oli "invalidisoivia" neurologisia häiriöitä, joihin liittyi kroonista kipua, joka oli jatkunut "yli 10 viikkoa heidän ensimmäisen rokotuksensa jälkeen".

"Lyhyesti sanottuna pienellä paikkakunnallamme Lyttonissa, meillä on yksi ihminen kuollut ja kolme ihmistä, jotka näyttävät olevan pysyvästi toimintakyvyttömiä ensimmäisen Moderna-rokoteannoksensa jälkeen. Asianosaisten ikä vaihtelee 38–82 -vuoden välillä”, Hoffe kirjoitti.

Hoffe sanoi, ettei hän kirjeensä jälkeen enää saanut työskennellä St. Bartholomew's Health Centerin ensiapupoliklinikalla Covid-injektiota koskevan näkemyksensä vuoksi.

Vähän aikaa sitten Hoffe yhtenä kymmenestä lääkäristä puhui videolla,  jossa kehotettiin lopettamaan "eettisesti tuomittavat" COVID-19 -sulkutilat. Videon on julkaissut  Professionals Against Lockdowns, johon kuuluu sairaanhoitajia, lääkäreitä, opettajia, poliiseja ja asianajajia.

Tämä on ryhmä huolestuneita ammattilaisia eri puolilta Kanadaa, jotka ovat liittyneet yhteen vastauksena Covid19:n yliarvioituihin riskeihin ja erittäin ankariin toimiin, jotka aiheuttavat haittaa ja kärsimystä yhteiskunnassamme: työsulut, terveiden yksilöiden eristäminen ja oikeuksien rikkominen aiheuttaa enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Ryhmä pyrkii torjumaan toimialojensa sensuuria tarjoamalla selkeää, näyttöön perustuvaa, tieteellistä tutkimusta, joka kouluttaa ja voimaannuttaa kansalaisia. 

Kanadan terveysviranomaiset ovat antaneet luvan neljälle Covid-19 -injektiolle aikuisille. Jokaiseen on liittynyt vakavia sivuvaikutuksia, kuten verihyytymiä, ihottumia, keskenmenoja, ja jopa sydänkohtauksia nuorilla terveillä miehillä. 

Ilmoitettuaan viime vuonna, että rokotevalmistajat suojataan vastuulta Covid-19 -pistoksiin liittyvissä vammoissa, Kanadan liittovaltion hallitus käynnisti maan ensimmäisen ohjelman  The Vaccine Injury Support Program (VISP ), joka on tarkoitettu hyvittämään taloudellisesti niitä, jotka ovat kärsineet haittavaikutuksista minkä tahansa tyyppisistä rokotteista.

Kanadan hallituksen virallisten tilastojen mukaan  COVID-19 -rokotteeseen liittyvää haittatapahtumaa on tähän mennessä ilmoitettu yhteensä 10 167, joista 2 441 on pidetty vakavana. On huomattava, että "rokotukset" aloitettiin loppuvuodesta 2020.

Kanadassa on piikitetty 23. heinäkuuta 2021 mennessä 44 694 799 COVID-19 -rokoteannosta.

 

 

Tytti Salenius ke 04.08. 23:22

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Mikko Paunio

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08

videot