Unohtakaa höpinät "varianteista" ja keskittykää koronarokotteiden vaaroihin

Terveysbyrokraattien ja valtamedioiden lietsoessa pelkoa Omikronista asiantuntijat varoittavat Covid-rokotteiden vammauttavan ja tappavan hälyttävän määrän nuoria

Ulkomaat to 09.12.2021 00:46

"Kun ylihypetetty Delta-varianttihysteria alkaa hiipua kuin rokotteen aiheuttama immuniteetti, Omikron-muunnos on hypännyt esiin niin kuin pullon henki", kirjoittaa     3.12.2021 Kennedy Hall osuvasti  LifeSiteNewsin artikkelissaan "Uusi variantti, sama vanha tarina: Maailman terveysjärjestö vaatii globaalia hallintaa". 

Sillä ei ole väliä, onko juurikaan syytä pelätä variantin olevan merkittävä huolenaihe tai olla paniikissa siitä, että koronapiikit eivät ole pysäyttäneet uuden virusmutaation leviämistä, koska terveysbyrokraatit valtamedioiden avustuksella tarttuvat toki tilaisuuteen jatkaa omaa globaalista psykologista operaatiotaan.

Tarkkanäköisimmät havainnoijat näkevät kyllä meneillään olevat konstit koronayksimielisyyden saavuttamiselle ja moninaiset tavat manipuloida julkista mielipidettä, mutta valitettavasti myös tuhoisia yhtymäkohtia Hitlerin, Goebbelsin ja natsien propagandakoneiston kehittelemään viiteen perusperiaatteeseen, joihin propaganda muotoutui:

- Vältä abstrakteja käsitteitä – vetoa tunteisiin

- Toista jatkuvasti vain muutamaa ajatusta - käytä stereotyyppisiä lauseita

- Kerro väitteestä vain yksi puoli

- Kritisoi tauotta vastustajiasi

- Osoita joukosta yksi erityinen "vihollinen" erityistä parjausta varten

"Unohtakaa viimeisimmät höpinät 'varianteista' ja keskittykää koronarokotteiden vaaroihin", kehottaa yksi maailman johtavista lasten terveyttä puolustavista voittoa tavoittelemattomista organisaatioista, Children's Health Defense (CHD).  

CHD:n arvokas lasten hyväksi tekemä työ ansaitsee tulla aluksi tarkemminkin esitellyksi, sillä joukolle rohkeita suomalaisia lääkäreitä ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia, Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjalle, juuri tämä Children's Health Defense antoi hiljattain kansainvälistä tunnustusta ja huomioi julkaisemalla 25. marraskuuta 2021 Pelastetaan Suomen lapset -lääkäriryhmästä upean artikkelin.

Suomennoksen siitä ovat julkaisseet Pelastetaan Suomen Lapset ja  Avoin Media.

Merkille pantavaa on, että CHD:n perustaja on Robert F. Kennedy Jr -  juristi, joka on tunnettu   menestyksekkäistä oikeusjutuista lasten ja luonnon puolesta suuryrityksiä vastaan ja hänet on valittu muun muassa Time-lehden yhdeksi ”Planeetan Sankareista”.

Marraskuussa 2021 julkaistiin Kennedyn kirja nimeltä "Todellinen Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja maailmanlaajuinen sota demokratiaa ja kansanterveyttä vastaan" (The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health), joka on Amazonin bestseller- listan kärjessä "totaalisesta mediapimennosta" huolimatta.

Kirjassa esitetään karuja totuuksia epidemiasta ja tutkimuksesta - jotta ne olisivat mahdollisimman monen ihmisen saatavilla.

Alun perin kesällä 2021 Suomessa lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi käynnistetyn kampanjan nimi oli "Pelastetaan lapset", mutta lääkäriryhmä joutui väärinkäsitysten välttämiseksi lisäämään kampanjan nimeen sanan "Suomen", kun maailmanlaajuisen "Pelastakaa Lapset" -järjestön Suomen osasto hyökkäsi kampanjaa vastaan.

Pelastakaa Lapset ry sai välitöntä koronatukea maalitukseensa valtamedioilta, muun muassa Yleltä, Helsingin Sanomilta, Iltalehdeltä, Ilta-Sanomilta ja MTV Uutisilta, jotka antoivat ymmärtää ”rokotevastaisen” Pelastetaan Lapset -kampanjan nimenneen sivustonsa tahallaan hämäävän lähelle Pelastakaa lapset ry:tä.

Pelastakaa Lapset ry totesi, että kyseisen kampanjan nimi ja visuaalinen ilme ovat erittäin helposti sekoitettavissa Pelastakaa Lapset ry:n rekisteröityyn ja vakiintuneeseen nimeen sekä visuaaliseen identiteettiin. 

"Näin ollen kyseinen kampanja on omiaan johtamaan ihmisiä harhaan ja myös vahingoittamaan Pelastakaa Lapsia ja sen työtä", Pelastakaa Lapset ry tiedotti.

"Nimensä ja maineensa väärinkäyttöä" Pelastakaa Lapset ry perusteli syyttämällä ”Pelastetaan lapset” -ryhmää disinformaatiokampanjasta liittyen lasten rokottamiseen ja alleviivasi, ettei Pelastakaa Lapsilla ole mitään tekemistä kyseisen kampanjan kanssa.  

Mainittakoon, että maailmanlaajuista Pelastakaa Lapset -järjestöä tukevat useat yritykset ja säätiöt, jotka ovat mukana rokoteteollisuudessa, jotkut niistä suoraan Covid-19-rokotteiden myynnissä: joukossa ovat Bill & Melinda Gates -säätiö, Johnson & Johnson, GSK ja Pfizer. Asia selviää järjestön omasta vuosikertomuksesta 2020 (sivu 44).

Pelastetaan Suomen lapset -kampanja sitä vastoin haluaa suojella lapsia ja taustalla heillä on suuri huoli siitä, miten nämä geeniteknologiset rokotukset tulevat vaikuttamaan lasten terveyteen. Sittemmin Pelastetaan Suomen lapset -kampanjan lääkäriryhmä on alkanut vaatia  koronavirusrokotusten lopettamisesta välittömästi kaikissa ikäryhmissä. 

On syytä olla selvillä siitä, että kun terveysviranomaiset yhdessä valtamedioiden kanssa lietsovat pelkoa tällä "samalla vanhalla tarinalla" täysin uudesta Covid-variantista, asiantuntijat varoittavat rokotteiden vammauttavan ja tappavan hälyttävän määrän nuoria.

Children's Health Defense (CHD) tuo 1.12.2021 julkaistussa artikkelissaan esille, miten "juuri sopivasti ennen loppuvuoden lomapäiviä" Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja heidän lahjomansa "media-agentit" mahtailevat taas uudenlaisilla ​​kauhutarinoilla väitetystä COVID  -"variantista".

"Heidän selvä toiveensa on, että samanaikaisesti toteutettu kalabaliikki 'varianteista' kääntää  kansan huomion pois paljastumassa olevasta todellisesta painajaisesta", CHD huomauttaa.

Ennätyksellinen nousu kokonaiskuolleisuudessa täsmää CHD:n mukaan "epäilyttävästi" ei ainoastaan koronarokotusten käynnistämisajankohdan, vaan myös kokeellisiin  Covid-rokotteisiin liittyvien keskeisimpien haittavaikutusten kanssa  – joita ovat sydämen vajaatoiminta, sydänsairaudet, verenkiertohäiriöt ja aivohalvaukset.

Uutisraporteissa ilmoitetaan ruumishuoneiden täyttyvän ylimääräisistä "ei-Covidiin kuolleista" ja "vakavasti sairaiden ihmisten" vyöryvän jatkuvasti lisääntyvällä tahdilla päivystysosastoille.

Väitetään jopa, että potilaat ovat "saapuessaan paljon sairaampia kuin mitä [teho-osaston henkilökunta] on koskaan nähnyt" ja odotettua nuorempia.

Kuitenkin kun samaan aikaan potilaiden epätavalliset oireet – vatsakipu, verihyytymät, sydänvaivat ja raajojen pistely – myönnetään, eivät ne terveysviranomaisten mukaan liity Covidiin, ja vakuuttelunsa pohjaksi he tarjoavat köykäistä väitettä, että "kukaan ei tiedä miksi" niitä esiintyy.

Toisilla näille "epätavallisille oireille" on selkeä vastaus: mRNA-injektiot.

Iso-Britannian virallisia tilastoja tuottavan, kansallisen tilastokeskuksen (Office for National Statistics, ONS) julkaisemat uudet tiedot osoittavat, että "täysin rokotettuja" alle 60-vuotiaita englantilaisia kuolee nyt kaksi kertaa enemmän kuin samanikäisiä rokottamattomia. 

Sama kaksinkertainen riski kuolla rokotetuilla verrattuna rokottamattomiin koskee myös sydänongelmia. Sydämeen liittyvät oireet nousevat pilviin mRNA-injektioiden vuoksi.

Yksi syy siihen, miksi koronapiikit tappavat ihmisiä hullun lailla, on se, että ne tuhoavat solukudosta, erityisesti sydämessä ja sen ympärillä.

Näyttää pahasti siltä, ​​että koronapiikin ottaminen on nopea ja helppo keino nopeuttaa ennenaikaista kuoleman riskiä.

Äskettäisessä American Heart Associationin (AHA) vuosikonferenssissa tohtori Steven Gundry, Nebraskan lääkäri ja eläkkeellä oleva sydänkirurgi, esitteli tutkimuksen, joka todistaa tämän erittäin voimakkaasti kasvavan sydänongelmien vaaran koronainjektion jälkeen.

Hänen mukaansa koronapiikit lisäävät suuresti endoteelin tulehdusmarkkereita. Näiden indikaattorien perusteella voidaan määrittää, kuinka todennäköisesti potilas kehittää akuutin sepelvaltimo-oireyhtymän seuraavan viiden vuoden aikana.

Gundryn omilla potilailla hän havaitsi riskin lisääntymisen 11 prosentista 25 prosenttiin akuutin sepelvaltimo-oireyhtymän asteikolla. Tämä nousu jatkui vähintään 2,5 kuukautta sen jälkeen, kun potilaat saivat toisen annoksen koronarokotetta.

"Me päättelemme, että mRNA [rokotteet] lisäävät dramaattisesti tulehdusta endoteelissä ja T-solujen infiltraatiota sydänlihakseen ja se saattaa selittää havaintoja lisääntyneistä veritulpista, sydänlihassairauksista ja muista verisuonitukoksiin liittyvistä verisuonitapahtumista rokotuksen jälkeen", tohtori Steven Gundry kertoi.

"Nämä ovat täsmälleen niitä vaivoja, joita oli odotettavissa", sanoo Mike Whitney The Unz Reviewsta, "jos on juuri injektoitu miljoonille ihmisille hyytymiä synnyttävää ainetta, joka laukaisee rajun verisuonten sisäpintaa vastaan hyökkäävän immuunireaktion aiheuttaen vakavia vahinkoja kehon tärkeälle perusrakenteelle".

UCLA:n lastenlääketieteen erikoislääkäri J. Patrick Whelan varoitti hyvissä ajoin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastoa (U.S. Food and Drug Administration, FDA) nimenomaan tästä skenaariosta jo joulukuussa 2020.

Whelan oli jo tuolloin syvästi huolissaan piikkiproteiinipohjaisten rokotteiden aikaansaamasta hyytymisen ja tulehduksen "pitkäaikaisesta tai jopa pysyvän vaurion riskistä aivojen tai sydämen verenkiertojärjestelmän pienimpiin suoniin (microvasculature)".  

Heinäkuussa 2021 kanadalaislääkäri, tohtori Charles Hoffe esitti täysin saman näkemyksen. Hoffen Covid-rokotetuista potilaista saadut kokemukset osoittivat, että "laajalle levinnyt pienen pieni veren hyytyminen" ei ole itse asiassa pelkästään mRNA-rokotteiden "väistämätön" on kaiken todennäköisyyden mukaan "vielä edessä".

Monet asiantuntijat ovat todella huolissaan vakavista sydämeen liittyvistä ja muista epätyypillisistä terveysongelmista, jotka yleistyvät maailmanlaajuisesti nuoremmissa ikäryhmissä, erityisesti Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Brittiläinen lääkäri, tohtori Clare Craig kertoi lehdistölle marraskuun lopulla, että "ylimääräisten kuolemantapausten määrä, joita näemme, ovat verenkiertoelimiin liittyviä kuolemia - ne ovat aivohalvauksia ja sydänkohtauksia - ja niitä on paljon enemmän nuorilla kuin vanhemmilla ikäryhmillä".

Craig on myös havainnut, että "jotain hyvin epänormaalia on tapahtumassa tänä vuonna 15-19 -vuotiaiden miesten keskuudessa".

LifeSiteNews on täsmentänyt tilanteen selvemmin: "Rokotevammojen ikävimmät seuraukset kantavat nimenomaan nuoret.”

Nuoremmat amerikkalaisteinit alkoivat tehdä ilmoituksia "pelottavista" sydänongelmista ja muista vammoista lähes välittömästi sen jälkeen, kun lääkeyrityksille kiitollisuuden velassa olevat FDA ja CDC laajensivat Pfizerin Covid-rokotteen hätäkäyttölupaa 12–15 -vuotiaille nuorille tämän vuoden toukokuussa.

Iso-Britannian raporteissa on myös pantu merkille "äkillinen kasvu puheluissa, joissa pyydetään ambulanssia sydämenpysähdyksen tai tajuttomuuden vuoksi" sen jälkeen, kun Covid-rokotteet otettiin käyttöön nuoremmilla aikuisilla ja alle 18-vuotiailla.

Yhdysvaltain rokotteen haittatapahtumien raportointijärjestelmä VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) oli vastaanottanut 26. marraskuuta 2021 mennessä yli 26 000 ilmoitusta 12–17 -vuotiaiden vammoista tai kuolemantapauksista Covid-rokotteen jälkeen.

Suomessa 12-15 -vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia ja 16-17 -vuotiaita nuoria on rokotettu kesäkuusta 2021 lähtien, ja ei-riskiryhmiin kuuluvia 12-15 -vuotiaita 9.8.2021 lähtien. Näille ikäryhmille tarjotaan mRNArokotteita eli Comirnatya (PfizerBionTech) ja Spikevaxia (Moderna).

16.11.2021 mennessä 12-17-vuotiaista ensimmäisen koronarokoteannoksen on sosiaali- ja terveysministeriön alaisen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean mukaan saanut 281 569 ja toisen annoksen 234 940 nuorta.

Fimeaan on 16.11.2021 mennessä tullut 426 haittavaikutusilmoitusta 12-17 -vuotiaista, joista 200 on koskenut Comirnatya ja 228 Spikevaxia. 306 näistä ilmoituksista koskee 12-15-vuotiaita, ja 120 16-17 -vuotiaita.

Kymmenet uutisraportit  ovat dokumentoineet äkillisiä romahtamisia ja kuolemaan johtaneita    sydänkohtauksia tässä ikäryhmässä.

VAERS-tietoja analysoineet tohtorit Jessica Rose ja Peter McCullough osoittavat, että kahdeksan viikon kuluessa rokotteen ulottamisesta 12–15 -vuotiaisiin, nuoremmilla teini-ikäisillä oli 19 kertaa enemmän sydänlihastulehdustapauksia kuin voisi odottaa, kun otetaan huomioon sydänlihastulehduksia koskeva "taustatieto” ennen Covidia kyseisessä ikäryhmässä.

Steve Kirschin (COVID-19 Early Treatment Fundin perustaja) VAERSin tiedoista tekemät  lisäanalyysit selvittivät, että Covid-rokotettujen teini-ikäisten poikien (16–17 -vuotiaat) sydänlihastulehdusten määrä saattaa olla jopa 1 000-kertainen.

Covid-rokotus vaikuttaa kuitenkin suhteettoman paljon myös 20- ja 30 -vuotiaisiin nuoriin aikuisiin. 18–39 -vuotiaista  57–61 %  on raportoitu olevan täysin rokotettuja – huomattavasti vähemmän kuin 85–89 % täysin rokotetuista 65-vuotiaista ja sitä vanhemmista amerikkalaisista.

Silti VAERSiin oli tullut 26. marraskuuta 2021 mennessä lähes 216 000  ilmoitusta Covid-rokotteeseen liittyvistä vammoista tai kuolemantapauksista 18–39 -vuotiaiden ikäryhmässä (lähes 30 % kaikista lähes 930 000 raportoidusta haittatapahtumasta), kun sitä vastoin suuresti rokotettujen yli 65-vuotiaiden osuus kaikista oli 18 %  (yli 171 000).

Maailman terveysjärjestön (WHO) julkisesti saatavilla oleva lääkkeiden mahdollisista haittavaikutuksista kirjaava tietokanta puolestaan kertoo, että kaksi viidesosaa (41 %) ilmoitetuista vammoista on ollut 44-vuotiailla tai sitä nuoremmilla ja vain kuusi prosenttia yli 75-vuotiailla.

Children's Health Defense muistuttaa, että "vailla huolen häivää" välittämättä toukokuisen nuoria kasvuikäisiä koskevan päätöksensä tieteellisestä sopimattomuudesta tai VAERSista ja muista rokotevalvontatietokantojen lähettämistä järisyttävistä turvallisuussignaaleista, FDA    ja  CDC päättivät laajentaa koronapiikitykset 5–11 -vuotiaisiin marraskuun alussa - Euroopan unionin seuratessa nopeasti esimerkkiä.

Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee, että riskiryhmiin kuuluvia 5–11-vuotiaita lapsia ryhdytään rokottamaan koronavirusta vastaan, kun lapsille tarkoitettuja rokotevalmisteita saadaan vaan maahan. 

THL ei ole vielä ehdottanut rokotuksia muille 5-11 -vuotiaille, mutta kaikille 5–11 -vuotiaille mahdollisuus koronarokotuksiin tarjottaisiin siinä vaiheessa, kun on saatu lisätietoja rokotusten turvallisuudesta ikäryhmässä ja erityisesti harvinaisten haittavaikutusten osalta. 

THL tarkastelee lisääntyvää tutkimustietoa joulukuun aikana ja varautuu osaltaan rokotusten aloittamiseen vuodenvaihteen jälkeen siinä tapauksessa, että näyttöä turvallisuudesta on kertynyt riittävästi. 

”Pääsyy sille, ettei THL suosita rokotuksia nyt kaikille 5–11-vuotiaille lapsille on heidän oma matala tautitaakkansa. Tämän ikäisten lasten tartunta on yleensä lieväoireinen ja vakavat taudinkuvat on erittäin harvinaisia verrattuna esimerkiksi muihin rokotuksilla estettyihin tauteihin. Kun ryhmän oma tautitaakka on matala, rokotteelta siedetään hyvin vähän haittavaikutuksia. Jos yhteiskunnan toiveena on vaikuttaa epidemian kulkuun lapsia rokottamalla, ja heidän oma hyötynsä on pieni, turvallisuustieto on vielä tärkeämpää”, selittää THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.

Lasten terveyttä puolustava Children's Health Defense korostaa, että lehdistö ja lääketieteellinen yhteisö yrittävät nyt normalisoida pienten lasten, teini-ikäisten ja urheilijoiden aivohalvauksia ja  sydänkohtauksia

"Itse asiassa sen sijaan, että huomautettaisiin monien terveistä nuorista urheilijoista saaneen    äskettäin kokeellisia Covid-rokotteita, valtavirran tutkijat heittävät peliin vaatimuksen, että 'rokottaminen on [nuorten urheilijoiden] ajateltava asia numero 1'.

Vaikka monet heistä ovat romahtaneet  – ja joissakin tapauksissa kuolleet – vuoden 2021 urheilutapahtumissa", Children's Health Defense summaa.

Samaan aikaan arviolta 10 %  5–11 -vuotiaista Yhdysvalloissa on saanut vähintään yhden Covid-rokoteannoksen. 

Aivan liian surullista ja ennustettavaa on, että VAERS-raportteja alkaa virtaamaan tälle ikäryhmälle –  444 haittavaikutustapahtumaa marraskuun 1. ja 12. marraskuuta 2021 välisenä  aikana, ja toiset 1 426 raporttia vastaanotettiin ennen marraskuuta, mikä on seurausta "valmisteesta, jota on annettu sopimattoman ikäiselle potilaalle".

Kuten LifeSiteNewsissä synkästi pohdittiin marraskuun alussa, että "todellinen pandemia on vasta alkanut ja kyse on Covid-piikkien aiheuttamista sydänkohtauksista nuorilla" -- josta myös Oikea Media uutisoi  -- "ei ole vaikea kuvitella tulevaisuutta VAERS-raporttien, tapaustutkimusten ja uutisten valtavasta ryöpystä, joissa kerrotaan pienistä viisi-, kuusi- ja seitsemänvuotiaista lapsista, jotka saavat yhtäkkiä sydänkohtauksia leikkipuistoissa ja vaipuvat maahan aivoverenvuotojen ja veritulppien rampauttamina".

Tosin 90 prosenttia kansanterveysviranomaisten uhittelun kohteena olevista nuoremman ikäryhmän lapsista on toistaiseksi rokottamatta, ja uutistiedot viittaavat siihen, että määrät saattavat pysyä alhaisena.

Jotain on kuitenkin jo nyt mennyt pahasti pieleen. Joukkorokotusten piti vähentää   tautitapauksia, sairaalahoitoja ja kuolemantapauksia. Sen sijaan kuolonuhrien määrä jatkaa kasvuaan. Ja lisää ihmisiä kuolee, koska enemmän ihmisiä on rokotettu.

Alusta alkaen pätevien lääkäreiden ja tutkijoiden varoitukset on sivuutettu ja sensuroitu. 

Yksi heistä on immunologi ja rokotuslääkäri, tohtori Byram Bridle, joka oli ensimmäisiä alallaan ja tunnisti piikkiproteiinin "erityiseksi taudin aiheuttajaksi" eli "patogeeniksi". 

Bridle painotti:

"Olemme tienneet jo pitkään, että piikkiproteiini on patogeeninen.... Se on myrkky. Se voi aiheuttaa vaurioita kehossamme, jos se on liikkeessä. Nyt meillä on selkeää näyttöä siitä... itse rokotteen ja tämän proteiinin päästessä verenkiertoon.

Kun näin tapahtuu, piikkiproteiini voi liittyä verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonia ympäröiviin soluihin. Tästä syystä se voi, kummallista kyllä, aiheuttaa sekä veren hyytymistä että verenvuotoa. Ja tietysti sydän liittyy tärkeällä tavalla tähän osana sydän- ja verisuonijärjestelmää... Siksi näemme sydänongelmia. Piikkiproteiini voi myös läpäistä veri-aivoesteen ja aiheuttaa neurologisia vaurioita."

”Lyhyesti sanottuna… teimme suuren virheen. Emme tajunneet sitä ennen kuin nyt. Emme ymmärtäneet, että rokottamalla ihmisiä tietämättämme rokotamme heihin myrkkyä."

Eteläafrikkalainen lääkäri, tohtori Shankara Chetty kutsui rokotteiden synteettistä piikkiproteiinia "yhdeksi juonitelluimmista myrkyistä, jonka ihminen on koskaan tehnyt".

"Taudinaiheuttaja, joka aiheuttaa kaikki sairauden aiheuttamat kuolemat, on piikkiproteiini. Ja piikkiproteiini on se, mitä rokotteen tulee tuottaa kehossasi.

Ja tämän myrkyn tavoitteena on tappaa miljardeja ihmisiä ilman, että kukaan huomaa sitä. Joten se on myrkkyä, jolla on agenda", eteläafrikkalainen tohtori Shankara Chetty tiivisti asian Bitchutessa julkaistulla videolla.

Siinä se onkin pähkinänkuoressa. Eikä Chetty ole ainoa, joka yhdistää rokotteen globalistieliitin agendaan heidän suunnitellessa käyttää "pandemian peitetarinaa" pannakseen toimeen "väestönhallintajärjestelmän”. 

Pfizerin hengitystie- ja allergiatutkimusosaston entinen johtaja ja Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja Mike Yeadon esitti samanlaisen näkemyksen vain joitakin aikoja sitten. Hän varoitti:

"Olemme keskellä suurinta väestönvähentämisohjelmaa, jonka maailma on koskaan nähnyt, ja suurin osa ihmiskunnasta toimii hyödyllisinä idiootteina sille ja omalle kuolemalleen."



 

 

Tytti Salenius to 09.12. 00:46

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot