Marion Le Pen lupaa, että Marine Le Pen presidenttinä tulee kumoamaan homolait

"homoavioliittojen kumoaminen on lupaus, jonka pidämme ja minä henkilökohtaisesti takaan, että ne myös kumotaan."

Ulkomaat ke 03.05.2017 14:14

Jos Marine Le Pen valitaan presidentiksi, hän tulee kumoamaan Ranskan samaa sukupuolta olevat avioliittolait, kertoo Breitbart.

Näin on vannonut presidenttiehdokaan sisarentytär Marion Maréchal-Le Pen.

Sunnuntaina puhuessaan BFMTV:lle nuori Le Pen lupasi henkilökohtaisesti varmistaa tätinsä noudattavan tätä lupausta, jos hänet valitaan 7. toukokuuta.

”Se ei ole etusijalla, mutta homoavioliittojen kumoaminen on lupaus, jonka pidämme ja minä henkilökohtaisesti takaan, että ne myös kumotaan.”

Marine Le Penin ohjelman esityksessä numero 87 Ranska lupaa kumota homoavioliitot peruuttamatta kuitenkaan samaa sukupuolta olevien niitä liittoja, jotka on jo solmittu.

”Kansallinen rintama tulee korvaamaan oikeusministeri Christine Taubiran nimeämän samaa sukupuolta olevien naimisiinmenon rekisteröidyillä parisuhteilla."

Le Pen korosti Kansallisen rintaman kunnioittavan myös muitakin ehdotuksessa olevia lupauksia, kuten säilyttää lääketieteellisesti avustettu lisääntyminen (PMA) vain heteroparien hoitona hedelmällisyyteen liittyvissä ongelmissa.

Homoavioliittojen laillistamisen perimmäinen tarkoitus oli alun perinkin saada verovaroilla maksettua keinohedelmöityshoitoa lesbopareille, ja tätä LGBT -aktivistit ja näkyvästi esillä oleva vasemmistolaissiipi edelleenkin vaativat Ranskassa.

”Vastaavasti voimme myös vastustaa korvikeäitien laillistamista ja sijaissynnytyksiä vastustavien lakien kiertämistä, jota parhaillaan tapahtuu”, Le Pen lisäsi.

Emmanuel Macron tukee homoavioliittoja ja on aiemmin sanonut kannattavansa oikeuksien laajentamista lesboparien lääketieteellisesti avustettuun lisääntymiseen.

Ranskan konservatiiviryhmä La Manif pour Tous nimitti viime viikolla Macronia perheenvastaiseksi ja suosivan presidenttikisassa mieluummin rahaa kuin ihmisiä.

Organisaatio, joka oli vastuussa satojen tuhansien homoliittoja vastustavien ihmisten mielenosoituksista vuonna 2013 on julkaissut kannanoton. Siinä Macron kuvataan avoimesti perheen vastaisena ehdokkaana ja kehotetaan kannattajia olemaan äänestämättä häntä.

Perheitä puolustavan ryhmän mukaan Macronin voitto johtaisi sivilisaation mullistuksiin ja loisi uusia vääryyksiä ja eriarvoisuutta naisia ja lapsia kohtaan.

Tytti Salenius ke 03.05. 14:14

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot