Saksan poliisi on voimaton rinnakkaista islamilaista oikeusjärjestelmää valvovien shariapoliisien kanssa

"Monet poliitikot haaveilivat monikulttuurisuudesta. Tässä ei ole kysymys kansanperinteestä tai ulkomaisista tavoista ja perinteistä, vaan laista ja järjestyksestä"

Ulkomaat ti 01.08.2017 22:01

Die Weltin mukaan Saksan muslimit ovat perustaneet itsesuunnitellun Hells Angels -tyyppisen moottoripyöräjengin, jolla pyritään suojelemaan muslimitovereita "alati kasvavalta islamvihalta", kertoo Gatestone Instituutin vanhempi tutkija Soeren Kern Gatestone artikkelissaan.

Ryhmän syntyminen ja sen pyrkimykset laajentua eri puolille Saksaa sijaitseviin suur- ja pikkukaupunkeihin on pelästyttänyt saksalaiset viranomaiset. Poliisit ovat varoittaneet maassa kasvavasta omankädenoikeuden uhkasta.

Islamin oikeudenmukaisuutta valvovat "muslimivalvojat", "shariapoliisit" ovat tulleet yleisiksi Saksassa. Hallituksen kyvyttömyys tai haluttomuus pysäyttää heidät on johtanut muslimivastaisten "vastavalvojien" nousuun.

Saksan BfV -tiedustelupalvelu varoitti viimeisimmässä vuosikertomuksessaan, että kasvava toiminta-reaktio voi johtaa avoimeen sodankäyntiin Saksan kaduilla.

Jengi, joka itse kutsuu itseänsä "saksalaisiksi muslimeiksi" on perustettu Mönchengladbachissa.

Mönchengladbach on kaupunki Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa, läntisessä Saksassa. Se sijaitsee Düsseldorfin kaupungin sekä Saksan ja Alankomaiden välisen rajan välillä.

Nyt ryhmä on rönsyillyt myös Münsteriin ja Stuttgartiin.

Jengiryhmän perustaja on Marcel Kunst, saksalainen muslimikäännynnäinen, joka käyttää myös nimeä Mahmud Salam.

Jengin univormu on musta nahkatakki, jossa on yhden sormen tervehdys -logo, "Finger of Tawheed", joka edustaa uskoa Allahin ykseydestä. Logo sisältää myös numeron 1438, joka kuvaa muslimikalenterin nykyistä vuotta sekä numeron 713, joka on GM (saksalaiset muslimit) seitsemäs ja kolmastoista kirjain aakkosissa.

Poliisi sanoo, etteivät he tiedä, kuinka monta ihmistä kuuluu toukokuussa perustettuun jengiin. Ryhmän Facebook -sivu, jolla on yli tuhat seuraajaa, kuvailee itsensä "kansalaisaloitteeksi", joka puolustaa "muslimien ja ei-muslimien rauhanomaista rinnakkaiseloa Saksassa". Kesäkuun 15. päivänä julkaistussa tehtävämääritelmässä eli missiossa todetaan seuraavaa:

"Järjestömme on perustettu vain yhtä tarkoitusta varten: suojelemaan ja tukemaan veljiämme ja sisariamme yhä kasvavalta islamvihalta. Kaikki ei-muslimit, jotka luette tämän viestin, kiinnittäkää huomiota. Seuraava voi muuttaa käsityksesi meistä. Me kunnioitamme jokaista uskontoa, ja kuten Koraani sanelee, emme pakota uskoamme kenellekään! Me emme tunne myötätuntoa Islamilaista valtiota kohtaan ja vastustamme uskon ja avioliiton pakottamista! Islam ei tunnusta kunniamurhia, kuten yleensä luullaan. Nostettu sormi logoissamme ei ole niin sanotusta Islamilaisesta valtiosta. Uskomuksessamme se symboloi, että on vain yksi Jumala, Allah! Olemme tehneet yhteenvedon Koraanin 40 käskystä sinulle. Tärkeää: Jokainen, joka joutuu taisteluun tiellä tai muualla, paitsi itsepuolustukseksi, karkotetaan ryhmästämme ilman pidempiä keskusteluja!"

Vaikka "saksalaismuslimit" kiistävät väkivallan, poliisi sanoo sen useiden vanhempien jäsenien olevan salafisteja, joiden tavoitteena on korvata liberaali demokratia Saksassa sharia-lailla. Esimerkiksi yksi sen jäsenistä pidätettiin turvallisuusvarotoimenpiteenä Tour de Francen aikana, joka kulki Mönchengladbachin kautta 2. heinäkuuta.

Saksan poliisi kuvaa ryhmän perustajaa, Kunstia "salafistipiireissä liikkuvaksi islamistiksi". Videolla, joka ei ole enää saatavilla, Kunst kutsui ryhmän jäseniä suojelemaan moskeijoita ja musliminaisia.

Die Weltin heinäkuun 27. päivän haastattelussa Mönchengladbachin poliisiviranomaisten tiedottaja Isabella Hannen paljasti, että poliisi tapasi Kunstin 5. heinäkuuta ja varoitti häntä, että "omankädenoikeutta ei suvaita". He korostivat myös, että fyysisen voiman laillinen käyttö (Gewaltmonopol) on valtion yksinoikeus. 28. heinäkuuta "saksalaismuslimit" ilmoittivat, että ryhmä kunnioittaa valtion viranomaisia.

"Tähän mennessä meillä ei ole todisteita siitä, että he ovat vaara, mutta pidämme silmällä heitä", poliisiviranomaisten tiedottaja Hannen totesi.

Saksan sisäisen tiedustelupalvelun, Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV), 4. heinäkuuta julkaisemassa vuosikertomuksessa todetaan, että salafismi on "nopeimmin kasvava islamistiliike Saksassa". Raportissa käy ilmi , että salafistien määrä Saksassa nousi vuonna 2016 9 700: aan, kun se vuonna 2015 oli 8 350, 7 000 vuonna 2014, 5 500 vuonna 2013, 4,500 vuonna 2012 ja 3 800 vuonna 2011.

BfV: n mukaan:

"Salafistit pyrkivät asettamaan teokratian, joka perustuu niiden shariatulkintaan ja jossa vapaata demokraattista järjestystä ei enää sovelleta. Poliittiset ja jihadistiset salafistit jakavat saman perusideologian. Ne eroavat ensisijaisesti keinoillaan, joilla he haluavat saavuttaa tavoitteensa. On kuitenkin huomattava, että poliittisella salafismilla on ristiriitainen suhde väkivaltaan. Se ei aina kiellä uskonnollisesti rangaistavaa väkivaltaa."

Aikaisemman BfV -raportin mukaan:

"Salafismin absoluuttinen luonne on ristiriidassa Saksan perustuslaillisen järjestyksen merkittävien osien kanssa. Erityisesti salafismi torjuu demokratian periaatteet, jotka koskevat valtion ja uskonnon erottamista, suvereniteettia, uskonnollista ja seksuaalista itsemääräämisoikeutta, sukupuolten tasa-arvoa ja perusoikeutta fyysiseen koskemattomuuteen."

BfV varoitti myös kansalaislevottomuuksista:

"Salafistisen väkivallan mahdollinen uhka on edelleen vaarallisen korkea. Salafistiväkivalta voisi luoda lisädynamiikkaa vuorovaikutuksessa muiden "vihamielisten" ideologisten ääriryhmien kanssa, kuten aiemmin yksittäisissä tapauksissa on tapahtunut."

BfV viittasi erääseen huliganismiryhmittymään, jossa kilpailevien jalkapalloseurojen huligaanit tilapäisesti asettivat syrjään keskinäisen vihansa toisiaan vastaan ja liittyivät yhteen yhteistä vihollista vastaan: radikaaleja salafisteja. Yhdessä vaiheessa ryhmällä, joka tunnettiin nimellä Huligaanit vastaan salafistit (HoGeSa), oli Facebook -sivulla yli 40 000 seuraajaa ennen Facebookin sensuurien sulkemista.

Joidenkin kommentaattoreiden mukaan HoGeSan nousu johtui osittain kasvavasta turhautuneisuudesta, jonka mukaan Saksan hallitus ei tee tarpeeksi islamin leviämisen hillitsemiseksi maassa. Toiset taas sanoivat, että salafistien provosoiva tuki Saksan demokraattisen järjestyksen korvaamiseksi islamilaisella lainsäädännöllä herätti ryhmää.

Esimerkiksi Wuppertalissa seitsemän itsenäistä "shariapoliisia" synnytti julkista tyrmistystä ja kauhistusta, kun he jakoivat Elberfeldin kaupunginosassa keltaisiä esitteitä, joissa luki "sharia-kontrolloitu vyöhyke". He olivat kannustaneet sekä muslimeja että ei-muslimeja ohikulkijoita käymään moskeijoissa ja pidättäytymään alkoholista, savukkeista, huumeista, rahapeleistä, musiikista, pornografiasta ja prostituutiosta.

Marraskuussa 2016 Wuppertalin käräjäoikeus päätti kuitenkin, että islamistit eivät rikkoneet Saksan lakia ja käyttivät vain oikeuttaan vapaaseen puheeseen.

Gatestone Instituutin vanhempi tutkija Kern huomauttaa, että tuomio tosiasiallisesti oikeutti sharia-oikeuden Saksassa ja oli yksi yhä kasvavista tapauksista, joissa saksalaiset tuomioistuimet ovat - tahtomattaan tai tahattomasti - edistäneet rinnakkaisen islamilaisen oikeusjärjestelmän perustamista maassa.

Paikallisen poliisin mukaan Berliinissä sata islamistia nyt avoimesti valvoo sharia-lakia kaupungin kaduilla ja poliisi tutkii viime aikoina tapahtuneiden väkivaltaisten ​​hyökkäysten sarjaa Saksan pääkaupungissa. "Moraalipoliiseiksi" liittyy salafisteja Tšetšeniasta, lähinnä sunnimuslimialueelta Venäjältä. He käyttävät väkivaltaisia ​​uhkia kehottaakseen tšetšenialaisia maahanmuuttajia olla integroitumatta saksalaiseen yhteiskuntaan. He myös edistävät islamilaisen oikeusjärjestelmän perustamista Saksassa.

Saksan viranomaiset eivät näytä kykenevän pysäyttämään heitä, Kern korostaa.

Bild varoitti viime vuoden marraskuussa, että maa "antanut periksi islamilaisille laeille". Erityisessä Sharia-raportissa todettiin, että "kristillis- ja sosialidemokraattien välinen vuoden 2013 koalitiosopimus oli luvannut":

"Haluamme vahvistaa valtion laillista monopoliasemaa, emme siedä laitonta rinnakkaisoikeusjärjestelmää."

Bildin parlamentaarinen kirjeenvaihtaja Franz Solms-Laubach huomautti:

"Vaikka vieläkin kieltäydymme uskomasta sitä: Saksan osavaltioita hallitsevat islamilaiset lait! Moniavioisuus, lapsiavioliitot, shariatuomarit - aivan liian kauan Saksan oikeusvaltioperiaatetta on jätetty valvomatta. Monet poliitikot haaveilivat monikulttuurisuudesta. Tässä ei ole kysymys kansanperinteestä tai ulkomaisista tavoista ja perinteistä, vaan kysymys on laista ja järjestyksestä. Jos oikeusvaltioperiaate ei kykene vahvistamaan sen auktoriteettiasemaa ja vaatimaan itsensä kunnioittamista, se voi välittömästi ilmoittaa konkurssistaan."

Samaan aikaan Saksan viranomaiset taistelivat erittäin väkivaltaista rocker-jengiä vastaan. Kysymyksessä oli "Osmanen Germania" - "Ottomaanien Saksa", joka koostuu pääosin turkkilaisista saksalaisista, aivan kuten Saksan muslimijengi on mallinnettu Helvetin enkeleistä.

Ottomaanisaksalaisten ryhmä väittää olevan nuorten hyvinvoinnista huolissaan oleva nyrkkeilyklubi ja se perustettiin sen jälkeen, kun Hells Angels päätti sallia muiden kuin turkkilaisten maahanmuuttajien liittyvän siihen. Poliisi sanoo, että "ottomaanisaksalaiset" ovat Hells Angelsin entisten turkkilaisten saksalaisjäsenten pyrkimys suojella markkinaosuuttaan järjestäytyneeltä rikolliselta.

Ottomaanien ryhmä on yksi Saksan nopeimmin kasvavista jengeistä. Kuukauden kuluttua sen perustamisesta huhtikuussa 2015 ryhmä oli perustanut kymmeniä alaryhmiä eri puolille maata. Tänä päivänä ryhmä hyötyy prostituutiosta, kiristyksestä ja aseiden ja huumeiden salakuljetuksesta, ja toimii ympäri Eurooppaa huolimatta toistuvista poliisiratsioista.

Saksan viranomaiset uskovat, että "ottomaanien Saksa" on lähellä Turkin hallitusta, joka käyttää ryhmää taistellakseen Turkin sisäisiä poliittisia kamppailuja Saksassa. Poliisi sanoo, että jengi tekee yhteistyötä myös Saksan salafistien kanssa.

Tytti Salenius ti 01.08. 22:01

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Uutta turvapaikanhakija-aaltoa valmistellaan

Klo 22:31.

Henna Kajava

Orpo uhrasi lastemme turvallisuuden tietoisesti

Klo 20:00.

Heikki Porkka

Arvopohjista ja pedofiliasta

Klo 10:50.

Arto Luukkanen

Lopetetaan hyssyttely ja turvataan Suomen lapset!

ke 16.01. 23:12

Timo Vihavainen

Tavattomuuden lähteillä

ke 16.01. 23:10

Professorin Ajatuksia

Oulun tapauksen poikimaa huumoria

ke 16.01. 23:09

videot