Kalifornian päiväkodissa juhlittiin 5-vuotiaan transseksuaalisuutta - lapset traumatisoituivat

Lastentarhanopettaja piti transsukupuolisuudesta "oppitunnin" ja esitteli luokassa "tytöksi muuttumassa" olevan pojan

Ulkomaat su 27.08.2017 09:44
Rocklin Schoolin aluejohtaja Robin Stout

LifeSiteNews kertoo, että Kaliforniassa useat vihaiset vanhemmat harkitsevat oikeudellisia toimia Rocklinin Academy -esikoulun lastentarhanopettajan järjestettyä luokassa 5-vuotiaalle pojalle transsukupuolinen "siirtymäseremonia" ilmoittamatta siitä vanhemmille etukäteen.

Kalifornian Rocklinin Academy -koulujen mielestä vanhemmille ei tarvinnut kertoa transseksuaalisuuden "oppitunnista", koska johdon mukaan sukupuoli-identiteetti ei ole sukupuolikasvatusta eikä se ole oppiaine, johon tarvittaisiin Kalifornian vanhempien suostumusta ja oppitunnilta "poisjättäytymislakeja", kertoi Fox40 News.

Lisäksi osavaltion syrjinnän vastaiset lait suojaavat opiskeljan sukupuoli-identiteettiä ja sukupuolen ilmaisua, eikä siis Sacramenton alueen koululautakunnalle voisi tehdä kantelua 5-vuotiaan "transtytön" tapauksessa.

Rocklin Academy Gatewayn lastentarhanopettaja piti transsukupuolisuudesta oppitunnin, koska luokassa oli "tytöksi muuttumassa" oleva poika, Jonathan Keller Kalifornian perheneuvostosta kertoi LifeSiteNewsille.

Fox40News raportoi, että oppitunnin aikana opettaja luki kaksi kirjaa "Minä olen Jazz" ja "Red Crayon", jonka tarkoituksena oli selittää transseksuaalisuudesta 4-8 -vuotiaille lapsille.

"Minä olen Jazz" kertoo, kuinka jo 2-vuotiaana Jazz tunsi, että hänellä oli tytön aivot pojan kehossa.

LifeSiteNewsin mukaan "valtava pommi" oli kuitenkin se, että opettaja ei vain lukenut kirjoja, vaan myös pisti tämän käytäntöön.

Opettaja esitteli 5-vuotiaan oppilaan luokalle poikana, sitten poika meni vessaan ja tuli pukeutuneena tytöksi.

Sen jälkeen opettaja esitteli lapsen uudelleen selittäen, että hän oli nyt "tyttö", hänellä on tytön nimi ja häntä pitää kutsua tästä eteenpäin tytöksi.

Tämän jälkeen useat lapset olivat todella syvästi ja tunteikkaasti kiusaantuneita ja traumatisoituneita.

Vanhemmat saivat selville tapahtuneesta vain lapsiltaan, kertoo Kalifornian perheneuvoston Jonathan Keller.

"Oli useita pikkutyttöjä, jotka kertoivat asiasta vanhemmilleen ja itkivät sanoen: äiti ja isä, olenko minä muuttumassa pojaksi?" Jonathan Keller huomauttaa.

Ja eräs poika, joka ei ollut aiemmin ajatellutkaan sukupuoli-identiteettiä, kysyi nyt äidiltään, voiko hän pukeutua kouluun tytöksi.

Huolestuneet vanhemmat pyysivät Tyynenmeren oikeusinstituuttia ja Kalifornian perheneuvostoa edustamaan heitä.

"Lapset jotka eivät olleet koskaan kamppailleet heidän sukupuoli-identiteettinsä kanssa, äkkiä pelkäävätkin, että heidät voitaisiin muuttaa pojaksi", sanoi Kalifornian perheneuvoston pääsihteeri Greg Burt.

Vastauksena vanhempien vastalauseelle rehtori Jillayne Antoon kirjoitti kirjeen viikon kuluttua, jossa ei mainittu transsukupuolisuutta.

Kirjeessä ei myöskään mainittu "siirtymisseremoniaa" tai opettajaa, joka esitteli pojan tyttönä hänen 5-vuotiaille luokkatovereilleen.

Antoon vakuutti kirjojen olevan "ikään sopivia" ja että koulun syrjimättömyyspolitiikka "suojelee kaikkia opiskelijoita, myös sukupuolen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisua".

Fox40Newsin mukaan opettaja ei kuitenkaan ole koskaan hakenut koulun johdon hyväksyntää, ennen kuin hän käytti kirjoja "opetuksessaan".

Johtokunta on nyt hyväksynyt politiikan, jonka mukaan opetussuunnitelman ulkopuolella olevat kirjat on hyväksyttävä.

LifeSiteNews otti yhteyttä koulun johtokuntaan, mutta ei saanut vastausta määräajassa.

Rocklin Academyn alueen superintendentti Robin Stout kertoi Fox40Newsille, että vanhemmille ei ilmoitettu, koska lapset eivät voi jättäytyä pois sukupuoli-identiteetin ja ilmaisun oppitunneilta.

Vanhempien huolenaiheiden ratkaisemiseksi koululautakunta järjesti erityiskokouksen asiasta 31. heinäkuuta, johon sisältyi Youngin, Minneyn ja Corrin asianajotoimiston esitys Kalifornian lainsäädännöstä. Esitys toisti Stoutin väitteet.

Koulun palkkaama asianajaja esitteli opiskelijan identiteetin ja Kalifornian kansalaisoikeudet. Asianajaja Kristopher Carpenter selitti, että syrjinnän vastaiset lait suojaavat opiskelijoita sukupuoli-identiteetin perusteella.

"Jos lastentarhanopettaja olisi kieltäytynyt lukemasta luokassa kirjaa, koulu olisi voinut nostaa kanteen", Carpenter selitti.

Tämän esityksen mukaan tammikuusta 2016 lähtien osavaltion lain mukaan vanhemmat voivat valita vain heidän lapsensa sukupuolikasvatuksen.

Siinä korostetaan, että "monimuotoisuuden ja suvaitsevaisuuden opetussuunnitelmat eivät ole sukupuolikasvatusta".

Kalifornian lain mukaan "ohjeita tai materiaaleja, jotka käsittelevät sukupuolta, seksuaalista suuntautumista tai perhe-elämää tai eivät käsittele ihmisen lisääntymiselimiä ja niiden tehtäviä eivät ole vanhempainilmoituksen ja poisjättäytymislakien alaisia".

Opiskelijalla on lisäksi oikeus "itsensä toteuttamiseen" ja oikeus käyttää hänelle ensisijaista ja mieluisimpaa pronominia "he" tai she" koulussa ja luokassa.

Lakiasiaintoimisto väitti myös, että tätä käsitellään sukupuoli-identiteettiin perustuvana häirintänä.

Lastenlääkäri ja American College of Pediatricians -yhdistyksen puheenjohtaja Michelle Cretella on tuominnut "instituutiot, jotka edistävät sukupuolen vaihtamisen oikeaksi vakuuttamista ja vahvistamista". Hänen mukaansa siinä osallistutaan "lasten hyväksikäytön vakiinnuttamiseen", joka voi aiheuttaa lapsille peruuttamattomia psykologisia vaurioita.

"Kaikille lapsille pitäisi kertoa totuus, että sukupuoli ei koskaan muutu eikä sitä voi muuttaa", Cretella kertoi LifeSiteNewsille sähköpostissa.

"Kaikki lapset tulisi kasvattaa omaksumaan heidän kehonsa ja biologisen sukupuolen todellisuus. Kaikkia lapsia olisi vahvistettava ainutlaatuisina poikina tai tyttöinä, kuten heidän ruumiinsa ovat."

Oikea Media kirjoitti aiemmin, että lastenlääkäri Cretellan mukaan julkiset laitokset, media, koulutus- ja oikeusjärjestelmät ja jopa useimmat kansalliset lääketieteelliset organisaatiot ovat omaksuneet sukupuolenvaihtamisen uutena normaalina lähestymistapana sen vakavasta virheellisyydestä huolimatta ja jopa suosittelevat sitä nyt.

Useat perheet eivät ole tyytyväisiä koulun vastaukseen ja ovat päättäneet vetää lapsensa koulusta. Vanhemmat ovat myös levittäneet vetoomusta, jossa selvitettiin mitä tapahtui ja jossa viranomaisia vaaditaan muuttamaan politiikkaansa. Ensinnäkin vanhemmat edellyttävät, että koulun on ilmoitettava vanhemmille, ennen kuin kiistanalainen aineisto tuodaan esille luokassa ja vaihtoehtona on oltava mahdollisuus jäädä pois tällaisesta "opetuksesta". Vetoomus on jo kerännyt 150 vanhemman allekirjoitusta.

Kalifornian perheneuvosto, CFC (California Family Council) harkitsee vaativansa, että vanhempainoikeudet pitää saada suojelluksi osavaltion lainsäädännössä.

"Se on niin törkeä tapaus, että yritämme selvittää, mitä oikeudellisesta ja lainsäädännöllisestä näkökulmasta voidaan tehdä tai ainakin paikallisella tasolla", Keller vahvistaa.

Kellerin mielestä Rocklin -akatemian tapaus on esimerkki "kasvavista ponnisteluista länsimaisissa demokratioissa, joiden tarkoituksena on murtautua vanhempien ja heidän lastensa välisiin suhteisiin ja tehdä lapsista valtion holhottavia".


 

Tytti Salenius su 27.08. 09:44

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot