Uusin tutkimus: 95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää

"Ruotsalaiset miehet, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa, ovat tehneet vain 4,4 prosenttia raiskauksista viimeisen viiden vuoden aikana."

Ulkomaat ma 23.10.2017 21:56
Kuva: pixabay

Fria Tider kertoo Joakim P. Jonassonin tekemästä uudesta "kansalaistutkimuksesta", josta paljastuu järkyttäviä lukuja Ruotsin seksuaalirikosten muuttumisesta Lähi-idästä ja Afrikasta suuntautuneen maahanmuuton vuoksi.

Tutkimus on nimeltään "Seksuaalirikollisuus Ruotsissa ja ulkomailla syntyneiden miesten keskuudessa".

Jonasson kertoo, miksi hän teki tällaisen tutkimuksen:

"Tarkoituksena on antaa kokonaiskuva Ruotsissa tuomittujen seksuaalirikollisten syntyperästä vuosilta 2012-2017 ja osoittaa maiden välisiä eroja, näyttää ajan myötä tapahtuvia kehityssuuntia sekä vahvistaa, pitävätkö monet uskomukset ulkomaalaisista ja seksuaalirikoksista todellakin paikkaansa."

Tuore laaja tutkimus tuomioista vuosien 2012 ja 2017 välillä osoittaa maahanmuuttajien äärimmäistä ja törkeää yliedustusta seksuaalirikosten joukossa.

Tutkimuksen kerrotaan olevan vastaus hallituksen kieltäytymiseen antamasta BRÅ:lle tehtäväksi tuottaa virallisia ajantasaisia tilastoja maahanmuuttajien rikoksista.

"Hallituksen haluttomuus saada virallisia tilastoja sai minut tutkimaan tätä", toteaa Jonasson tutkimuksensa johdannossa.

Lisäksi hän kirjoittaa :

"Tammikuussa vuonna 2017 silloinen maahanmuuttoministeri Morgan Johansson (S) ilmoitti, että hallitus ei aikonut antaa BRÅ:lle tehtäväksi selvittää tuoreita tilastoja rikollisten syntyperästä.

Tämä siitä huolimatta, että viimeisimmästä raportista on kymmenen vuotta ja Ruotsin väestökehitys on muuttunut voimakkaasti sen jälkeen."

80-sivuisessa tutkimuksessa on selvitetty yhteensä yli neljä tuhatta tuomiota yksityiskohtaisesti. Tutkimus tehtiin tämän vuoden touko- ja syyskuun välisenä aikana ja se koskee lähes kaikkia seksuaalirikostuomioita vuosilta 2012-2017.

Haaparannan ja Norrtäljen käräjäoikeuden tiedot kuitenkin puuttuvat, koska tekijän mukaan he kieltäytyivät yhteistyöstä.

Tutkimus osoittaa muun muassa, että Euroopan ulkopuolelta syntyperää olevien miesten osuus törkeistä raiskauksesta on 84 prosenttia. Ruotsalaiset ovat vasta neljänsiä afganistanilaisten, irakilaisten ja somalialaisten jälkeen.

Kaksi kolmesta törkeästä raiskauksesta tekee turvapaikanhakija tai miehet, joille on myönnetty oleskelulupa. Joka neljäs törkeän raiskauksen tekijä on ensimmäisen tai toisen sukupolven maahanmuuttaja.

Maista, joilla on korkein todennäköisyys syyllistyä törkeisiin raiskauksiin, ovat tutkimuksen mukaan algerialaiset, afgaanit, tunisialaiset, marokkolaiset ​​ja palestiinalaiset.

95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää olevat ​​miehet. Ruotsalaiset miehet, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa, ovat tehneet vain 4,4 prosenttia raiskauksista viimeisen viiden vuoden aikana.

Useimmat väkivaltaiset raiskaukset on tehty Tukholmassa, Hudiksvallissa ja Eskilstunassa. Malmö on vasta sijalla 8 ja Göteborg 17.

Tutkimuksen mukaan 90 prosenttia joukkoraiskauksia tekevistä miehistä on ulkomaalaisia ja joka neljäs raiskaaja on afganistanilainen ryhmä.

Useimmat joukkoraiskaajat on tuomittu Ystadissa, Eksjössä ja Uppsalassa. Göteborg on 11. sijalla, Tukholma 16. ja Malmö 21.

Seksuaalirikoksiin tuomittujen afganistanilaisten määrä on noussut voimakkaasti vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2017 lähes joka kymmenes seksuaalirikoksesta tuomittu on afganistanilainen.

Tutkimuksesta selviää myös, että ulkomaalaiset ahdistelevat seksuaalisesti ruotsalaisia naisia paljon suuremmassa määrin kuin muita ulkomaalaisia.

Nicaragualaisilla, algerialaisilla, afgaaneilla ja palestiinalaisilla on suurin todennäköisyys seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Puolet seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomituista rangaistaan vain sakoilla. 91 prosenttia tuomituista välttää vankeusrangaistuksen.

Parituksesta tuomituista suurin osa on romanialaisia, 57 prosenttia. Samoin suurin osa parituksen uhreista ovat ​samasta maasta olevia ulkomaalaisia naisia kuin parittaja.

Tutkimus osoittaa myös, että homoraiskauksien osuus kaikista raiskauksista on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, etenkin vuoden 2015 jälkeen.

Kahden viime vuoden aikana joka kymmenes raiskaaja on tuomittu toisen miehen raiskaamisesta.

Myös miehiin kohdistuvat joukkoraiskaukset ovat nyt yleistyneet. 85 prosenttia miehiin kohdistetuista joukkoraiskauksista ja niistä tuomituista on afgaaneja ja 15 prosenttia iranilaisia.

Ruotsalaisten miesten osuus, joilla on kaksi syntyperäistä ruotsalaista vanhempaa ja jotka on tuomittu seksuaalirikoksista, on suhteessa muihin ryhmiin vähentynyt vuodesta 2013 ja laskenut jyrkästi kahden viime vuoden aikana.


 

Tytti Salenius ma 23.10. 21:56

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot