Entinen muslimi: "Euroopan on aika luopua islamilaisesta maahanmuutosta!"

"Nämä miehet eivät pakene sotaa tai vainoa, he tuovat sen"

Ulkomaat to 14.12.2017 09:04
kuva: pixabay

Jos keskustelet maahanmuutosta, sinua kutsutaan rasistiksi eikä sinulla ole oikeutta puhua siitä. Maahanmuuton kannattajat eivät koskaan peräänny riippumatta siitä, mitä faktoja tarjoat tai kuinka järkiperäisiä sinun argumenttisi ovat.

Näin kirjoittaa Shazia Hobbs Jihad Watchin "Islamilainen massamaahanmuutto: Meidän on valvottava, kenen annetaan tulla maahamme"-artikkelissaan.

Shazia Hobbs on Skotlannin Glasgow'ssa kasvanut pakistanilaisen maahanmuuttajaisän ja katolilaisen skotlantilaisäidin tytär. Perheeseen kuului aikanaan myös hänen isänsä pakistanilaissyntyinen ensimmäinen vaimo ja kaikkiaan 11 lasta.

Shazia Hobbsin omaelämäkerrallinen ensiromaani on Gorin tytär, jossa hän kuvailee kokemuksiaan pakistanilaisen maahanmuuttajaisän ja katolilaisen skotlantilaisen äidin kasvattamana "sekarotuisena tyttärenä".

"Äitini oli valkoinen katolinen glasgowlainen tyttö, joka tapasi isäni juhlissa. Hän oli tullut Pakistanista, jossa hänellä oli jo vaimo ja useita lapsia", Shazia kertoo skotlantilaiselle Daily Record -sanomalehdelle.

"Sitten kun äitini odotti minua, isäni ensimmäinen vaimo tuli Pakistanista. Me kaikki vain asuimme yhdessä ja oli aikoja, jolloin molemmat naiset olivat raskaana isälleni samaan aikaan", Hobbs muistelee.

Hobbs luopui islamista paettuaan järjestettyä, fyysisesti väkivaltaista avioliittoa, johon hänet oli pakotettu 18-vuotiaana.

Syyskuussa 2017 tämän entisen muslimin ja voimakkaasti pakkoavioliittoja ja naisille suoritettavia sukupuolielinten silpomisia vastustaneen Hobbsin Twitter-tili jäädytettiin.

Twitter ei kertonut selkeää syytä, mitkä twiitit rikkoivat sääntöjä. He sanoivat vain, että se johtui "häirinnästä".

Hobbs on pitänyt esillä pakistanilais-brittiläisyhteisöjen lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.

"Kukaan ei puhu ääneen pakistanilaislasten raiskauksia vastaan", hän sanoo.

Hobbs oli juuri aiemmin kesäkuussa puhunut Unite Against Hate'ssä "Homot shariaa vastaan" -marssilla Manchesterissä, jossa hän kertoi kantansa muslimiraiskausjengeihin, jotka saalistavat nuoria valkoisia tyttöjä.

Hobbs kertoi Breitbartille, että häntä kutsutaan usein "rasistiksi" ja syytetään siitä, että hän on "täynnä vihaa" hänen vaatiessa vankeutta vanhemmille, jotka pakottavat tyttärensä sukupuolielinten silpomiseen.

Suurin viha tulee hänen mukaansa pakistanilaisilta miehiltä ja radikaalifeministeiltä, jotka sanovat hänen "tankkaavan polttoaineensa" äärioikeistosta.

"Yritän lopettaa nämä vahingolliset uskonnonharjoituskäytännöt. Olen saanut enemmän rakkautta ja hyväksyntää niin kutsutuilta äärikonservatiiveilta kuin pakistanilaisyhteisöstä", Hobbs vakuuttaa.

Hobbs toteaa Jihad Watchin artikkelissaan, että puhuminen ja keskustelu islamista ja maahanmuutosta on käytännössä mahdotonta:

"Puhuminen erityisesti islamilaisesta massamaahanmuutosta on kuin itsemurhaoperaatio. Avoin ja suora keskustelu synnyttää taatusti rasistiksi, fasistiksi ja kiihkoilijaksi mustamaalaamista, jolla pyritään hiljentämään keskustelu."

Hobbsin mielestä vain hölmö uskoo saavuttavansa "utopian" ja voivansa elää ihanteellisessa maailmassa avaamalla rajat kaikille.

"Iso-Britanniaan Pakistanista 1960-luvulla saapuneen maahanmuuttajan tyttärenä monet voisivat olettaa minun olevan avointen rajojen puolestapuhuja. Mutta olen täysin rajojemme tilapäisen sulkemisen kannattaja", hän täsmentää.

Hobbs kertoo Iso-Britanniassa olevan vieläkin ihmisiä, jotka eivät ole kuulleetkaan FGM: stä eli naisten sukupuolielinten silpomisesta, johon jopa kaksi tai kolmevuotiaat tytöt pakotetaan. Tyttöjen klitorikset leikataan pois ja häpyhuulet ommellaan kiinni sallimalla vain pieni reikä virtsaamista ja veren vuotamista varten. Tämä barbaarinen käytäntö toteutetaan pelkästään naisten seksuaalisuuden tuhoamiseksi ja sen varmistamiseksi, etteivät he saa seksuaalista nautintoa.

"Vaikka tiedämme, että sitä tapahtuu ja vaikka kuulemme tästä julmuudesta selviytyneiden tarinoita, ketään ei ole onnistuneesti syytetty - ei yhtä ainoaa henkilöä", hän tähdentää.

Pelko leimautua rasistiksi, jos ei ymmärrä ihmisten kulttuureja, on Hobbsin mukaan aina suurempi kuin halu suojella silpomisvaarassa olevia pieniä tyttöjä ja naisia.

Hobbs kertoo toisestakin "perinteestä", joka vasta nyt on paljastumassa. Sitä kutsutaan "rintojen silitykseksi".

"Se on yhtä hirvittävää, kuin miltä se kuulostaa. Se on toinen raakalaismainen tapa kontrolloida naisia: heidän rintansa 'silitetään' estämällä niitä kasvamasta tai joskus ne katkaistaan ​​kokonaan. Tämän pahuuden suorittajat sanovat sen olevan tyttöjen suojelua joutumasta raiskatuksi. Ehkäpä meidän pitäisi poistaa myös nuorten tyttöjen silmät siltä varalta, jos he sokeutuvat jonakin päivänä", Hobbs huomauttaa.

Hän mainitsee myös Britanniassa riehuvista muslimijengeistä, jotka ovat saaneet raiskata nuoria alaikäisiä tyttöjä vapaasti ja laillisesti rankaisematta. Suurimmassa osassa näistä tapauksista rikoksentekijät ovat pakistanilaista alkuperää, mutta myös somalimiesten jengit ovat syyllistyneet näihin kauhistuttaviin rikoksiin.

Hobbs nimeää Iso-Britannian kaupungeista Rochdalen, Bradfordin, Oxfordin, Rotherhamin ja Aylesburyn, jotka ovat kärsineet islamin täydellisestä rynnäköstä, raiskauksista, poliittisesta korrektiudesta, lepyttelystä ja salailusta:

"Monet miehet raiskaavat haavoittuvia, alaikäisiä tyttöjä samaan aikaan kun siihen syypäät ja siitä vastuussa olevat pelkäävät vimmatusti leimautuvan rasisteiksi."

Hobbsilla on sanottavaa myös Saksasta. Saksa avasi rajansa ja toivotti pakolaiset tervetulleiksi eikä sillä ollut suunnitelmaa siitä, miten käsitellä saapuneita.

Valtaosa näistä "pakolaisista" on nuoria, toimintakykyisiä miehiä, jotka pakenevat köyhyyttä ja etsivät parempaa elämää maasta, johon heidät asutetaan ja jossa heille annetaan etuuksia. Hobbs ei pidä rasistisena sen enempää kuin ennakkoluuloisuutenakaan vaatia näiden "taloudellisten maahanmuuttajien" palauttamista alkuperämaihinsa.

Meidän on valvottava, kenen annetaan tulla maahamme, eikä meitä pitäisi todellakaan leimata rasisteiksi sen takia, koska haluamme tehdä niin. Puhtaasti taloudellisista syistä tulevat nuoret ja kykenevät miehet olisi lähetettävä välittömästi takaisin estääkseen tulevia maahanmuuttajia tekemästä matkaa. Nämä miehet eivät pakene sotaa tai vainoa, he tuovat sen, Hobbs perustelee.

Hän uskoo tällaisten maahanmuuttajien vaikeuttavan todellisten, tosissaan sotaa ja kauhua pakenevien pakolaisten auttamista.

"Lapset, jotka ovat syntyneet sotaan ja jotka eivät ole tunteneet muuta kuin pommien ja tulitusten ääniä. Nämä ovat aitoja pakolaisia, joita meidän pitäisi auttaa - hallitulla ja vastuullisella tavalla - ei taloudellisten maahanmuuttajien armeijoita."

Seksuaalirikokset ja raiskaukset lisääntyvät Euroopassa hälyttävällä nopeudella. Hobbs arvioi, että Ruotsista on tulossa maailman "raiskauspääkaupunki". Hänen mukaansa se on toisena jo Etelä-Afrikan jälkeen.

Kaikkein järkyttävintä, mitä Hobbs kertoo todistaneensa tapahtuneen Ruotsissa, ovat Twitterissä esiintyneet kuvat nuorten ruotsalaisten tyttöjen Instagram-tileillä. Nuorilla tytöillä hän tarkoittaa jopa kahdeksan tai yhdeksänvuotiaita lapsia.

"Lapset, jotka ovat aikuisten maahanmuuttajamiesten halailtavina. Nämä pienet tyttöraukat eivät näe mitään väärää siinä, mitä nämä aikuiset miehet tekevät heille. Miehet jotka voisivat olla ikänsä puolesta näiden tyttöjen isiä, poseeraavat kuvissa heidän kanssaan ja maailma on vaiti", hän peräänkuuluttaa.

Ruotsi on Hobbsin mukaan käymässä läpi "omaa Rotherhamiaan" ja maailma näkee sen, mutta mitään ei tapahdu.

"Taaskaan, koska tuo kammottava R-sana pistää kryptoniitin kaltaisen pelon ihmisiin. Ei, se sana ei ole r-aiskaus, vaan r-asisti", Hobbs muistuttaa.

Hubbs korostaa, että jouduimme välittömään, pysyvään, moraaliseen ja poliittiseen paniikkiin asuttaessamme Lähi-idästä ja Afrikasta tulleita sillä perusteella, että heidän kaikkien on oltava "pakolaisia". Vastaavaa moraalista tai poliittista paniikkia ei ole kuitenkaan ilmennyt muslimien tekemien joukkoraiskausten suhteen. Päinvastoin ainoa paniikki, jonka Hobbs näkee, on se, että meidän on peiteltävä sitä tai keksittävä tekosyitä:

"Kenties raiskaajat eivät puhu tarpeeksi hyvää englantia tai taitavaa saksaa? Ehkä Rotherhamin ruoka ei ole heille mieluista? Salailua salailun jälkeen ja aikuiset edelleen raiskaavat lapsia maassamme, joten miksi meidän pitäisi nyt välittää siitä, että ruotsalaislapsia raiskataan? Ja niinpä suvaitsemme emmekä tee mitään rasistiksi leimautumisen pelossa", Hobbs vääntää rautalangasta.

Muslimien kotoutuminen monille Iso-Britannian alueille on Hobbsin mukaan epäonnistunut ja ghettoja on syntynyt, missä yhteisön johtajat hallitsevat valtakuntiaan ja vaaleilla valittujen on kuunneltava, mitä he sanovat tai muuten heitä syytetään rasisteiksi tai kiihkoilijoiksi.

Ne ovat hänen mukaansa ne yleisimmät sanat, joilla taataan muslimeille omat tavat, sallitaan sharialain menestyä ja kukoistaa - kiistämättä ja esteettömästi.

Hän painottaa, että Iso-Britanniassa toimivat sharia-neuvostot eivät anna mitään arvoa sukupuolten tasa-arvolle ja että naisia ​​rangaistaan ​​pelkästään naisena olemisen takia.

Muslimimiehet, jotka ovat nimittäneet itse itsensä omien pikkuvaltakuntiensa hallitsijoiksi, toimivat pääosin sharia-neuvostojen kautta Iso-Britannian kaupungeissa.

Hobbs alleviivaa sitä, mitä islamilainen maahanmuutto on aiheuttanut Euroopalle:

"Se on tuonut itsevaltaisen verilöylyn, koska muslimit ovat osoittautuneet haluttomiksi luopumaan shariasta. Suuri eurooppalainen kokeilu on epäonnistunut. Jäljellä on yksi ainoa tehtävä: Euroopan on aika luopua islamilaisesta maahanmuutosta. Jos se ei onnistu, ei tule olemaan mitään Eurooppaa", hän päättää artikkelinsa vahvasti.


 

Tytti Salenius to 14.12. 09:04

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06. 21:28

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot