Lesboudesta eheytynyt paljastaa menneen "supervillin" elämäntapansa - "Tein kaikkea luonnotonta"

"Omaksuin täysin LGBT-etiketin nuoreen aikuisuuteen mennessä!"

Ulkomaat ke 10.01.2018 07:44

15-vuotiaana amerikkalaiseen Emily Thomesiin uponnut homoseksuaalinen elämäntapa muuttui, kun hän kertoo kohdanneensa todellisen Jumalan.

Life Site News kertoo, kuinka varhaisesta iästä lähtien kapinallisen Emilyn teot johtivat hänet moraalittomiin valintoihin.

"Sain itselleni huomiota poikkeavilla valinnoillani", hän selittää netissä viime viikolla julkaistussa nopeasti levinneessä "Love is love" -videossaan.

Emily kertoo olleensa ennen uskoontuloaan "uskomattoman itsekäs ihminen".

"Tein mikä tuntui minusta parhaalta. Tämä johti minut polttamaan marihuanaa ja muuhun tuhoisaan käyttäytymiseen. Silloinkin, kun se näytti auttavan ja palvelevan muita, se oli oikeastaan ​​minun kunniakseni ja ylpeydekseni."

"Juhlin, nukuin siellä täällä ja viidentoista vuoden vanhana ilmaisin lesbouteni joillekin kavereille", Emily lisää Anchored Northin tuottamassa videossa.

Hän tunnustaa kunnioittaneensa hyvin vähän muita, mutta tienneensä, kuinka toimia "rehdisti" ulkonaisesti, että vain harvat näkisivät hänen "surkean käyttäytymisensä syvyydet".

"Lyhyesti sanottuna pakottavat tekijät ennen muutosta olivat ylpeys ja itseni korotus", Emily luonnehtii.

Hän kertoo omaksuneensa täysin "LGBT- etiketin" nuoreen aikuisuuteen mennessä.

"Leikkasin hiukseni lyhyeksi, pukeuduin poikien vaatteisiin ja käytin miesten wc- ja kylpyhuoneita ja pukuhuoneita."

Hän ajatteli, että kaikki hänen tekemisensä oli kelvollista Jumalalle. Emilyn näkemys Jumalasta oli "hyväntahtoista kaiken hyväksymistä".

Kun hänestä tuli yhä avoimemmin homoseksuaali, hän kaivautui entistä syvemmälle luonnottomuuteen.

"Nautin jännityksestä tekemällä ja elämällä kaikkea sitä, mikä oli normaalin ulkopuolella ja kokeilemalla kovempia huumeita, tutkimalla yhä enemmän kiellettyjä seksuaalisia tekoja ja hankkimalla pari ikävää tatuointia", hän muistelee.

Mutta huolimatta ulkonaisesta onnellisuuden julkisivusta, Emily kuvailee tuolloin itsellään olleen "kuopallaan olevat silmät ja toivoton sydän".

22-vuotiaana työtoverit kutsuivat hänet lukemaan yhdessä Raamattua. Koska hänen tätinsä oli mukana, Emily suostui osallistumaan. Hän kuitenkin varautui lopettamaan heti, kun vastaan tulee homoseksuaalisuus aiheena.

Raamattupiirissä mukana olevat kristityt naiset jakoivat myönteisiä kokemuksia Jumalasta.

"Minulla ei ollut mitään sellaista ja se ärsytti minua", Emily myöntää.

Emily oli melko yllättynyt siitä, että todellinen Jumala ei ollutkaan "kaiken hyväksyvä", kuten hän oli kuvitellut.

"Tiesin, mitä Raamattu sanoi homoseksuaalisuudesta, mutta en ollut ennen välittänyt siitä siksi, koska minulla oli vain vähän ymmärrystä Jumalasta", hän sanoo nyt.

Emily kertoo alkaneensa lukemaan Raamattua myös itsenäisesti ja kyseenalaistamaan, kuka hän oli ja miksi hän oli tehnyt nämä valinnat:

"Olenko todella varma, että homoseksuaalinen käyttäytymiseni on yhtä paljon identiteettini kuin sukupuoleni tai rotuni?"

Hän etsi homoseksuaalisuutta koskevia jakeita ja kertoo tunteneensa kuin "salaman iskun" löytäessään ensimmäisen Korinttolaiskirjeen kuudennen luvun jakeet yhdeksän ja kymmenen:

"Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa." 1. Kor. 6: 9-10

"Sinä päivänä silmäni todella avautui. Yhtäkkiä en enää voinut väittää vastaan. Se oli selvää. Kuuluin niihin, jotka eivät pääse Jumalan valtakuntaan... Se pelotti minua todella pahasti."

Sitten Emily teki löydön Raamatusta, joka on muuttanut miljoonien ihmisten elämän ympäri maailmaa. Hän luki seuraavan, 11. jakeen:

"...  ja senkaltaisia te muutamat olitte, mutta te olette pestyt, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskaaksi tulleet Herran Jesuksen nimen kautta ja meidän Jumalamme hengen kautta."

Uuden toivon valo täytti Emilyn sydämen. Hän ymmärsi, että Jumala parantaa ja muuttaa ihmisiä - juuri hänen kaltaisiaan.

"Koko elämäni muuttui sinä päivänä. Minä tartuin Hänen käteensä uskon kautta... olin hämmästynyt armosta, jota Hän osoitti minulle", Emily julistaa.

Amerikkalainen uutissivusto ja blogiyhteisö Huffington Post on kiinnittänyt huomiota Emilyn muutostarinaan ja on hädissään suositun ja laajalle levinneen videon "queer-vastaisesta" sanomasta ja sen myönteisistä vaikutuksista muuttaa nuorien teini-ikäisten ajatuksia.

Huffington Postin mukaan Emilyn "Love is love" -video näyttää olevan suunniteltu houkuttelemaan nuorten queer-ihmisten huomio ja teini-ikäiset, jotka kyseenalaistavat seksuaalisuuttaan.

"Love is love" -sanontaa on käytetty usein edistämään LGBTQ-suhteiden hyväksymistä. Emilyn videon tuottanut Anchored North käytti myös sateenkaarilippua videon esikatselukuvassa ja HP:n mielestä se on "anastamista, koska siitä on tullut homojen oikeuksien liikkeen yhtenäinen symboli".

Emilyn videon on toistaiseksi nähnyt yli 1,5 miljoonaa ihmistä.

Emily on ollut nyt naimisissa kaksi vuotta ja odottaa ensimmäistä lastaan. Hän haluaa jakaa tarinansa antamaan toivoa kaltaisilleen.

Hän kertoo kanssataistelijoille, että tie homoseksuaalisuudesta kokonaan Kristukselle ei ole aina yksinkertaista tai helppoa, mutta se tekee ehjäksi.

"Jumala kutsuu meitä ei ainoastaan heteroseksuaalisuuteen, vaan myös pyhyyteen", Emily kiteyttää.


Emily on yksi lukemattomista homoseksuaalisuudesta eheytyneistä entisistä homoseksuaaleista. Muutos ja homoseksuaalisuudesta eheytyminen on mahdollista.

Voit seurata häntä Facebookissa.


 

Tytti Salenius ke 10.01. 07:44

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot