Espanja on massamaahanmuuton uusi portti Eurooppaan - "Espanjasta tulossa kolmas maailma"

Espanjan uusi sosialistinen hallitus on levittänyt punaisen maton pääasiallisesti Libyasta tuleville afrikkalaismaahanmuuttajille

Ulkomaat ti 07.08.2018 22:17

Voice of Europe uutisoi 45-vuotiaasta amerikkalaisesta turistista, jonka afrikkalaiset maahanmuuttajat melkein surmasivat Barcelonan kaduilla.

Amerikkalais-kuubalainen Miamissa asuva José Bravo oli päättänyt viettää muutaman päivän loman perheensä kanssa Barcelonassa.

Hän oli viime keskiviikkona Kataloniassa, kun hän näki maahanmuuttajien kinastelevan naisen kanssa, joka ei kyennyt ylittämään tietä lastenrattaiden kanssa.

Afrikkalaismaahanmuuttajien ryhmä oli "ympäröinyt naisen ja lyönyt häntä", mies kertoi tiedotusvälineille.

Kun mies näki, ettei kukaan puolustanut naista, hän yritti pelastaa hänet ja joutui melkein itse tapetuksi.

Maahanmuuttajat hyökkäsivätkin hänen päällensä ja alkoivat lyödä häntä vyöllä.

Poliisilähteiden mukaan vyön solki oli kuin "ruoska". Miestä lyötiin niin lujaa, että se aiheutti sisäisen verenvuodon ja syvän haavan päähän.

Onnekseen hän sai hoitoa lääkäriltä, ennen kuin hänet siirrettiin Barcelonan sairaalaan eikä hän ollut enää hengenvaarassa.

Mies itse vakuuttaa maahanmuuttajien yrittäneen "tappaa hänet".

Espanjalainen El Periodico -uutissivusto raportoi, että José Bravo puhuu nyt suoraan espanjalaisista eliitistä.

"Nyt minulla on ikävä kuva Espanjasta, tästä maasta on tulossa kolmas maailma. Se on poliitikkojen syy, kun he asettavat turistit ja kansansa vaaraan", hän totesi.

Tapahtuman jälkeen Bravo sanoi odottavansa innolla palaamista takaisin Miamiin.

El Periodico -lehden mukaan laitonta katukauppaa harjoittavien maahanmuuttajien tueksi perustettu Union of Street Vendors in Barcelona syyttää kuitenkin turistia rasismista ja väittää hänen olleen humalassa, mutta myöntää, ettei se "oikeuttaisi heitä käymään päälle eikä vahingoittamaan ketään".

Useiden maahanmuuttajien hyökkäys yhdysvaltalaisen turistin kimppuun on saanut Barcelonan pormestarin, Ada Colaun melkoiseen pulaan.

Tähän mennessä "manterosien" (espanjalainen nimi afrikkalaisille maahanmuuttajille, jotka kaupustelevat pääkaupungin kaduilla) ja poliisien välillä on esiintynyt useita väkivaltaisia yhteenottoja, mutta turistien kohdalla tämän väitetään olevan ensimmäinen ennakkotapaus.

Ada Colauta on arvosteltu ankarasti hänen loppumattomasta suvaitsevaisuudestaan viime kuukausina Espanjaan saapuneiden tuhansien maahanmuuttajien aiheuttamaa kaaosta ja heidän laitonta katukaupankäyntiään kohtaan.

"Colau upottaa pormestariesityksellään Barcelonan - se ei ole politiikkaa, se on kykenemättömyttä ja pelleilyä", sanoo liberaalin Katalonian demokraattisen puolueen jäsen Jaume Ciurana.

Kun Euroopan maat alkavat sulkea rajojaan massamaahanmuuton estämiseksi, Espanja sen sijaan on päättänyt tehdä juuri päinvastoin. Se päästää maahan yli 20 000 maahanmuuttajaa, joista osa on rynnännyt turistirannoille salakuljetusveneillä.

Tuore video Cádizista, Espanjasta, paljastaa maahanmuuttajilla lastatun veneen saapuvan rannalle ja kuinka aurinkoa ottavat ihmiset ovat järkytyksen vallassa.

Videolta voi jokainen nähdä, kuinka maahanmuuttajat hyppäävät pois veneestä jo ennen kuin se pääsee rantaan ja miten he suuntaavat välittömästi matkansa kaupunkiin.

You Tuben videoon on huomattu kommentoida, että "pakolaiset" olivat lähes kaikki miehiä ja näyttivät hyväkuntoisilta.

Tällainen näky espanjalaisilla rannoilla ei kuitenkaan ole suinkaan ensimmäinen kerta.

Oikea Media tiesi kertoa jo vuosi sitten, että maahantunkeutumiskriisi suuntautuu nyt Espanjaan.

Maahanmuuttajat käyttävät mitä tahansa keinoja päästäkseen Espanjaan, sillä Espanja on "massamaahanmuuton uusi portti Eurooppaan".

Tämä on "siirtolaiskriisin" pelottava uusi todellisuus, joka on keskittynyt nyt Espanjaan siitä lähtien, kun maan uusi sosialistinen hallitus levitti punaisen maton pääasiallisesti Libyasta tuleville afrikkalaismaahanmuuttajille.

Espanjan sisäministeriö on jo maksanut noin 3,5 miljoonaa euroa Cádizissa sijaitsevalle uudelle hallinnolliselle yksikölle, että se "hoitaa" tämän "arvaamattoman ja massiivisen espanjalaisille rannoille saapuneiden maahanmuuttajaveneiden" aiheuttaman "hätätilan".

Oikea Media kirjoitti kesäkuun lopussa, kuinka useat Aquarius-alukselta "pelastetut pakolaiset" olivat jo "kadonneet" Espanjassa.

Useat espanjalaiset opiskelijat Alicantessa joutuivat jättämään opiskelija-asuntonsa ja tekemään tilaa Libyasta tulleiden maahanmuuttajien majoittamista varten - siitä huolimatta, että he olivat maksaneet majoitusmaksunsa.

Heinäkuun lopulla noin 800 laitonta maahanmuuttajaa yritti ylittää Marokon ja Espanjan Ceutan erillisalueen välisen rajan "ennennäkemättömän väkivaltaisesti" viskomalla kalkkikiveä, keppejä, kiviä, ulosteita ja polttopulloja sekä kotitekoisia liekinheittimiä rajavartijoiden päälle.

Poliisilähteiden mukaan sekä poliiseja että rajavartijoita loukkaantui ja joutui sairaalaan "lyöntien, haavojen ja palovammojen takia".

Sairaanhoitaja sairaalasta vahvisti, että väkivaltaiset laittomat maahanmuuttajat heittivät nuorten kansalliskaartilaisten päälle kalkkikiveä aiheuttaen heille vakavia vammoja:

"Kaikkien heidän silmät, käsivarret ja muut raajat olivat palaneet."

Tarkkaa lukua ja lopullista arviota kaupunkiin tunkeutuneista maahanmuuttajien määrästä ei tiedä kukaan, mutta alustava arvaus "noin 450" on noussut Europa Pressin mukaan "noin 800:ksi".

Noin 600 heistä onnistui ylittämään silti rajan ja päästessään Espanjan maaperälle he riehuivat villeinä kaduilla.

Ja lisää laittomuutta on tulossa.

Espanjalaisen sanomalehti El Mundon poliisi- ja oikeuslaitoslähteiden raportoimat 50 000 Saharan eteläpuolista afrikkalaista maahanmuuttajaa ovat heinäkuun lopusta asti olleet valmiina ylittämään Gibraltarin salmen päästäkseen Espanjaan.

Espanjan uljaan sosialistisen hallituksen tuore pääministeri Pedro Sánchez on luvannut ilmaisen terveydenhuollon maahanmuuttajille ja on ilmoittanut, että jokainen turvapaikkahakemus tutkitaan erikseen. Kesäkuun puolivälissä hän julisti:

"Meidän velvollisuutemme on välttää humanitaarinen katastrofi ja tarjota turvallinen satama näille ihmisille sekä noudattaa ihmisoikeusvelvoitteitamme."

Sosialistisen hallituksen tarkoituksena on siis tehdä laittomien maahanmuuttajien elämä entistä helpommaksi, mikä vain kannustaa yhä enemmän heitä murtautumaan Espanjan rajan yli.

Espanjan ulkoministeri Josep Borrell selittää kirkkain silmin, että Espanjaan tänä vuonna saapuneet 21 000 maahanmuuttajaa eivät olisi millään tavalla osa "massamaahanmuuttoa":

"Me väheksymme massa -sanaa. Me puhumme tähän mennessä tänä vuonna noin 20 000 maahanmuuttajasta yli 40 miljoonan asukkaan maalle, se ei ole massamaahanmuuttoa."

"Euroopan väestökehitys osoittaa, että ellemme halua vähitellen muuttua ikääntyväksi maanosaksi, tarvitsemme uutta verta; eikä näytä siltä, että tämä uusi veri tulisi omasta takaa", väittää Borrell viitaten siihen, että Eurooppa tarvitsisi vielä suurempaa maahanmuuttoa laskevan syntyvyyden vuoksi.

Voimme varmasti olla samaa mieltä Voice Of Europen kanssa siitä, että kiistämällä totuuden Espanja vain lisää Euroopan massamaahanmuuton ongelmia:

"Heidän kätensä tulevat kaiketi olemaan enemmän veressä."

 

 

Tytti Salenius ti 07.08. 22:17

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Ilmastonmuutos etenee?

pe 26.11. 15:27

Mikko Paunio

Puheenvuoroni Helsingin valtuustossa feministien rasismin vastaisesta aloitteesta Paavo Arhinmäki triggeröityi

to 25.11. 18:01

Heikki Porkka

Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan

to 25.11. 12:06

Henna Kajava

Yhteisöllistä asumista Espoon liikakasvuun!

ke 24.11. 21:27

Timo Vihavainen

Tolstoin aivoituksia

ma 22.11. 23:49

videot