Turvallisuuspolitiikan asiantuntija: ​​"Muslimit pitävät Eurooppaa saaliina"

Länsi reagoi riittämättömästi ja rämpii nyt "poliittisen korrektiuden liejussa", jossa "rakastamme kaikkia ja tärkeintä on kaikkien muiden kunnioittaminen ja hyväksyminen"

Ulkomaat to 23.08.2018 22:39
József Horváth. Kuva: Magyar Hirlap artikkeli

Unkarilainen Magyar Hirlap -sanomalehti on haastatellut turvallisuuspolitiikan asiantuntija József Horváthia, jonka mukaan lähestyvissä Ruotsin, Baijerin ja Euroopan parlamentin vaaleissa on ennen kaikkea kysymys Euroopan tulevaisuudesta:

"Kaikille eurooppalaisille tällä hetkellä tärkein kysymys on, millaisessa maailmassa haluamme elää, haluammeko luopua maastamme, kaupungeistamme ja kodeistamme, jotka vanhempamme ja isovanhempamme ovat jättäneet meille vai haluammeko me suojella niitä."

Hän näkee turvallisuudesta tulleen niin korvaamaton arvo, ettei sitä voida riittävästi korostaa.

Siihen viitaten hän mainitsi Länsi-Euroopan no-go -alueet, jotka ovat alkaneet levittäytyä kokonaisiin kaupunginosiin.

József Horváth kuvaili Ruotsia maaksi, jossa ihmiset asuvat kyllä edelleen, mutta missä Ruotsille tunnusomaista "legendaarista säntillisyyttä" ei ole ollut olemassa enää pitkään aikaan. Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on johtanut siihen, että valtio menettää vaikutusvaltaansa monilla elämänalueilla.

"Netistä löytyy videoita, joissa ruotsalaiset poliisit pötkivät pakoon maahanmuuttajia" ja Ruotsi on nyt siinä pisteessä, että se on alkanut ajatella "oikean armeijan perustamista" palauttaakseen järjestyksen alueille, missä tapahtuu massiivisia autojen tuhopolttoja.

"Jos Länsi-Euroopan maahanmuuttopolitiikassa ei tapahdu käännekohtaa, muutaman vuoden kuluttua Ruotsi voi olla ensimmäinen eurooppalainen maa, jossa on suurin muslimiväestö", hän huomautti ja otti esille myös Saksan, jossa maahanmuuttajataustaisten määrä on jo yli 20 prosenttia:

"Siellä ei ole ainoastaan kaksi miljoonaa 'kutsukirjeen saanutta' maahan tullutta, vaan sen lisäksi Saksassa ei tiedetä, miten heidät karkotetaan", Horváth jatkoi.

Hän vertaili toisaalta Lontooseen rakennettujen moskeijoiden määrää samaan aikaan rakennettujen kirkkojen määrään.

"Saamme yllättävän määrän. Sata yhtä vastaan. Tämä on kulttuurista luopumista", Horváth korosti ja tarkoitti sillä, että Länsi-Euroopan yhteiskunnat eivät puolusta omaa kulttuuriaan, vaan ​​"alistuvat ​muslimeille, jotka pitävät Eurooppaa saaliina".

Hän on pannut merkille Euroopassa ennen vahvana vallinneen kansanluonteen suojella kotia tyystin kadonneen ja siksi uskookin, että nimenomaan Ruotsin ja Baijerin vaalit ovat ratkaisevia lastemme tulevaisuuden kannalta.

"Itse asiassa, jopa lyhyellä aikavälillä, päätämme elämästä Euroopassa 10-15 vuotta eteenpäin", hän arvioi.

Hän muistutti, että Euroopan maat elivät rauhassa 70 vuotta toisen maailmansodan jälkeen ja uskoivat "tällaisen idyllisen tilan pysyvän ikuisesti".

"Tämän me saamme palkaksi. Tämän seurauksena suurin osa Euroopan maista ei ole nähnyt tarvetta sotilaalliselle suojelulle. Uskomme myös, että pakollista asepalvelusta ei tarvita, armeijat toteuttavat vain tehtäviä maailman sota-alueilla."

Horváthin mukaan arabikevät oli ensimmäinen merkki, jolloin meidän oli herättävä ja se merkitsi uuden aikakauden alkua. Euroopan johtajat eivät ymmärtäneet, että vuonna 2011 maailma muuttui radikaalisti.

Länsi reagoi riittämättömästi ja rämpii nyt "poliittisen korrektiuden liejussa", jossa "rakastamme kaikkia ja tärkeintä on kaikkien muiden kunnioittaminen ja hyväksyminen".

Horváth muisteli kunnioittaen mennyttä aikaa, jolloin sata vuotta sitten miehille oli luonnollista puolustaa maataan.

"Nyt tilastojen mukaan vain 15 prosenttia miehistä olisi valmis tarttumaan aseisiin maansa suojelemiseksi", hän huomautti ja lisäsi, ettei Länsi-Eurooppa ole pystynyt edes reagoimaan naisiin kohdistuviin hyökkäyksiin eikä ole käsittänyt muslimien käyttävän heitä "turmeluksen välineinä".

Horváth vihjasi edelleen muutoksiin, jotka kymmenen vuotta sitten olivat Euroopassa vielä mahdottomuuksia. Nykyinen ilmapiiri on hänen mukaansa muuttunut kuitenkin niin, että muualta tulleilla muslimimaahanmuuttajilla annetaan ymmärtää ja uskotaan olevan parempi ja ylivertaisempi usko kuin meillä, joten he voivat ja saavat vallata aivan kaiken.

Monissa Euroopan maissa moniavioliitto on hiljalleen tullut hyväksytyksi. Saksassa sosiaaliturvajärjestelmä jo myöntää, että muslimilla on saatava olla useita vaimoja ja he siten voivat vaatia monia asuntojakin, hän luetteli.

"Ruotsissa seitsemän kahdeksan vuoden ikäiset tytöt ovat naimisissa, mikä on rikos, pedofilia. Ruotsin hallitus sanoo vain, että tilanteesta on neuvoteltava pikemminkin kuin tehdä loppu siitä."

Turvallisuuspolitiikan asiantuntija József Horváth varoitti niin ikään unkarilaisen päivälehden haastattelussa myös islamilaisista yhteisöistä, jotka järjestäytyvät itsenäisiksi etnisiksi puolueiksi tai rakentavat jo olemassa olevien vasemmistopuolueiden varaan ja niiden sisällä luovat "islamilaisen siiven".

"Siksi Lontoon pormestari on jo sitoutunut muuttumattomaan tilanteeseen ja toteaa terrorismin olevan osa suurkaupunkien elämää."

"Me täällä Budapestissa - onneksi - emme ole sitä mieltä", Horváth vahvisti lopuksi.


 


 

Tytti Salenius to 23.08. 22:39

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Pauli Vahtera

Suuri pudotus

su 12.07. 23:50

Timo Vihavainen

Hyperkorrektius

su 12.07. 23:46

Professorin Ajatuksia

Onko poliittisen korrektiuden arvo suurempi kuin tieteen

su 12.07. 23:44

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07. 19:59

videot