Said Shoaib: "Islamistien päämäärä on tuhota länsimainen sivistys - he sanovat sen itse!"

"Tapahtumien luonnollinen kulku on, että muslimista tulee terroristi"

Ulkomaat su 27.01.2019 00:11

Lähi-idän median tutkimusintituutti (Middle East Media Research Institute, MEMRI) uutisoi saksalais-egyptiläisen poliittisen tutkijan, Hamed Abdel-Samadin haastattelusta egyptiläis-kanadalaisen kirjailijan, Said Shoaibin kanssa 14. tammikuuta 2019.

Haastattelusta uutisoivat myös muun muassa Jihad Watch, Clarion Project ja Israel National News.

Abdel-Samadin video löytyy kokonaisuudessaan hänen You Tube -kanavaltaan.

Englanniksi käännetyllä videopätkällä Said Shoaib kertoo aluksi imaameista, jotka petkuttavat monia ihmisiä, etenkin lännessä.

"He puhuvat esimerkiksi islamilaisen kalifaatin suuruudesta. Onko kyseessä terrorismi? Todella on. Länsimaalaiset eivät ymmärrä, että tämä on terrorismia. Kun omaksuu käsityksen kolonialistisesta islamista, joka hyökkää kansoja vastaan, valloittaa ne ja hallitsee niitä - olet terroristi. Olet aseeton terroristi, kunnes tarjoutuu tilaisuus...", Said Shoaib tietää.

Yksi tällainen "tilaisuus tarjoutui" nuorelle kanadalaiselle lääkärille, joka esiintyi Isisin videolla Somaliassa. Lääkäri kehottaa muita lähtemään ja liittymään Isisiin videolla, joka on kuvattu ennen kuin hänet ammuttiin "marttyyrina".

Abdel-Samadin haastateltavana ollut egyptiläis-kanadalainen kirjailija Shoaib kertoo lähettäneensä arabialaisia kirjojaan uuteen kirjastoon, joka oli juuri avattu Kanadassa. Kirjat olivat poliittisen islamin vastaisia ja kirjasto hylkäsi ne.

”He kertoivat minulle kirjojen loukkaavan Kanadan arvoja”, Shoaib sanoo.

"Nämä arvot hyväksyvät väkivaltaisen islamin, mutta torjuvat poliittista islamia koskevan kritiikin?" ihmettelee hänen haastattelijansa, saksalais-egyptiläinen poliittinen tutkija, kirjailija ja islamkriitikko Hamed Abdel-Samad.

"Vastustan ihmisiä, jotka vihaavat Kanadaa ja haluavat tuhota sen. Nämä ihmiset ovat ilmoittaneet, että tämä on heidän aikomuksensa. He jopa kirjoittavat niin kirjoissa, jotka tämä kirjasto hyväksyi, voitko uskoa tämän?" Shoaib jatkaa.

Hamed Abdel-Samad kertoo pitävänsä "merkillisenä asiana" sitä, että näiden ihmisten asuessa alkuperämaissaan he eivät sallineet kristittyjen rakentaa kirkkoja, he halveksivat kristittyjä eivätkä tukeneet muiden uskontojen ihmisten oikeuksia.

"Mutta tullessaan länteen, he eivät ainoastaan ​​vaadi oikeutta harjoittaa uskonnollisia rituaalejaan vapaasti, vaan he vaativat myös, ettei kukaan kritisoi heidän uskontoaan. Täällä Kanadassa he röyhkeästi arvostelevat kristittyjä, juutalaisia, länttä ja sekularismia… ", Abdel-Samad korostaa ja näkee ongelman olevan se, että islamistit ovat ihmisiä, jotka suhtautuvat halveksivimmin muihin uskontoihin.

Abdel-Samad on tullut myös suomalaisille tutuksi medialähetysjärjestö Avainmedian 18. syyskuuta 2017 julkaisemasta Signaali sydämiin -haastatteluohjelmasta, jonka suosio löi ällikällä tekijätkin.

Kymmenminuuttisella videolla "Rajat kiinni?" egyptiläinen imaamin poika Abdel-Samad taustoitti käytännönläheisesti syitä terrori-iskujen yleistymiseen Euroopassa ja kertoi, mikä on islamistien lopullinen tavoite.

Pian Turun puukotusiskujen jälkeen tehdyllä videolla Hamed Abdel-Samad avasi terrori-iskujen syitä islamin hylänneen asiantuntijan ja Eurooppaan yli 20 vuotta sitten tulleen maahanmuuttajan näkökulmasta.

Mitä tulee Kanadaan, Abdel-Samadista on outoa Kanadan pääministeri Justin Trudeaun "naiivi ja romanttinen fantasia", jossa kaikkien pitäisi pitää käsistä kiinni, halata ja suudella toisiaan.

"Hän (Trudeau) ei kuitenkaan tiedä, mitä nämä ihmiset opettavat heidän moskeijoissaan", Hamed Abdel-Samad huomauttaa.

Hyvänä esimerkkinä tästä on Ontarion islamilaisen puolueen johtajan, Jawed Anwarin ajatusmaailma. Anwar kutsuu Kanadan julkisia kouluja ”lapsiemme hengellisiksi teurastamoiksi”.

Shoaib sanoo olevansa ymmällään kanadalaisista poliitikoista, jotka puhuvat islamista.

"He eivät tunne islamia. Jos haluat oppia islamista, voit kysyä meiltä. Älä kysy vain yhdentyyppisiltä ihmisiltä", hän neuvoo.

Egyptiläis-kanadalainen kirjailija pitää Kanadan ja lännen toisena suurena virheenä sitä, että muslimiyhteisön edustajat ovat islamisteja.

Shoaib viittaa siihen, miten "paljon lännessä vuodatetaan verta", ja toteaa, että jos läntiset poliitikot eivät tiedä, miten pysäyttää tämä terrorismin "aalto" lännessä, tavalliset kansalaiset tulevat valitsemaan yhä "radikaalimpia" johtajia.

"Jos nykyiset poliitikot eivät pysty takaamaan turvallisuutta ihmisille lännessä, he hoitavat tilanteen itse", hän tarkentaa.

Shoaibin mukaan Kanadassa, joko lännessä syntyneille tai maahanmuuttaneille muslimeille islamistien tarjoamalle islamille ei ole "vaihtoehtoista muotoa":

"Tätä islamin muotoa löytyy moskeijoista, saarnoista, täällä olevista islamilaisista kouluista. He kätkevät opetussuunnitelmansa, pakottavat nuorille tytöille hijabit ja niin edelleen…"

Shoaib uskoo, että jos täällä muslimista ei tule terroristia, "hänen on oltava suuri mies".

"Tapahtumien luonnollinen kulku on, että hänestä tulee terroristi.

Islamistien päämäärä on tuhota länsimainen sivistys. He sanovat niin itse!"


 

Tytti Salenius su 27.01. 00:11

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot