Salvini: "Ajatus kohdun vuokrauksesta kuvottaa!"

"Kaikkein alhaisinta, mitä naiselle voisi ehdottaa"

Ulkomaat pe 22.03.2019 10:23
kuva: youtube video

Italian sisäministeri Matteo Salvinin johtama Liiga -puolue on kaksinkertaistanut suosionsa vuoden takaisen vaalivoittonsa jälkeen 17 prosentista 33,9 prosenttiin tuoreimman maanlaajuisen mielipidetutkimuksen mukaan.

Salvinin luotsaama uusi oikeistohallitus on peräänantamattomasti alkanut tosissaan korjata poliittisen gender-ideologian valtion järjestelmiin ujuttamia turmiollisia sukupuolineutraaleja termejä sekä puolustaa heteronormatiivisuuden säilymistä sekä luonnollista, biologista perhettä ja sen arvovaltaa.

Viimeksi maanantaina Italian sisäministeri ilmaisi rohkeasti kantansa sijaissynnytystä vastaan vaatimalla jokaisen lapsen oikeutta äitiin ja isään.

Asiasta kertoo Breitbart.

"Niin kauan kuin elän, tulen puolustamaan jokaisen lapsen oikeutta saada äiti ja isä.

Ajatus kohdunvuokrauksesta ja naisista myytävinä kuvottaa minua", Salvini twiittasi tiukasti.

Twiittinsä liitteenä olevalla videolla Salvini esittää saman asian eri sanoin:

”Mielestäni kohdunvuokraus on kaikkein alhaisinta, mitä naiselle voisi ehdottaa.”

Perinteisen perheen puolesta taisteleva Matteo Salvini on Italian luotetuin poliitikko ja hän on aiemmin esittänyt samankaltaisen näkemyksen sanoen:

”Perheestä puhuminen aiheuttaa aina kiistoja enkä halua mollata ketään.

Olen vain sitä mieltä, että kohtujen ja naisten vuokraaminen pankkiautomaatteina lapsien synnyttämistä varten ei vastaa ajatuksiani tulevaisuudesta.”

Kysymys sijaissynnytyksestä on hyvin kiistelty aihe Italiassa ja se liittyy läheisesti samaa sukupuolta olevien avioliittoon ja adoptioon.

Vuonna 2015 legendaariset homo-muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana joutuivat arvostelun kohteeksi, kun he ilmoittivat vastustavansa voimakkaasti homoavioliittoa ja sijaissynnytyksen käyttämistä jälkeläisten synnyttämiseen.

”Ainoa perhe on perinteinen perhe. Ei kemiallisia jälkeläisiä ja vuokrattua kohtua. Elämällä on luonnollinen kulku; on asioita, joita ei voi muuttaa”, he sanoivat.

”Lisääntymisen on oltava rakkauden teko”, Domenico Dolce ja Stefano Gabbana lisäsivät.

Dolce kritisoi suorasanaisesti:

”Kyseenalaistan kemialliset ja keinotekoiset lapset, vuokrattavan kohdun, luettelosta valitun siemennesteen.”

Heidän lausuntonsa synnyttivät seksuaalisia vääristymiä ajavissa LGBT-painostusryhmissä vihaa, ja pian sen jälkeen Elton John kehotti boikotoimaan Dolcen ja Gabbanan tuotteita.

”Vanhanaikainen ajattelunne ei ole ajanmukaista, aivan kuten ei muotinnekaan. En tule koskaan pukeutumaan Dolceen ja Gabbanaan”, Elton John kirjoitti Instagram-tilillään.

Italia salli viimeisenä isona länsieurooppalaisena maana homoliitot lailliseksi vuonna 2016, mutta laki ei esimerkiksi takaa samanlaisia adoptio-oikeuksia kuin heteropareilla.

Myös "sijaisraskaudet" ovat Italiassa laittomia.

Italian Veronassa on määrä järjestää 29.-31. maaliskuuta yhdysvaltalaisen kansainvälisen kristillisen perhejärjestön (IOF) koordinoima vuosittainen 13. perheiden maailmankongressi ja Matteo Salvini on vahvistanut käyttävänsä puheenvuoron siellä.

Perheiden maailmankongressi (WCF) on merkittävä kansainvälinen julkinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on yhdistää ja varustaa johtajat, organisaatiot ja perheet vahvistamaan, juhlimaan ja puolustamaan luonnollista perhettä ainoana yhteiskunnan perustavanlaatuisena ja kestävänä yksikkönä.

Maailman suurimmilla johtajilla on ollut tapana olla paikalla ja osallistua perheiden maailmankongressiin. Vuonna 2018 Moldovan pääkaupungissa Chisinaussa 12. perheiden maailmankongressin isäntänä toimi Moldovan presidentti Igor Dodon.

Vuonna 2017 oli Unkarin hallituksen vuoro puolestaan isännöidä Budapestissa 11. perheiden maailmankongressia pääministeri Viktor Orbánin johdolla.

"Biologisen perheen puolustajana" tunnettu Orbán joutui tietenkin tuolloinkin viharyöpytyksen kohteeksi.

Myös Italian perhe- ja vammaisministeri Lorenzo Fontana osallistuu tulevaan perheiden maailmankongressiin Italian Veronassa. Fontana on kuuluisa aiemmin antamistaan useista piikikkäistä ja kielteisistä lausunnoista koskien homoseksuaaliperheitä ja heidän "lisääntymisoikeuksiaan".

Viime heinäkuussa Lorenzo Fontana paheksui samaa sukupuolta olevia vanhempia, jotka "hedelmöittävät" lapsen ulkomailla käyttäen käytäntöjä, jotka Italian oikeusjärjestelmä kieltää ja hän on lisäksi ilmoittanut, että homoperheitä "ei ole olemassakaan".

Hän on niin ikään sanonut, että homoavioliittoja sekä sukupuoleen ja maahanmuuttoon liittyviä muuttuneita asenteita on käytetty hyväksi "tuhoamaan yhteisömme ja perinteemme".

Onkin selvää, että Matteo Salvinin ja Lorenzo Fontanan yhteinen osallistuminen tulossa olevaan perheiden maailmankongressiin on kuumentanut tunteita Italiassa ja tulossa olevaa perhekongressia vastustetaan kiivaasti.

Italialaisen La Repubblica -sanomalehden äskettäin julkaistussa artikkelissa niputettiin yhteen "uusfasistit, abortin vastustajat ja homofobit" osana "rikollisten listaa", joita voi saapua sankoin joukoin italialaiseen Veronan kaupunkiin perhettä puolustavaan joukkotapaamiseen 29.-31. maaliskuuta.

LGBT-myönteinen lehden toimittaja Giampaolo Visetti määritteli artikkelissaan perhetapaamisen "abortti- ja homovastaiseksi maailman huippukokoukseksi", joka on yhteydessä "Euroopan äärioikeistoon".

”Yliopistot, kansainväliset organisaatiot, keskusta-vasemmistolaiset puolueet ja opiskelijat” ovat tuominneet ”kristillisen radikalismin ja EU:n suvereniteetin vastustamisen”, joka on Visettin mukaan liikkeen yhdistävä tekijä.


 

 

Tytti Salenius pe 22.03. 10:23

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Tapio Puolimatka

Päivi Räsänen perusteettoman kritiikin kohteena

ke 29.07. 23:29

Arto Luukkanen

Vuorovedet vaihtuvat - SDP:n alamäki alkaa

ke 29.07. 23:26

Timo Vihavainen

Epäkorrekteja kuvauksia

ke 29.07. 23:24

Professorin Ajatuksia

Suomalaisten tahdon mukaista politiikkaa

ke 29.07. 23:23

videot