Kansallismieliset EU-vaaleista: "Taistelu Euroopan puolesta on alkanut!"

Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -liike (MENF) pyrkii pysäyttämään massamaahanmuuton ja palauttamaan kansallisen itsemääräämisoikeuden takaisin Euroopan unionilta.

Ulkomaat su 05.05.2019 22:34

Gatestone -instituutin vanhempi tutkija Soeren Kern käsittelee artikkelissaan Tšekin pääkaupungissa Prahassa 25. huhtikuuta pidettyä kampanjatilaisuutta, johon osallistui johtajia useista eurooppalaisista kansallismielisistä puolueista.

Ennen Euroopan parlamenttivaaleja toteutetun kampanjakokoontumisen järjestäjä oli yhdeksän isänmaallisen puolueen liitto, Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -liike (MENF), joka keskittyy pysäyttämään massamaahanmuuton ja palauttamaan kansallisen itsemääräämisoikeuden takaisin Euroopan unionilta.

Prahan tapahtuman järjesti Tšekin Vapauden ja suoran demokratian puolueen (SPD) puheenjohtaja, japanilais-tšekkiläinen Tomio Okamura.

Oikea Media kertoi viime joulukuussa tšekkiläisen maahanmuutto-, islam- ja EU-kriittisen SPD-puolueen (Svoboda a přímá demokracie) ehdotuksesta kieltää kokonaan islam. Kautta koko Tšekin poliittisen kirjon islam ei nauti luottamusta, vaan tahtotila on pyrkiä kieltämään kaikki vihaa ja väkivaltaa edistävät ideologiat.

Euroopan tasolla SPD tekee yhteistyötä muun muassa Ranskan Kansallisen liittouman Marine Le Penin, Italian Liiga-puolueen, Itävallan Vapauspuolueen sekä Belgian Vlaams Belangin kanssa.

Niinpä Prahaan huhtikuun 25. päivänä kokoontuivat Alankomaiden Vapaudenpuolueen (PVV) johtaja Geert Wilders, Ranskan Kansallisen liittouman (RN) johtaja Marine Le Pen, Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -liikkeen (MENF) johtaja Gerolf Annemans ja brittiläinen Euroopan parlamentin jäsen Janice Atkinson, joka on myös Euroopan parlamentin Kansakuntien ja vapauden Eurooppa (ENF) -ryhmän varapuheenjohtaja.

He puhuivat väkijoukolle Prahan keskustan Václavin aukiolla.

Italian sisäministeri, Liiga-puolueen johtaja Matteo Salvini lähetti videotervehdyksen. Seuraavassa on joitakin poimintoja pääpuheenvuoroista:

Tšekin Vapauden ja suoran demokratian puolueen (SPD) puheenjohtaja ja edustajainhuoneen varapuhemies Tomio Okamura tähdensi, että eurooppalaiset taistelevat jälleen kerran olemassaolostaan.

"Länsi-Euroopan kasvoja ei ole muuttamassa ainoastaan ​​Afrikasta ja arabimaista tulevien uudisasukkaiden maahanmuutto, vaan myös Brysselin kasvava hyökkäys Euroopan valtioiden suvereniteettia kohtaan monikulttuurisen supervaltion nimessä."

Niille, jotka vähättelevät tätä varoitusta, Tomio Okamura halusi siteerata entistä Eurooppa-neuvoston ensimmäistä puheenjohtajaa, Herman Von Rompuyta.

Rompuy nimittäin on todennut: "Homogeenisen kansallisvaltion aika on ohi. Jokaisen Euroopan maan on oltava avoin eri kulttuureille."

Okamuran mukaan nykypäivän Euroopassa Brysselin ylimystö ei anna mitään arvoa kansakunnille eikä demokratialle.

Okamura lainasi myös Euroopan parlamentin entisen puhemiehen, Martin Schulzin antamia lausuntoja: "EU:n filosofiaa ei ole se, että kansanjoukko voi päättää kohtalostaan."

Tomio Okamura jatkoi:

"Ja niille, jotka eivät vieläkään ole varmoja Euroopan päämääristä, Saksan apulaisulkoministeri Michael Roth on vaatinut yksimielisyyden periaatteen korvaamista EU:n päätöksenteossa määräenemmistöllä."

Okamura korosti, että miljoonien afrikkalaisten ja muslimien massamaahanmuutto Eurooppaan ei ole sattumaa - tavoitteena on perinteisten eurooppalaisten valtioiden eliminointi ja perinteisten eurooppalaisten arvojen tuhoaminen.

"Siten perinteinen perheen käsite puretaan, ja isänmaallisuudesta tulee hävytön sana, koska nämä arvot ovat suurin este kansallisvaltioiden hajottamiselle", Okamura tarkensi ja alleviivasi sitä, että on meidän tehtävämme päättää, luovummeko kaikesta, minkä esi-isämme ovat uhranneet hengellään, vaalimmeko heidän muistojaan vai puolustammeko heidän perintöään.

"Sanon selvästi, että nykyisestä EU:sta on tultava loppu! Muistutan teille, että Euroopan unionin direktiivit ja asetukset ovat tällä hetkellä korkeampiarvoisia kuin EU:n jäsenvaltioiden lait."

Okamura painotti, että Euroopan parlamentti on ainoa paikka, jossa voimme muuttaa Eurooppaa.

"Kehotan äänestämään! Euroopan laajuisen yhteistyön avulla puolustamme paluuta alkuperäiseen eurooppalaiseen yhteistyön muotoon ilman Brysselin sääntelyä, jollainen se oli silloin kun itsenäisillä kansallisvaltioilla oli yhteismarkkinat ja Euroopan kansalaisten vapaa liikkuvuus. Ja jokaisella valtiolla oli päätäntävalta alueellaan, hyväksymällä omat lakinsa ja tarvittaessa suojelemalla rajojaan."

"Taistelemme Euroopan puolesta sen säilyttämiseksi eurooppalaisena eurooppalaisilla arvoilla."

Lisäksi hän julisti selkeää "EI:tä" kansalaisten oikeuksien lisärajoituksille, joka sisältää myös oikeuden omistaa aseita sekä ilmoitti, ettei Tšekin tasavalta hyväksy eurovaluuttaa.

"Ei lisää valtaa valtiolta EU:hun", Okamura toisti ja peräänkuulutti, etteivät kansallismieliset puolueet ole yksinään:

"Vapautta, demokratiaa ja kansojensa suvereniteettia edistävät kansallis-isänmaalliset puolueet ovat nousussa kaikkialla Euroopassa."

Okamuran mielestä yhdessä toimimalla avautuu mahtava historiallinen tilaisuus voittaa ja muuttaa Euroopan unionia Brysselin diktatuurista vapaiden Euroopan valtioiden unioniksi, joka tekee yhteistyötä keskinäisen tasa-arvon ja molemminpuolisen hyödyn perusteella.

"Jos siis haluamme, nämä vaalit voivat olla todellinen kansanäänestys Euroopan unionista", Okamura summasi.

Hollannin Vapauspuolueen (PVV) johtaja Geert Wilders yhtyi samaan huoleen Euroopan olemassaolon, vapauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta.

"Ilman vahvaa kansakuntaa ei ole demokratiaa ja ilman demokratiaa ei ole vapauksia", Wilders kiteytti ja muistutti jälleen kansakuntia uhkaavista suurimmista vaaroista: Euroopan unionista, massamaahanmuutosta ja islamilaisesta alistamisen ja väkivallan ideologiasta.

Wilders nimitti Euroopan unionia epädemokraattiseksi supervaltioksi, joka määrää käskyillään Euroopan kansoja.

"Se yrittää riistää kansallisen itsemääräämisoikeutemme! Euroopan unioni pyrkii pyyhkimään pois kansallisvaltiomme. Mutta me sanomme; riittää! Sanotaan se ääneen ja selkeästi: ei enää! Meidän kansakuntamme ovat muotoutuneet oman historian, kulttuurin, kielen ja identiteetin perusteella, ja siksi niitä on mahdotonta poistaa!" Wilders kannusti ja huomautti maidemme olevan juutalais-kristilliseen ja humanistiseen sivistykseen perustuvia vahvoja kansoja, joita ei saa koskaan muuttaa.

"Siksi haluamme hallita jälleen omia rajojamme. Emme halua massiivista maahanmuuttoa emmekä olla tyrannimaisen ideologian hyökkäyksen kohteena."

Hollannin Vapauspuolueen johtaja antoi tunnustusta lisäksi Tšekille:

"Te tšekit olette tosi asiassa esimerkki meille kaikille, koska vastustatte EU:n turvapaikkapolitiikkaa ja Euroopan islamisaatiota. Vastarintanne innoittaa meitä!"

Wildersillä on tapana usein puheessaan kertoa oman maansa tilanteesta, niin hän nytkin teki ja viittasi muutaman viikon takaiseen jihadi-hyökkäykseen yhdessä suurimmista Hollannin kaupungista, Utrechtissa - jossa veriteon tekijä oli muslimi ja neljä viatonta ihmistä sai surmansa raitiovaunussa keskellä kirkasta päivää.

Wilders taustoitti havaintojaan kotimaastaan lisäämällä, että Alankomaiden kolmessa suurimmassa kaupungissa suurin osa alle 25-vuotiaista on enimmäkseen muslimeja.

Wildersin mukaan hollantilaiset tuntevat itsensä jo muukalaisiksi omassa kaupungissaan ja maassaan.

"Eliitit ovat lahjoittaneet Hollannin pois hopeatarjottimella. Monissa Länsi-Euroopan maissa tilanne on aivan sama tai vielä pahempi", Wilders kuvaili ja lisäsi:

"Euroopan unioni on paaponut islamia nyt jo vuosikymmeniä. Islam on keskiaikainen kultti, joka riistää vapauden muilta. Miksi meidän pitäisi myöntää islamille mitään vapauksia? Ei, meidän pitäisi pysäyttää islam. Riistämällä islamilta keinot tuhota identiteettimme, emme loukkaa vapautta, vaan säilytämme identiteettimme ja takaamme vapauden", hän totesi yks'kantaan.

Wilders luetteli myös viime vuosien monia muita terrori-iskuja, joiden uhriksi "vapaa maailmamme" on joutunut. Länsimaalaisia ja "vääräuskoisia" vihaavat muslimit, joille kuolema on elämää arvokkaampaa, ovat murhanneet viattomia ihmisiä New Yorkissa, Madridissa, Pariisissa, Brysselissä, Nizzassa, Barcelonassa, Manchesterissa, Berliinissä, Tukholmassa ja Marseillessa...

"Ja muutamia päiviä sitten Sri Lankassa pääsiäispäivänä kuoli viattomia ihmisiä, kun hyökkäysten ja teurastuksen kohteita olivat kristityt kirkoissa ja länsimaalaiset hotelleissa. Islamisaatiolla on korkea hinta, jota me emme ole valmiita maksamaan", Wilders teroitti.

Hän toisti aiemmin antamiaan lausuntoja, joilla hän on linjannut islamin totalitarismin aiheuttamaa todellista vaaraa, sekä sitä, miten ehdoton on oltava taisteltaessa juutalais-kristillisen kulttuurin puolesta. Oikea Media kirjoitti siitä laajasti viime marraskuussa:

"Valinta on tehtävä islamin ja vapauden välillä. Ei ole olemassa mitään kultaista keskitietä.

Vapautemme ja elämäntapamme puolustaminen vaatii meitä kaikkia olemaan valppaita, rohkeita ja uskaliaita. Se vaatii meitä kaikkia korottamaan äänemme vapauden vihollisia vastaan. Islamin tyranniaa vastaan. Jokaista vastaan, joka yrittää hiljentää meidät!"

Wildersin mielestä Euroopan unioni ja monet hallitukset suojelevat islamia ja mahdollistavat islamilaisen maahanmuuton.

"Miksi ne edistävät totalitaarista ideologiaa? Miksi he alistuvat suvaitsemattomuuden opinkappaleille? Ikään kuin he olisivat antaneet periksi, mutta ei kansansa eikä teidän puolestanne", Wilders hämmästeli ja vakuutti, ettei vapautta pidä koskaan pyytää anteeksi.

"Emme koskaan antaudu. Ei ole olemassa suurempaa voimaa kuin vapaiden ihmisten valta, kun taistellaan suuren vapauden puolesta. Vapaus on kaikkien ihmisten perusoikeus. Islam ja vapaus ovat vastakohtia."

Ellei nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa muuteta radikaalisti, Ruotsissa on yli 30 prosenttia muslimeja ​​vuoteen 2050 mennessä - Saksassa ja Ranskassa lähes 20 prosenttia, Wilders jatkoi.

"Ja se vielä pahenee seuraavina vuosikymmeninä, koska Afrikan väestö lisääntyy räjähdysmäisesti. YK:n mukaan Afrikan väkiluku kasvaa miljardista ihmisestä 4 miljardiin afrikkalaiseen tämän vuosisadan loppuun mennessä", Wilders ynnäsi.

Wilders arvelee Euroopan olevan kulttuurisen itsemurhan partaalla, sillä monet Afrikasta haluavat lähteä Eurooppaan ja tulijoissa on nimenomaan paljon muslimeja.

"Euroopan unioni ei tule koskaan puolustamaan kansallista etuamme ja vapauttamme. Tarvitsemme siksi vahvoja kansakuntia ja uskaliaita johtajia, jotka välittävät oman kansansa vapaudesta ja turvallisuudesta. Sellaisia, jotka eivät pelkää puhua totuutta massamaahanmuuton vaaroista", Wilders täsmensi.

Euroopan parlamenttivaaleihin onkin Wildersin mielestä erittäin tärkeää saada suuri joukko poliittisia liittolaisia ​​työskentelemään yhdessä.

"Erityisen tärkeää on, että Marine Le Penin ja Matteo Salvinin kaltaisilla rohkeilla johtajilla on tukemme", Wilders korosti ja kehui myös Tomio Okamuraa sankariksi, "joka ei pelkää puhua totuutta EU:sta ja islamista".

"Me olemme isänmaanystäviä! Ja tulemme voittamaan! Kauan eläköön Tšekin tasavalta! Svoboda! Kiitos."

Kansakuntien ja vapauden Eurooppa -liikkeen (MENF) puheenjohtaja ja belgialaisen Vlaams Belang -puolueen jäsen Gerolf Annemans totesi Euroopan historian olevan risteyskohdassa.

"Euroopan unionista on tullut toimielin, joka musertaa jäsenvaltioiden kansat, koska Euroopan unionin isot kihot haluavat järjestäytyä maanosan yhdeksi ja ainoaksi supervaltioksi.

Uljaista kansakunnistamme tulee voimattomia maakuntia, jos annamme tämän tapahtua. Se mitä tämä kaikki tarkoittaa lastemme tulevaisuuden kannalta voidaan nähdä siinä tavassa, miten Euroopan unioni on laittanut massamaahanmuuton liikkeelle mantereella."

Gerolf Annemansin mukaan EU:n sääntöjen nojalla massamaahanmuutosta tuli "villin maahanmuuton historiallinen symboli".

"Meidän täytyy vastustaa tätä kaaosta. Me olemme vastarinta. Matteo Salvini osoitti Italian ministerinä, että muuttoliikkeen suunnan kääntämiseksi tarvitaan vain yksi asia: poliittinen tahto tehdä niin. Tämän poliittisen tahdon asettaminen politiikan keskipisteeseen on tavoitteemme."

Annemans näkee, että toukokuussa pidettävissä historiallisissa vaaleissa taistelu vapauden puolesta on ratkaisevaa.

"Olemme vastarintaliike. Matteo Salvini, Marine Le Pen, Geert Wilders, puolueeni johtaja Tom Van Grieken flaamilaisesta Vlaams Belang -puolueesta ja kaikki muut, olemme ylpeitä voidessamme saada teidät ja Tomio vahvoiksi liittolaisiksi Keski-Euroopassa, josta tulee muutoksen voima Euroopassa."

Annemans lupasi, että riippumatta siitä, kuinka voimakkaita vastustajat voisivat olla, kansallismieliset isänmaalliset ovat vielä vahvempia heillä olevan vahvan vakaumuksen ansiosta.

"Eläköön kansakuntien ja vapauden Eurooppa."

Brittiläisen kansanedustajan ja Euroopan parlamentin Kansakuntien ja vapauden Eurooppa (ENF) -ryhmän varapuheenjohtajan, Janice Atkinsonin viesti tšekkiläisille ja EU:n kansalaisille Prahassa oli kehotus äänestää niitä puolueita, joiden avulla päästään pois EU:sta.

"Se on pahan valtakunta. Äänestä puolueita, jotka hävittävät EU:n maan tasalle, niin että valta palautetaan Euroopan kansoille ja vapaudelle."

Janice Atkinson kuvaili EU:ta omien maiden epäonnistuneiden poliitikkojen diktatuuriksi, jotka "imevät demokratian elinvoimaa pois meidän maistamme".

"Näiden vaaleilla valitsemattomien diktaattorien määräyksestä maissamme on massiivisen hallitsematonta maahanmuuttoa. He eivät ole onnistuneet turvaamaan ulkorajojamme. He eivät ole pystyneet pysäyttämään kävelemällä, veneillä ja ihmissalakuljettajien avulla saapuneita maahanmuuttajia."

Atkinson totesi, että Schengen-järjestelmä antaa heille mahdollisuuden kävellä vapaana, asua ja työskennellä haluamassaan paikassa eikä meillä ole siihen sanansijaa.

"He ovat kylväneet kauhua kaduillemme. Heidän käsissään on naisiin kohdistuvat raiskaukset ja seksuaaliset pahoinpitelyt. He ovat tahranneet kätensä eurooppalaisten vereen.

He ovat muuttaneet kaupunkimme ja katumme tunnistamattomiksi, ja olemme muukalaisia ​​omassa maassamme. He edistävät radikaalia islamia, joka on tuonut elämäämme sharia-lain, naisten sukupuolielinten silpomisen, lapsiavioliitot ja keskiaikaiset ​​vaatteet, kuten burkat. Nyt riittää!"

Janice Atkinson vetosi kaikkiin, ettei tällaista pidä hyväksyä Euroopan kohtaloksi.

"Se on kumottavissa ja voidaan estää. Jos arvostat vapauksiasi, elämäntapaasi, oikeusvaltiotasi, kulttuuriasi ja perintöäsi, EU on pysäytettävä."

Näissä EU:n vaaleissa on hänen mukaansa mahdollisuus pelastaa Eurooppa:

"Haluatteko tulla Jean-Claude Junckerin, Frans Timmermansin tai Donald Tuskin kaltaisten byrokraattien ryöväämäksi? Ette!

Ystäväni, olemme Euroopan käännekohdassa. Voitte pelastaa maanosamme."

Kansallisen liittouman johtaja Marine Le Pen julisti, että taistelu Euroopan puolesta on alkanut.

"Näissä vaaleissa globalismin kannattajat vastustavat kansallisvaltion puolustajia. Eurooppalaiset federalistit tukevat täydellistä normien purkamista, rajojen täydellistä poistamista, maahanmuuton vapaata liikkuvuutta kaikkialla maailmassa ja valtioiden heikentämistä oligarkkeja, virkamiehiä ja asiantuntijoita hyödyttävällä tavalla. Toisaalta meillä on isänmaallisia kaikkialta Euroopasta."

Marine Le Pen kertoi maansa olevan surullinen esimerkki siitä, miten maahanmuutto on upottanut Ranskan. Kokonaisista kaupunginosista on tullut ei-ranskalaisia alueita!

Hän kuitenkin uskoo, että isänmaallisten demokraattinen painostus kaikissa Euroopan maissa mahdollistaa laatia uudelleen eurooppalaiset puitteet.

"Me, ranskalaiset ja tšekit, olemme 26. toukokuuta historian kohtauspaikalla! Eläköön Tšekin kansa! Eläköön ranskalaiset! Eläköön itsenäisten kansakuntien Eurooppa!"

Le Pen lisäsi vielä lehdistötilaisuudessa:

"Silmiemme edessä on uuden eurooppalaisen harmonian syntyminen, jossa kansalliset puolueet kokoontuvat yhteen tarjotakseen 500 miljoonalle eurooppalaiselle uuden yhteistyökehyksen, uuden hankkeen ja sysäyksen tulevaisuutta varten.

Maahanmuutto on lopetettava, ja islamistinen ideologia on saatava hävitettyä juurineen.... Islamisaatio ja globalismi ovat uusia totalitarismeja, jotka uhkaavat Euroopan maita."

Italian sisäministeri ja Liiga-puolueen johtaja Matteo Salvini sanoi Prahan tapahtumaan lähetetyllä videollaan:

"Toivon ja itse asiassa olen varma, että toukokuun 26. päivän jälkeen Euroopan parlamentin vaalien jälkeen työskentelemme lopulta yhdessä uudessa Euroopassa, joka puolustaa rajoja ja lapsiamme maahanmuutolta ja islamilaiselta ääriliikkeeltä, jonka on päätyttävä."

Salvini pyrkii yhdistämään kansallismielisiä puolueita, jotka ovat hajallaan Euroopan unionin 28 maassa toimiakseen yhdessä uudessa poliittisessa liitossa.

8. huhtikuuta Salvini tapasi Milanossa edustajat Saksan Vaihtoehto Saksalle -puolueesta (Alternative for Germany, AfD), Tanskan kansanpuolueesta ja Suomen perussuomalaisista, ja he lanseerasivat uuden liiton nimeltä "Kohti terveen järjen Eurooppaa".

Suomen Uutiset kertoo, että Marine Le Penin Ranskan Kansallinen liittouma on Matteo Salvinin mukaan myös kuvioissa mukana. Puolan Laki ja oikeus -puolue, Itävallan FPÖ, Unkarin Fidesz ja ruotsidemokraatit empivät vielä.

Vaalikampanjansa aikana antamat lupauksensa pitänyt ja johtamansa Liiga -puolueen suosion vuoden takaisen vaalivoittonsa jälkeen kaksinkertaistanut Matteo Salvini valaa uskoa ja odottaa, että uudesta blokista tulee suurin 751-jäsenisessä parlamentissa toukokuun vaalien jälkeen.


 

Tytti Salenius su 05.05. 22:34

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Pieniä virheitä???

to 02.02. 15:30

Heikki Porkka

Trump otsikoissa - Yle uutisoi ristiriitaisesti ja pimittää jälleen olennaista tietoa

to 26.01. 11:14

Tapio Puolimatka

Translain uudistusesitys ajaa miesten etuoikeuksia

ke 18.01. 15:42

Mikko Paunio

Helsingin kaupunki priorisoi kielitaidottomien ja somalinkielisten hammashoitoja kantaväestön maksaessa pitkälti tarvitsemansa hammashoitonsa itse

ti 17.01. 13:32

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01. 14:49

videot