Lontoo: 423 uutta moskeijaa, 500 suljettua kirkkoa

Englantilaiset monikulturistit ruokkivat islamilaista fundamentalismia.

Ulkomaat su 02.04.2017 22:33
Tuhansia muslimeja rukoilemassa Englannin Birminghamissa 6.7.2016. Kuva: Ruptly video

Lontoossa on avattu 423 uutta moskeijaa ja 500 kirkkoa on suljettu tai myyty moskeijoiksi, raportoi Yhdysvaltalainen Gatestone Institute. Instituutin raportin mukaan Britannian ”monikultturistit” ruokkivat islamistista fundamentalismia.

Yksi johtavista brittituomareista Sir James Mundy sanoi, että kristinuskolla ei ole enää vaikutusta tuomioistuimissa vaan tuomioistuinten pitää olla monikulttuurisia, mikä tarkoittaa enemmän islamilainen.

Rowan Williams, Canterburyn ex-arkkipiispa ja Korkeimman oikeuden Lord Phillips ehdottivat, että Englannin lakiin säädettäisiin sisään sharia-lain elementtejä.

Gatestone Institute on analysoinut Lontoon islamisaatiota, joka etenee hurjaa vauhtia.
Britannian yliopistoissa etenevät islamilaisen lain opintosuuntaukset. Queen Maryn yliopistossa on jo nyt naisille erillinen sisäänkäynti ja myös muut ohjeet ovat erilaisia huoneessa, kuten Riadissa tai Teheranissa.

”Lontoo on islamilaisempi kuin monet muslimimaat”, arvioi Maulana Syed Raza Rizvi, joka on islamilainen saarnaaja Lontoossa.

Lontoon pormestari Sadiq Khan sanoi viimeisen terrori-iskun jälkeen, että ”terroristit eivät kestä Lontoon monikulttuurisuutta”. Gatestone Institute arvioi tilanteen aivan päinvastaiseksi:

”Brittiläiset ”monikultturistit” ravitsevat itse asiassa islamilaista fundamentalismia. Ennen kaikkea Londonistaniin on rakennettu 423 uutta moskeijaa englantilaisen kristinuskon surullisille raunioille”.

Hyatt United Church myytiin elokuussa 2015 muslimeille. Seurakunnan pastori kiittää, että kirkko säilyy muslimien jumalanpalveluskäytössä.

”Hyatt United Church muutettiin moskeijaksi, kun egyptiläinen yhteisö osti sen. Lontoon Pyhän Pietarin kirkko muutettiin Madina moskeijaksi. Brick Lane moskeija rakennettiin entiseen metodistikirkkoon. Ei vain rakennukset muutu, vaan myös ihmiset. Islamiin kääntyneiden määrä on kaksinkertaistunut. Usein he omaksuvat radikaalin islmain, kuten Khalid Masood, terroristi, joka iski Westministerissä”.

Hawzah News uutisoi 10.1.2016 Hyatt United kirkon kaupasta sekä sen muuttumisesta moskeijaksi ja islamilaiseksi kouluksi. Melbourne United kirkon pastori Richard Golden kiitti kaupasta:

”Olen iloinen kirkon säilyvän jumalanpalveluspaikkana. Minä uskon, että meillä on vain yksi Jumala.”

Egyptiläiskeskus osti vanhan Hyatt United kirkon 110 000 dollarilla elokuussa 2015.

Kirkosta tuli moskeija. Gatestone Institute kuvaa kristinuskon surullista kuvaa Lontoossa. Daily Mail julkaisi valokuvia kirkosta ja moskeijasta, jotka olivat muutaman metrin päässä toisistaan Lontoon sydämessä. San Giorgion kirkko oli suunniteltu 1230 osallistujaa varten, mutta siellä oli paikalla vain 12 seurakuntalaista messussa. Santa Marian kirkossa oli seurakuntalaisia 20.

Läheisessä Brune Street Estate moskeijassa oli ahtauden ongelma. Pieneen huoneeseen mahtuu vain 100. Perjantaina muslimiuskovaiset päätyivät kadulle rukoilemaan. Gatestone Institute tekee johtopäätöksen: kristinuskosta on tulossa jäänne, mutta islam näyttää olevan tulevaisuuden uskonto Englannissa.

Vuoteen 2020 mennessä rukoushetkiin ja moskeijoihin osallistuvien muslimien määrä nousee laskelmien mukaan vähintään 683 000, kun taas messuihin osallistuvien kristittyjen määräksi jää 679 000.

Cari Peach Oxfordin yliopistosta arvioi, että Englannin kaupunkien uusi kulttuurimaisema on jo saapunut; valtion uskonnon kristillinen maisema on perääntynyt.

Vuodesta 2001 laskien 500 lontoolaista kirkkoa on muuttunut yksityiskodeiksi. Samana aikana Britanniassa moskeijoiden määrä on kasvanut. Vuosien 2012-2014 väillä anglikaaniksi tunnustautuvien brittien määrä laski 21 %:sta 17 %:iin, mikä tarkoittaa 1,7 miljoonan laskua. Muslimien määrä kasvoi lähes miljoonalla. Vuonna 2015 yleisin henkilönimi oli Englannissa jo Mohammed-sanan muunnelmat, kuten Muhammed ja Mohammad.

Manchesterissä muslimeita on 15,8 %:a, Birminghamissa 21,8 %:a ja Bradfordissa 24,7 %:a väestöstä. Lontoossa on virallisesti 100 sharia-tuomioistuinta, joka on rinnakkainen oikeusjärjestelmä Britannian välimiesmenettelyn antaman mahdollisuuden ansiosta.

Jukka Rahkonen su 02.04. 22:33

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Sodan aattona 3

su 23.01. 22:05

Vieraskynä

Youtubesta sensuroitu Tapio Puolimatkan video

su 23.01. 12:51

Juha Ahvio

Bilderberg-ryhmä ja NATO

su 23.01. 11:39

Henna Kajava

Virolaisen päihderiippuvaisen tarina

la 22.01. 01:44

Heikki Porkka

Aluevaalit, rahoitus, maahanmuutto ja kehitysapu

pe 21.01. 12:50

videot