Vasemmistoanarkistin tulituksessa Ohiossa kuoli 9 ja haavoittui 27

Yhdysvalloissa tapahtui viime viikonlopuna kaksi joukkoampumista. Valtamedia innostui vain toisesta tapauksesta El Pasossa, koska ampujan väitettiin olevan valkoisen ylivallan kannattaja

Ulkomaat ma 05.08.2019 22:17

Yhdysvalloissa tapahtui viime viikonlopuna kaksi joukkoampumista. Valtamedia uutisoi pääasiassa vain toisesta tapauksesta El Pasossa, koska ampujan väitettiin olevan valkoisen ylivallan kannattaja. Tämä väite sai median innostumaan ja vasemmistopoliitikot ympäri maailman kiirehtivät syyttämään tapahtuneesta kansallismielistä oikeistoa ja jopa Trumpia.

El Pason ampuja avasi tulen Walmart -kauppakeskuksen alueella ja tappoi 20 sekä haavoitti 26 ihmistä.

Pian kävi kuitenkin ilmi, että Ohion ampuja puolestaan oli vasemmistoanarkisti. Yllättäen media ei innostunut tästä tiedosta yhtä paljon ja vasemmistopoliitikot olivat asiasta hiljaa.

Ohiossa vasemmistoanarkisti hyökkäsi sunnuntaiaamuna kiväärin kanssa Daytonin Ned Peppers -baariin ja avasi tulen. Äärivasemmistolaisen terroristin tulituksessa kuoli 9 ja haavoittui 27 ihmistä. Poliisi sai lopulta miehen ammuttua.

Heavy.com -uutissivusto kertoo, että Ohion terroristi, Connor Betts, kuvaili itseään vasemmistoanarkistiksi.

"Tahdon sosialismia, enkä odota, että idiootit lopulta ymmärtävät sen", terroristi kirjoitti erässä twiitissään.

Twitter-tili paljastaa hänen olleen saatananpalvoja, vasemmistoanarkisti ja hän on ilmaissut toivovansa että demokraattien senaattori Elizabet Warrenista tulisi seuraava presidentti.

Connor Betts on ollut erittäin pettynyt vuoden 2016 presidentinvaalien tulokseen, jolloin Donald Trump voitti Yhdysvaltojen presidentinvaalit.

Connor oli kotoisin Bellbrookista Ohiosta ja hän oli 24-vuotias. Ampumisen aikana hän käytti antifalle tyypillistä kokomustaa vaatetusta. Puoluekannaltaan terroristi oli demokraatti.

 

Oikea Media uutisoi vain kolme viikkoa sitten 14.7. "Poliisi joutui ampumaan äärivasemmistolaisen antifa-terroristin", kun viimeksi heinäkuun alussa aseistettu vasemmistoanarkisti hyökkäsi Yhdysvaltojen Tacomassa vastaanottokeskukseen.

 


Median räikeään kaksoisstandardiin joukkosurmista tiedottamisessa kiinnitti tuoreeltaan huomiota myös Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Facebook sivullaan:

"Muutamia epäsymmetrioita tiedostajien ajattelussa:

1. Kun turvapaikanhakijat tappavat, raiskaavat ja pahoinpitelevät ihmisiä, tapauksia EI pidä käyttää poliittisten agendojen, kuten tiukemman turvapaikkapolitiikan, keppihevosena.

Kun hörhöt tappavat ihmisiä tuliaseilla, tapauksia PITÄÄ käyttää poliittisten agendojen, kuten tiukempien aselakien, keppihevosena.

2. Kun islamistit tappavat kymmeniä ihmisiä, tapauksilla EI pidä syyllistää muslimien maltillista enemmistöä. Päinvastoin pitää tukea rauhanomaisen islamin edustajia.

Islamistit ja maltilliset muslimit tosin käyttävät samoja sanoja, kuten "Allah" ja "sharia" ja "jihad", mutta tämä johtuu siitä, että islamistit ovat kaapanneet ja omineet kyseiset sanat ääritarkoituksiin.

Kun äärioikeistolaiset hörhöt tappavat kymmeniä ihmisiä, tapauksilla PITÄÄ syyllistää kansallismielisten maltillista enemmistöä. Rauhanomaisen kansallismielisyyden edustajia vastaan pitää hyökätä, koska juuri he luovat kasvupohjaa väkivaltaiselle äärioikeistolle.

Väkivaltainen äärioikeisto ja maltilliset kansallismieliset käyttävät samoja sanoja, kuten "väestönvaihto" ja "invaasio". Tämä todistaa, että he ovat samaa porukkaa."

 

 

Edit 6.8. 00:15:

Erään verkkojulkaisun mukaan El Pason oikeistolaiseksi väitetty ampuja olisi ollut myös vihreä ympäristöaktivisti, jonka äärimmilleen viemänsä ympäristöfanatismin tarkoitus oli vähentää ympäristön kuormaa. Hänen manifestistaan löytyvät tällaiset tekstit:

"Amerikkalainen elämäntapa tarjoaa kansalaisillemme uskomattoman elämänlaadun, mutta kuitenkin tuhoaa maamme ympäristöä. Ympäristön tuhoaminen aiheuttaa valtavan taakan tuleville sukupolville."

”Makean veden pilaantuminen johtuu maataloudesta ja öljynporauksesta. Kulutuskeskeinen kulttuurimme tuottaa tuhansia tonneja tarpeetonta muovijätettä ja elektronista jätettä, joita ei kierrätetä.”

”Kaikki mitä olen nähnyt ja kuullut lyhyessä elämässäni, on saanut minut uskomaan, että keskimääräinen amerikkalainen ei ole halukas muuttamaan elämäntapaansa, vaikka muutokset aiheuttaisivat hänelle vain pieniä haittoja. Hallitus ei halua käsitellä näitä kysymyksiä, vaan antaa tyhjiä lupauksia, koska se loukkaisi yritysten etuja.”

" ... seuraava looginen askel on vähentää resursseja käyttävien ihmisten määrää Amerikassa. Jos voimme päästä eroon tarpeeksi monesta ihmisestä, elämäntavastamme voi tulla kestävämpää."

Manifestissa on mukana myös suoranaista muukalaisvihaa, johon perustuvat väitteet siitä, että ampuja olisi ollut ns. valkoisen ylivallan kannattaja, mutta jälleen valtamedian uutisoinnissa nämä fanaattiseen ja alarmistiseen vihreään politiikkaan viittaavat kohdat on sivuutettu.

8Chan -alustalle lähetetyn manifestin aitoudesta ei ole vielä täyttä varmuutta. FBI tutkii asiaa.

 

Jukka Rahkonen ma 05.08. 22:17

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Patsaiden kohtaloita

ke 08.07. 23:39

Professorin Ajatuksia

Suru-uutisia maailmalta

ke 08.07. 23:38

Olli Pusa

Valheiden verkko

ke 08.07. 10:04

Laura Huhtasaari

Keskusjohtoisuus ei ole ratkaisu

ti 07.07. 20:43

Henna Kajava

Rasismiin auttaa ainoastaan tiukka maahanmuuttopolitiikka

pe 03.07. 18:41

videot