Jälleen skandaali: Lastenjärjestö suojeli nuoria poikia hyväksikäyttävää homoseksuaalia vuosien ajan

Lastenjärjestö antoi homoseksuaalin työskennellä vuosien ajan tehtävissä, joissa hän pääsi lähelle haavoittuvassa asemassa olevia lapsia erityisesti kehitysmaissa, kertoo CNN

Ulkomaat ma 25.11.2019 00:06
kuvituskuva: pixabay

50-vuotias belgialainen homoseksuaali, Luk Delft, siirrettiin pois tehtävästään Keski-Afrikan tasavallassa vasta uutiskanava CNN:n otettua yhteyttä Salesians of Don Bosco -järjestöön.

Kyseinen järjestö on omistautunut erityisesti lasten auttamiselle ja suojelemiselle.

CNN:n mukaan järjestö oli siirrellyt homoseksuaalia vuosien ajan tehtävästä toiseen, vaikka johtoportaassa tiedettiin tämän homon synkästä puolesta. Häntä vastaan esitetyt syytökset ja hyväksikäyttötuomiokaan eivät riittäneet järjestölle, jotta homoseksuaalista olisi hankkiuduttu ajoissa eroon.

Tämän homoseksuaalin kerrotaan käyttäneen hyväksi teini-ikäisiä ja tätä nuorempia poikia. Eräs uhreista kertoo homon ostaneen hänelle muun muassa vaatteita ja antaneen rahaa. Tätä nykyä 17-vuotias poika oli tekohetkellä 13-vuotias.

2000-luvun alussa homon kerrotaan työskennelleen makuutilojen valvojana järjestön sisäoppilaitoksessa Belgiassa. Luk Delfin kerrotaan käyttäneen tuolloin hyväkseen laitoksessa opiskelleita poikia.

Tapauksen paljastaminen on nostattanut kysymyksiä siitä, millaisia muita skandaaleja kyseisen järjestön pinnan alla vielä muhii. Lastenjärjestöjä ja jopa pappisvirkaa omiin tarkoituksiinsa käyttävät homoseksuaalit ovat nousseet skaandaaliotsikoihin usein. 

 

Uutinen on uudelleen ja rehellisemmin sanoitettu versio Mtv:n uutisjutusta 21.11.2019. Mtv:n uutinen ei kertaakaan mainitse että pedofiili oli tälläkin kertaa nimenomaan homoseksuaali ja että kyseinen järjestö suojeli juuri tällaista pedofiilihomoseksuaalia. Lyhyt uutinen muistaa kuitenkin toistaa 10 kertaa, että kyseessä oli katolinen pappi ja kaksi kertaa tittelillä "Isä".

 

Fakta: Lukuisat pedofiliaskandaalit ovat osoittaneet kuinka tekijät ovat näissä tapauksissa juuri ensisijaisesti homoseksuaaleja, jotka käyttävät mitä tahansa sellaista virkaa tai asemaa hyväkseen, jolla pääsevät käsiksi mahdollisimman moniin nuoriin poikiin. Katolinen pappisvirka on ollut yksi tällainen kanava pedofiilihomoseksuaaleille.

 

 

Jukka Rahkonen ma 25.11. 00:06

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

EU tuomitsee possut vankikoppeihin

Klo 02:35.

Matti Viren

Rahaa Suomen Akatemiasta

la 18.01. 23:39

Juha Ahvio

Leukofobinen "rasisminvastaisuus" kiristää otettaan suomalaisessa yliopistomaailmassa

la 18.01. 22:58

Jukka Hankamäki

Pysäköinnin kallistaminen seis! Ja polttoaineen hinnankorotuksille pakki päälle

la 18.01. 22:56

Arto Luukkanen

Venäjän vallanperimyskisan uusi tilanne - Putin järjestelee tulevaisuuttaan

la 18.01. 22:54

Timo Vihavainen

Neron mietteitä

la 18.01. 22:53

Professorin Ajatuksia

Ahdistunut kansallissosialisti

la 18.01. 22:52

videot