Trumpin voitto varmistumassa - onko vasemmistomedia jälleen valehdellut?

Vasemmistopoliitikkojen tukemat väkivaltaiset mellakat ovat jääneet ihmisten mieliin ja se on varmasti muistettu Yhdysvaltojen vaaliuurnilla eilen.

Ulkomaat ke 04.11.2020 06:43

Viime viikot kaikki vasemmistomediat (Yle,HS,CNN, ...) ovat uskotelleet lukijoilleen, että Biden johtaa ylivoimaisesti "mielipidemittauksissa". Viimeiseen asti Yle ja Hesari yrittivät ylläpitää ilmeistä uusintaa vuodelta 2016, jossa loppuun asti kerrotaan lukijoille, että vasemmiston ehdokas Biden johtaa ja on matkalla murskavoittoon. Herää kysymys kannattaako enää lainkaan luottaa näihin medioihin, jotka häviävät vaalit toisensa jälkeen ja johtavat lukijoitaan toistuvasti harhaan? 

Äänten laskenta etenee samoin kuin 2016, jossa ydinkeskustojen äänet tulevat ensin ja tilanne (tarkoituksella?) näyttää aina alussa olevan vasemmistoehdokkaan eduksi. Vaali-illan loppua kohden tulee esikaupunkialueiden ja maaseutujen äänet ja ne korjaavat tilanteen Trumpin eduksi. Täsmälleen sama kuvio kuin 2016 ja silti vasemmistomedioiden kommentaattorit uskovat alkuillan tuloksia.

Hesari kirjoitti 1.11. isoin otsikoin "Kyselyt näyttävät, että Trump voi olla matkalla murskatappioon – Viime hetken kyselyt antavat kuitenkin sydämentykytyksiä Bidenille".

Biden on häviämässä odotetusti selvin lukemin ja tämä tulos on ollut odotettu kaikille, jotka ovat seuranneet muita lähteitä kuin vasemmistomediota. Trumpin kaikki kampanjatapahtumat ovat keränneet kymmeniä tuhansia kannattajia kun Biden ei ole saanut paikalle paria kymmentä enempää. 

Vasemmistopoliitikkojen tukemat väkivaltaiset mellakat ovat jääneet ihmisten mieliin ja se on varmasti muistettu Yhdysvaltojen vaaliuurnilla eilen. 

Kun Trumpin voitto on vahvistettu alkaa FBI:n ja CIA:n korruptoituneen johtoportaan tutkimukset ja erottamiset lähiviikkoina. FBI istui noin vuoden raskauttavien todisteiden päällä tekemättä mitään, suojellen maan turvallisuuden vaarantanutta Bideniä. Trumpin hallinto tulee selvittämään ketkä FBI:n ja CIA:n johdosta ovat olleet tässä korruptiossa mukana ja vastuussa. 

Vasemmistoaktivistien aloittamia mellakoita on myös odotettavissa kun Trumpin voitto on selvä.

Vaikka tulos olisi erittäin tiukka - tai vaikka Biden voittaisi hyvin niukasti - silti kaikki "mielipidemittaukset" ja uutisointi Bidenin murskavoitosta ja sinisestä aallosta ovat olleet pelkkää propagandaa.

Tulosten laskentaa ilmeisesti tarkoituksella viivytellään joissakin osavaltioissa.

Mikäli haluat saada luotettavaa tietoa Yhdysvaltojen poliittisesta tilanteesta, seuraa esimerkiksi Steve Turleyn päivittäisiä raportteja.

 

EDIT 21:40: 

Käsittämättömiä ja aivan selviä vaalivilpin merkkejä alkaa tulla ilmi. Wisconsinissa keskellä yötä 4:30 ilmestyy yllättäen yli 130 000 ääntä tyhjästä ja ne kaikki ovat 100% Bidenille annettuja "ääniä". 

Nevadassa juuri kun Trump on kirimässä johtoon enää 8000 äänen erolla, ääntenlaskijat lähtevät yllättäen kaikki kotiin...

Pensylvaniassa päätetään yllättäen ottaa vastaan 3 vuorokautta äänestyksen päätyttyä kaikki äänestysliput oli niissä leimaa tai ei.... 

Valokuvia äänestysuurnien varkauksista....

Wisconsinissa on annettu enemmän ääniä kuin siellä on rekisteröityneitä äänestäjiä...

Kuinka paljon vielä tulee lisää aivan selviä merkkejä siitä että vasemmisto törkeällä tavalla yrittää varastaa vaalituloksen. Erittäin vaarallista peliä...

Jukka Rahkonen ke 04.11. 06:43

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 1

Klo 13:52.

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot