Trump: Biden ryntää ennen aikojaan julistamaan voittoa - ei tule onnistumaan

"kaikki tiedämme miksi Biden rynnistää valheellisesti julistamaan itseään voittajaksi, ja miksi hänen mediakumppaninsa yrittävät niin häntä tässä auttaa: he eivät halua totuuden tulevan ilmi"

Ulkomaat la 07.11.2020 21:01

Sen jälkeen kun muutamat uutistoimitukset julistivat presidenttikisan Joe Bidenin hyväksi lauantaiaamulla, Presidentti Donald Trump välittömästi ilmoitti, että ei hyväksy näitä julistuksia ja vakuutti taistelevansa sen puolesta että äänet lasketaan valvotusti ja oikeudenmukaisesti.

Mikäli vasemmistolla ei olisi massiivista vilppiä salattavanaan, he ilmanmuuta suostuisivat tähän, koska silloin tulos olisi kaikkien hyväksymä. Salailu ja tarkistuslaskentojen välttely ja yritykset välttää myös kaikki oikeuskäsittelyt paljastuneista vaalivilpeistä osoittaa selvästi, että kyseessä on röyhkeä vallankaappausyritys, johon ei presidentin eikä Yhdysvaltojen kansan tule tietenkään missään tapauksessa alistua.

"Me kaikki tiedämme miksi Joe Biden rynnistää valheellisesti julistamaan itseään voittajaksi, ja sen miksi hänen mediakumppaninsa yrittävät niin kovasti häntä tässä auttaa: he eivät halua totuuden tulevan ilmi. Yksinkertainen tosiasia on, että vaalit ovat kaikkea muuta kuin ohi. Joe Bideniä ei ole vahvistettu voittajaksi vielä yhdessäkään osavaltiossa, puhumattakaan niistä osavaltioissa joissa tulos on erittäin kyseenalainen ja lain mukaan uusintalaskenta on pakollinen, tai niistä osavaltioista joissa on jo jätetty lailliset haasteet oikeudenmukaisen voittajan selvittämiseksi. Esimerkiksi Pennsylvaniassa meidän virallisia valvojiamme ei päästetty paikalle siten, että valvonta olisi ollut mahdollista. Vain lailliset äänet päättävät sen kuka on presidentti, ei media", Trump lausui lauantaina.

"Maanantaista lähtien kampanjamme aloittaa syytteiden ajamisen oikeudessa täysin laillisten vaalien varmistamiseksi ja että oikeudenmukaisesti valittu voittaja selvitetään. Amerikan kansa on oikeutettu rehellisiin vaaleihin: se tarkoittaa kaikkien laillisesti annettujen äänten laskemista ja laittomasti annettujen äänien hylkäämistä. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että kansalla säilyy luottamus vaaleihin. On järkyttävää että Bidenin kampanja ei hyväksy tätä perusperiaatetta, vaan vaatii kaikkien vilpillisten, väärennettyjen, ja jopa kuolleiden äänestäjien äänet pitäisi laskea myös. Vain epärehellisyyteen tottunut puolue voi laittomasti estää virallisia tarkkailijoita tekemästä tehtäväänsä", Trump jatkaa. "Mitä Biden yrittää salata? En luovuta ennenkuin amerikkalaisilla on rehellinen vaalitulos käsissään. He ovat sen ansainneet ja se on demokratian vaatimus"

Townhall 7.11.

Jukka Rahkonen la 07.11. 21:01

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

Klo 07:48.

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot