Rasmussen Reportsin twiittaama fakta saa älykkäät ihmiset heräämään

"Biden pärjäsi vaaliessa huonommin kuin Hillary Clinton jokaisessa suuressa kaupungissa kaikkialla koko Yhdysvalloissa, PAITSI Milwaukeessa, Detroitissa, Atlantassa ja Philadeplhiassa ..."

Ulkomaat ma 16.11.2020 17:41

“Biden pärjäsi vaaliessa huonommin kuin Hillary Clinton jokaisessa suuressa kaupungissa kaikkialla koko Yhdysvalloissa, PAITSI Milwaukeessa, Detroitissa, Atlantassa ja Philadeplhiassa ... juuri näissä muutamassa suurkaupungissa demokraattien hallitsemissa vaa'ankieliosavaltioissa … ja äänimäärät juuri näissä kaupungeissa ylittivät rekisteröityneiden äänestäjien lukumäärän.” twittaa Rasmussen Reports

Rasmussen Reports on 2003 perustettu riippumaton mielipidemittaustoimisto, joka on viimeisissä Yhdysvaltojen vaaleissa osunut ennusteissaan lähemmäs kuin yksikään vasemmistomedioiden käyttämä toimisto. 

Vasemmiston suosimat mielipidemittaustoimistot ovat näissä vaaleissa menettäneet kokonaan uskottavuutensa ja ilmeisesti koko liiketoimintansa. Rasmussen Reports sensijaan ennusti Trumpin voiton 2016 ja pystyi kertomaan lokakuussa, että mitään demokraattien sinistä hyökyaaltoa ei ole tulossa.

Rasmussen Reportsin twiitti: "Biden pärjäsi vaaliessa huonommin kuin Hillary Clinton jokaisessa suuressa kaupungissa kaikkialla koko Yhdysvalloissa, paitsi Milwaukeessa, Detroitissa, Atlantassa ja Philadeplhiassa ... juuri näissä muutamassa suurkaupungissa demokraattien hallitsemissa vaa'ankieliosavaltioissa … ja äänimäärät juuri näissä kaupungeissa ylittivät rekisteröityneiden äänestäjien lukumäärän" tarkoittaa suoraan sanoen, että näissä kaupungeissa on tehtailtu ennennäkemättömän törkeä vaalipetos. Näissä täsmälleen samoissa paikoissa vaalitarkkailijat ajettiin pois tarkkailupaikoiltaan vaali-illan jälkeen kun laskentaa jatkettiin piilossa.  Tällaisia tilastollisia poikkeamia ei yksinkertaisesti todellisissa vaaleissa tapahdu, ellei tulosta väärennetä.

Demokraatit ovat tottuneet siihen, että heidän oma äänestäjäkuntansa on keskimääräistä heikommalla älykkyydellä varustettua populaa, joita kuka tahansa puku päällä oleva sliipattu poliitikko tai median uutisankkuri voi kerta toisensa jälkeen vedättää, eivätkä he koskaan opi. Mutta he eivät ymmärrä, että republikaanien 72 miljoonaa äänestäjää eivät ole sitä samaa laumaa. Tällainen ei mene mitenkään läpi.

Kaikki tilastolliset mittarit näyttävät siihen suuntaan, että Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump saattoi saada näissä vaaleissa jopa myös ns. popular voten, eli enemmistön kaikista annetuista äänistä.

Samaan aikaan vasemmiston valemediakoneisto väittää naama peruslukemilla: "mitään vilppiä ei ole - mitään todisteita ei ole - nämä olivat kaikkein luotettavimmat vaalit Yhdysvaltojen historiassa - ei ole mitään tutkittavaa -  ..".  

Yllätykset ovat tulossa. Viimeistään tässä vaiheessa jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ymmärtää jo että vaalit eivät ole ohi. 

 

Jukka Rahkonen ma 16.11. 17:41

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

Klo 07:48.

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot