Stonewall-tutkimus: Skottilaisilla trans-nuorilla hälyttäviä mielenterveysongelmia - "96 prosenttia vahingoittanut itseään"

"Transseksuaalisuuden normalisointi vain kasvattaa mielenterveyden häiriöitä"

Ulkomaat ma 20.11.2017 13:35
kuva: pixabay

LifeSiteNews kertoo tutkimuksesta, joka paljasti lähes kaikkien transsukupuolisten opiskelijoiden vahingoittavan itseään Skotlannissa.

LGBT -ryhmien etuoikeuksia ajava Stonewall -järjestö teetti Cambridgen yliopiston Perhetutkimuskeskuksella kyselyn lesbo-, homo-, bi- ja trans-nuorten kokemuksista Skotlannin kouluissa.

"School Report Scotland" kartoitti yli 400 LGBTQI -skotlantilaisopiskelijaa. Tutkimuksessa keskityttiin kiusaamiseen ja nimittelyyn, mutta siinä tuli ilmi myös itsemurhayritykset, masennus, ahdistuneisuus ja itsensä vahingoittaminen.

Cambridgen yliopiston suorittama raportti osoittaa, että 96 prosentilla Skotlannin transseksuaalinuorista on itseään tuhoavaa käyttäytymistä, mukaan lukien itsensä viiltelyä.

Homoseksuaaleilla luku oli 60 prosenttia.

Lähes kaikki transseksuaaliset nuoret (98 prosenttia) olivat ajatelleet itseltään hengen riistämistä - lesbo-, homo- ja biseksuaaleilla luku oli 70 prosenttia. Yli kaksi viidesosaa, 43 prosenttia skotlantilaisista trans-nuorista oli yrittänyt itsemurhaa - lesbo-, homo- ja biseksuaaleista 24 prosenttia.

Raportissa todettiin myös "uskomattoman" paljon transseksuaaleilla olevia mielenterveysongelmia.

Entinen "translapsi" ja Sex Change Regretin perustaja Walt Heyer kertoi LifeSiteNewsille, että Skotlannin traagiset tilastot eivät ole yllättäviä.

"Skotlannin Stonewall -tutkimus, joka havaitsi 96 prosenttia transsukupuolisista opiskelijoista vahingoittavan itseään, täsmää niiden korkeiden itsemurha- ja mielenterveyshäiriölukujen kanssa, joita on raportoitu transseksuaalien keskuudessa jo 50 vuoden ajan", Heyer huomautti.

Heyerin oma analyysi,"50 vuotta sukupuolen vaihdoksia, mielenterveyshäiriöitä ja aivan liian monta itsemurhaa" -artikkeli tukee Stonewallin tutkimusta.

Yhdysvaltain tilastot eivät ole sen valoisammat homoseksuaaleille ja trans-nuorille.

Yhdysvaltain laajin transsukupuolitutkimus osoitti lähes puolet joutuneen seksuaalisen väkivallan ja 77 prosenttia parisuhdeväkivallan uhriksi, lähes 40 prosenttia myöntää vakavat mielenterveysongelmat ja 40 prosenttia on yrittänyt itsemurhaa.

LGBT:tä lobbaava Stonewall ehdotti, että selkeämpi, homoseksuaalisuuteen keskittyvä sukupuolikasvatus olisi ratkaisu trans- ja homo-opiskelijoiden "hälyttävien" kokemusten hillitsemiseksi.

Heyer vastusti Stonewallin väitettä, että kiusaaminen ja sosiaalinen hylkääminen olisivat transsukupuolisten itselleen aiheuttamien vahinkojen ja itsemurhien syy:

"On valheellista ja harhaanjohtavaa sanoa, että kiusaaminen aiheuttaa 40 prosenttia transseksuaaleista yrittämään itsemurhaa. Emotionaalisesti, sosiaalisesti ja psykologisesti henkisesti terveet ihmiset eivät yritä tehdä itsemurhaa."

Heyerin mukaan syynä ovat vakavat mielenterveyden häiriöt.

Heyer viittasi Suicide.orgin tutkimuksiin, joista selviää, että sekä mielenterveyshäiriöiset että transseksuaalit, joilla on mielenterveyshäiriöitä, yrittävät itsemurhaa. Käsittelemättömät psyykkiset sairaudet, masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, skitsofrenia ynnä muut mielenterveyden häiriöt aiheuttavat suurimman osan itsemurhista.

Suicide.orgin tutkimukset osoittavat, että yli 90 prosentilla itsemurhaan kuolevista ihmisistä on psyykkinen sairaus heidän kuollessaan.

Huolimatta hälyttävistä mielenterveysongelmista skotlantilaisten LGBT -nuorten keskuudessa, Stonewall ajaa sitkeästi LGBTQI:n normalisoimista ja "turvallisten" homoseksuaalisten seksikäytäntöjen opettamista nuorille skotlantilaisille. Ryhmä vaatii kaikkiin skotlantilaisiin kouluihin pakollista "LGBT:n kattavaa seksuaali- ja suhdeopetusta (SRE)".

Oikea Media on aiemmin kirjoittanut Englannissa Opettajien liiton vaatineen pakollista LGBT-opetusta kaikkiin koulutusasteisiin. Iso-Britannian opetusministeri Justine Greening on ollut mukana pakottamassa SRE:tä ala- ja yläasteen sekä lukion lasten ja nuorten opetussuunnitelmiin.

Heyerin mukaan transseksuaalisuuden normalisointi kuitenkin vain kasvattaa häiriöitä. Hän uskoo vanhempien, lääkäreiden ja koulujen jääräpäisen vastakkaisen sukupuoli-identiteetin toistamisen saavan lapset jopa luulemaan olevansa transsukupuolisia ja heille lopulta kehittyy sukupuolidysforian oireita.

Transsukupuoliseksi itsensä identifioivat henkilöt kärsivät Heyerin mukaan suurelta osin diagnosoimattomista useista samanaikaisista häiriöistä.

"Heidän terveydentilaansa ei hoideta ennen sukupuolen muuttamista, ei sen aikana, eikä sen jälkeen, joten myös sosiaaliset ja emotionaaliset häiriöt jäävät käsittelemättä ja hoitamatta", Heyer selvittää.

Heyer huomauttaa 90 prosenttia itsemurhayrityksistä johtuvan mielisairaudesta. Hän mainitsee merkittävän tutkimuksen, jonka mukaan "vähintään 62,7 prosenttia itsensä transsukupuolisiksi tunnistavista henkilöistä kärsii todellisuudessa psykiatrisista mielenterveydellisistä häiriöistä".

"Poliitikot ja valtamedia vain lisäävät ongelmia ihannoimalla transseksuaaleja. He tekevät valtavan karhunpalveluksen transsukupuolisille", Heyer tähdentää.

Ja tähän "karhunpalvelukseen" Skotlannin hallitus käyttää verorahoja. Tänä vuonna Skotlanti määräsi sukupuolikasvatuksen pakolliseksi kaikissa lukioissa ja "ikään sopivan" opetuksen homoseksuaalisista suhteista kaikissa peruskouluissa.

Myös National Student Pride keskittyi erityisesti tänä vuonna SRE: hen.

Verkkosivujensa mukaan National Student Pride, "Kansallinen opiskelijoiden ylpeys" on kaikki LGBT-opiskelijat yhteen tuova vuosittainen tapahtuma, jota Westminsterin yliopisto on isännöinyt viimeiset neljä vuotta.

Yhdessä Terrence Higgins Trustin kanssa se vaati hallitusta määräämään LGBTI-sukupuolen ja suhteiden koulutuksen pakolliseksi.

Terrence Higgins Trust on vuonna 1982 perustettu brittiläinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka kampanjoi ja tarjoaa palveluita, jotka liittyvät HIV:hen ja seksuaaliterveyteen.

Iso-Britannian opetusministeri Justine Greening määräsi seksuaali- ja ihmissuhdeopetuksen (SRE) pakolliseksi kaikille Englannin kouluille vuoteen 2019 mennessä - jopa 4-vuotiaille lapsille, jotta he oppisivat "terveitä suhteita".

Perheen puolustajat sanovat, että aivan kuten "lisääntymisoikeudet" ovat kiertoilmaisu abortin puolesta, niin sukupuoli- ja ihmissuhdeopetuksesta (SRE) on tullut kiertoilmaisu homojen mielipiteenmuokkauksen puolesta.

Terrence Higgins Trustin toimitusjohtaja Ian Green ylistää uutta pakollista "sukupuolikasvatusta" ja julisti:

”Tämä päätös on virstanpylväs, joka mahdollisesti muuttaa nuorten elämät sukupolvien ajaksi.”

Greenin mukaan on varmistettava, että kaikessa SRE:hen liittyvässä lainsäädännössä "painotetaan voimakkaasti" laiminlyötyjä aiheita, kuten seksuaaliterveyttä ja LGBT-suhteita. Näin hänen mielestä voidaan torjua nuorten keskuudessa runsaasti esiintyviä sukupuoliteitse tarttuvia infektioita ja homofobiaa.

"Hallituksen on myös varmistettava, että opettajille kohdennetaan aikaa, resursseja ja koulutusta oikeuden saamiseksi tähän elintärkeään aiheeseen", hän sanoi mainitsematta lukemista, kirjoittamista tai matematiikkaa.

Lisäksi Iso-Britannian hallitus käyttää 4 miljoonaa dollaria estääkseen lapsia käyttämästä "homofobisia, bifobisia ja transfobisia" sanoja.

Koulujen homoseksuaalisista oikeuksista vastaava tasa-arvoministeri ja itsekin homoseksuaali Nick Gibb toimii johtohenkilönä pyrkiessään lopettamaan "homo"-sanan käyttämisen.

"Koulujen ministerinä olen ryhtynyt toimiin sen varmistamiseksi, että homofobinen, bifobinen ja transfobinen kiusaaminen lopetetaan. Meidän on muutettava homo-sanaa", Nick Gibb totesi.

Heinäkuussa kerrottiin GayNewsin verkkosivujen YouGov -tutkimuksesta, joka osoitti yli 40 prosenttia brittiläisistä aikuisista olevan sitä mieltä, että alaikäisille lapsille ei pitäisi opettaa homoseksuaalisia suhteita. 14 prosenttia sanoi olevansa asiassa epävarmoja.

Huomionarvoista on kuitenkin se, että myös LGBT-vastaajista 12 prosenttia piti epäsopivana lapsille opetettavia homoseksuaalisuhteita.

Tutkimuksen 1 600 brittiläisaikuisesta - jotka olivat iältään 18-65 -vuotiaita - 34 prosenttia pitää homoseksuaalisuutta luonnottomana ja 18 prosenttia ei "tiedä, mitä mieltä olla".

Tutkimuksessa kysyttiin myös, mitä mieltä he ovat homoseksuaaliparien sijais- tai adoptiovanhemmuudesta. 32 prosenttia vastaajista ei hyväksynyt sitä.

LGBT -agendaa edistävä Stonewall on jo sanonut painostavansa hallitusta varmistamaan, että LGBT-kysymykset "heijastuvat koulujen päivitettyihin opastuksiin".

Hallitus laatii parhaillaan muutoksia ja SRE -"sukupuolikasvatusta" peruskouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin.

Kristillinen instituutti (CI) varoitti, että SRE altistaa pienet lapset ennenaikaisesti homoseksuaalisuudelle ja transsukupuolisuudelle. CI varoittaa myös siitä, että vanhempien oikeus päättää lastensa osallistumisesta "uudenlaiseen sukupuolikasvatukseen" voidaan ottaa pois.

Kristillisen instituutin tiedonannossa sanotaan:

"Kampanjat järjestetään koordinoiduilla vaatimuksilla, jotta kaikki koulut, mukaan lukien uskonnollista opetusta antavat koulut, myöntyvät LGBT -agendaan."

Jopa rabbit ja papit ovat antaneet kannatuksensa kouluohjelmille, jotka aktiivisesti edistävät homoseksuaalisuuden hyväksymistä ja antavat tietoa ehkäisystä ja abortista.

Kristillisen instituutin tiedottajan mukaan niin kristitty-, juutalais- kuin muslimivanhemmillakin on oikeus ottaa selvää lastensa opetuksesta, että se olisi heidän uskonsa mukaista.

"Hallitus ei saa sortaa tätä oikeutta säätäessään uusista opetussuunnitelmista. Kristittyjen ja muiden on puskettava voimakkaasti tällaisia vaatimuksia vastaan, ​​että varmistetaan vanhempien oikeuksien säilyminen ja lasten viattomuuden puolustaminen", Kristillisen instituutin tiedottaja vaatii.

 

Tytti Salenius ma 20.11. 13:35

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Suomeen suuntautuva vammaisturismi uhkaa viedä suomalaisten vammaisten oikeudet - Väestönvaihto hyvin nopeaa Helsingissä

to 30.11. 14:08

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot