Islamin pyhänä pitämästä brutaalista tyttöjen silpomisesta vaietaan "monikulttuurisuuden nimessä"

Naisten sukupuolielinten silpominen on valtion tukemaa ja tulee muslimimaahanmuuttajien mukana.

Ulkomaat pe 18.05.2018 15:36
Ujuni Ahmed, twitter.

Miksi Suomessa ei ole tehty yhtään rikosilmoitusta silpomisista?” ihmettelee somalitaustainen, "Arkadian kokoomusnaisiin kuuluva" nuorisotyöntekijä ja kansalaisaktivisti Ujuni Ahmed Helsingin Sanomissa.

30-vuotias Ujuni Ahmed tuli Somaliasta Suomeen 3-vuotiaana vuonna 1991 ja on kansalaisjärjestö Fenix Helsingin varapuheenjohtaja.

Fenix Helsinki julkaisi viime syksynä selvityksen, jota varten oli haastateltu neljää Suomessa syntynyttä ja ympärileikkauksen kokenutta tyttöä.

Tyttöjen ympärileikkaus käsitteenä on harhaanjohtava, koska kyse on sukupuolielimen totaalisesta silpomisesta ja tuhoamisesta lopullisesti.

Fenix Helsingin tekemän selvityksen mukaan Suomesta on lähetetty täällä syntyneitä tyttöjä ulkomaille silvottaviksi.

Ujuni Ahmed on itsekin pikkulapsena silvottu ja yksi selvityksen kirjoittajista.

Ahmed on aiemmin ottanut kantaa Helsingin Tapanilassa maaliskuussa vuonna 2015 tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen ja puhunut muun muassa huivin käytön ongelmallisuudesta muslimiyhteisöissä vuosi sitten Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa kertoen itse "käyttävänsä huivia, mutta paljastavansa välillä hiuksensa".

Helsingin Sanomissa ei kuitenkaan kerrota, että Ujuni Ahmed on muslimi.

"Islamin modernisoinnin haaste" -kirjastaan tunnettu Christine Douglass-Williams vastaa Jihad Watchin artikkelissaan Ahmedin kysymykseen, miksi viranomaiset eivät puutu silpomistapauksiin.

Douglass-Williamsin mukaan valtamedia ja johtajat pitävät kynsin ja hampain kiinni siitä, että islaminusko ei ole väkivaltainen tai vahingollinen ja että naisten sukupuolielinten silpomisella (FGM, female genital mutilation) ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Iso-Britannia on tästä valitettava esimerkki. Naisten sukupuolielinten silpominen on tullut Iso-Britanniaan "monikulttuurisuuden nimessä" - valtion tukemana, juuri muslimimaahanmuuttajien mukana, yhdessä oikeutetun vaimon hakkaamisen, naisten raiskausten, homoseksuaaleihin, luopioihin ja vääräuskoisiin kohdistuvan vihan ja väkivallan kanssa. Nämä väärinkäytökset ovat kaikki hyvin todellisia ja islamilaisessa laissa vaalittua - hyvin pyhänä pidettyä.

The National Society for the Protection of Cruelty to Children (NSPCC) on Iso-Britannian johtava lasten hyväntekeväisyysjärjestö ja sen arvioiden mukaan FGM:n uhreja on jopa 137 000 koko Iso-Britanniassa.

Viranomaiset eivät ole vielä saaneet aikaan yhtäkään onnistunutta syytteeseenpanoa tästä epäinhimillisestä silpomiskäytännöstä sen jälkeen, kun se kriminalisoitiin yli 30 vuotta sitten.

Miksi ei? Koska "islamofobian" ja uhrien kertomukset tulisivat julki joka puolella, jos kaikista FGM-tapauksista aktiivisesti nostettaisiin syytteitä Britanniassa.

Poliisi on tehnyt useita epämääräisiä selvityksiä kunnioittaen sitä, että rikos on "vivahteikas" ja että pidätykset "eivät todennäköisesti hyödytä lasta", vaan aiheuttavat merkittävää julkista vastustusta, mutta ei huomionarvoisia muutoksia.

Douglass-Williams huomauttaa, että valitettavasti "islamofobia" -partioilla on estetty useita tehoiskuja monenlaisiin julmiin islamilaisiin käytäntöihin. Muslimiryhmät ovat tehneet valituksia, että tällaiset ratsiat syrjivät muslimeja ja jättäneet huomiotta sen, ettei mikään muu uskonto hyväksy tällaisia väärinkäytöksiä.

Wales on Iso-Britannian niemimaa ja Waleskin saa nyt ensimmäisen naisten sukupuolielinten silpomisklinikan, vaikka sen väkiluku on vain noin kolme miljoonaa ja maahanmuutto on "suhteellisen vähäistä" verrattuna naapuriinsa Englantiin.

Wales avaa Cardiffissa, Walesin pääkaupungissa ensimmäisen klinikan, joka tarjoaa lääketieteellistä ja psykologista apua Afrikan ja Aasian maista tuotujen silpomiskäytäntöjen naisuhreille.

Tähän saakka uhreille, joilla on fyysisiä ja psyykkisiä arpia silpomisesta, ei ole ollut pääsyä asiantuntijapalveluihin Walesissa, vaikka Englannissa on tällä hetkellä jo viisi erillistä FGM-klinikkaa.

Walesin Naisten Apu -hyväntekeväisyysjärjestö arvioi, että maassa on ainakin 2 000 FGM:n uhria.

Viime joulukuussa Oikea Media kirjoitti Skotlannin Glasgow'ssa kasvaneesta pakistanilaisen maahanmuuttajaisän ja katolilaisen skotlantilaisäidin tyttärestä, Shazia Hobbsista, joka luopui islamista paettuaan järjestettyä, fyysisesti väkivaltaista avioliittoa, johon hänet oli pakotettu 18-vuotiaana.

Hobbs vastustaa naisille suoritettavia sukupuolielinten silpomisia ja yrittää lopettaa nämä vahingolliset "uskonnonharjoituskäytännöt". Hobbs on pitänyt esillä pakistanilais-brittiläisyhteisöjen lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.

Hobbs kertoo Iso-Britanniassa olevan vieläkin ihmisiä, jotka eivät ole kuulleetkaan naisten sukupuolielinten silpomisesta ja johon jopa kaksi tai kolmevuotiaat tytöt pakotetaan.

Silpomiskäytäntö liittyy useimmiten islamilaiseen maahanmuuttoon ja on yleistä muslimiyhteisöissä.

Se on pakollinen, joka on yksi islamilaisen lain neljästä koulukunnasta islamilaisessa sunnilaisuudessa.

Sillä on vaikutusvaltaa Afrikassa ja jota myös Ulema-neuvosto on voimakkaasti edistänyt jopa "perustuslaillisena oikeutena" Indonesiassa, joka on väestöltään maailman suurin muslimienemmistöinen maa.

Suomi on ainoa Pohjoismaa, jossa naisten sukuelinten silpomista ei ole kielletty erillislailla.

Tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltäminen -kansalaisaloite käynnistettiin huhtikuun alussa ja se on kerännyt reippaassa kuukaudessa yli kymmenentuhatta allekirjoitusta.

Silpominen on tällä hetkellä Suomessa rikoslain vastaista, mutta kansalaisaloite ehdottaa silpomisen kieltävää omaa lakia, joka kattaa myös ulkomailla tehdyt silpomiset.

Kansalaisaloitteessa perustellaan, että tyttöjen sukuelinten silpominen täyttää Suomen rikoslain mukaan pahoinpitelyn ja törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit. Aloitteessa ehdotetaan lainvalmisteluun ryhtymistä , jotta silpomisen kieltävä erillislaki vahvistaisi viestiä siitä, että käytäntöä ei virallisesti hyväksytä Suomessa.

Silvottujen naisten määrää Helsingin Sanomien mukaan Suomessa ei tiedetä, mutta arvioiden mukaan heitä on tuhansia.

Ujuni Ahmed huomauttaa Helsingin Sanomille, että kaikista silpomismatkaepäilyistä ei ilmoiteta selkeiden ohjeiden ja rasistiksi leimautumisen pelossa. Lisäksi silpomisistaan kertoneet Suomessa syntyneet tytöt luulivat sukuelinten silpomisen olevan laillista ja pitivät sitä normaalina.

"Miksi meillä on esimerkiksi neuvola, jos siellä ei kysytä tai puhuta ollenkaan tästä asiasta?” Ahmed kysyy.

Tällä hetkellä yli 200 miljoonaa tyttöä ja naista on silvottu 30 maassa Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa, minne FGM on keskittynyt.

Euroopan komission selvityksestä kävi ilmi, että Euroopassa noin 500 000 naista on joutunut kärsimään sukupuolielintensä silpomisesta.

Länsimaissa itseään feministeiksi kutsuvat kampanjoivat "islamofobiaa" vastaan ja vaikenevat tästä barbaarisesta käytännöstä tai kieltävät tyystin sen yhteyden islamiin.

Ehkä monikulttuurisuutta ylistävässä Suomessakin on pian tarve erillisille silpomisklinikoille, joissa hoidetaan islamin pyhänä pitämistä brutaalisista silpomisista fyysisesti ja psyykkisesti kärsiviä uhreja?

 

 

Tytti Salenius pe 18.05. 15:36

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Mikko Paunio

V-median salatessa WEF:n pomon Klaus Schwabin sosiopatian ja pyrkimyksen maailmanvaltaan se samalla syyllistää WEF-kriitikot salaliittoteoreetikoiksi

su 07.08. 14:07

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23

videot