Brittihallinto vainoaa kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonia

Tommy Robinson on Israelin ystävä ja kritisoi suorin sanoin Euroopan islamisoitumista ja siitä aiheutuneita ongelmia. Tommy saattaa olla vankilassa hengenvaarassa.

Ulkomaat su 27.05.2018 17:05
Tommy Robinson pidätetään "rauhan rikkomisesta"

Tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään Lontoossa perjantaista lähtien kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonin mielivaltaisen vangitsemisen johdosta, jonka syyt olivat ilmeisen poliittiset. Tommy Robinson on tunnettu kansalaisjournalisti, joka raportoi asioista, joista valtamedia haluaa vaieta.

Tommy Robinson oli perjantaina raportoimassa Leedsin oikeustalon edustalta, jossa käsiteltiin pakistanilaisen joukkoraiskausliigan tapausta. Pakistanilaisliiga oli raiskannut alueella lapsia ja heidän uhrejaan lasketaan olevan jo yli sata ja raiskausliigan uhreja paljastuu yhä lisää. Nuorin raiskatuista on 11-vuotias tyttö.

Brittihallinnon röyhkeys, epäoikeudenmukaisuus ja törkeä poliittinen vaino Tommya kohtaan on järkyttänyt englantilaisia ja monet ovat kauhuissaan suunnasta, johon tällainen poliittinen mielivaltainen vaino on johtamassa.

Robinson otettiin kiinni raportoimasta tapausta, jonka Brittihallinto haluaa poliittisista syistä salata. Hänelle järjestettiin ennätysnopeasti pikaoikeudenkäynti, jossa hänet tuomittiin samalta istumalta 13 kuukaudeksi vankilaan, ilman että hänellä oli edes mahdollisuutta saada oikeusavustajaa tai ottaa yhteyttä omaan asianajajaansa. Hänet kuljetettiin välittömästi Hullin vankilaan. Brittiviranomaiset haluavat salata erityisesti muslimimaahanmuuttajien tekemiä törkeitä rikoksia kuten pienten lasten joukkoraiskauksia, joista on tullut englannissa jo islamiin liittyvä epidemia.

Ihmisiä on raivostuttanut se kontrasti joka viranomaisten toiminnassa näkyy kun verrataan toimien tehokkuutta siihen velttouteen, jolla pakistanilaisen joukkoraiskausliigan juttua on käsitelty. Syylliset ovat olleet takuita vastaan vapaalla koko oikeuskäsittelyn ajan ja osallisia on päästetty vapaaksi hyvin lievillä ehdollisilla tuomioilla.

Lisäksi tuomari, joka tuomitsi Robinsonin vankilaan, kielsi brittimediaa raportoimasta mitään tästä tapauksesta. Useat brittiläiset uutislähteet, jotka olivat jo maininneet Robinsonin vangitsemisesta, poistivat asiasta tekemänsä julkaisut! Kaikki tämä tapahtui saman päivän aikana.

Britanniassa raiskaajat nauttivat oikeudesta perusteelliseen oikeudenkäyntiin, oikeudesta kunnolliseen puolustukseen, oikeudesta saada riittävästi aikaa oman puolustuksensa valmisteluun ja oikeudesta olla takuita vastaan vapaana oikeudenkäynnin ajan. Mitään tällaisia oikeuksia ei kuitenkaan tarjottu Tommy Robinsonille, kansalaisaktivistille, joka ei ole syyllistynyt rikokseen. Robinsonia syytettiin "rauhan rikkomisesta" ja tuomio oli puhtaasti poliittinen: Tommy kertoo asioista, joista brittihallinto ei halua kerrottavan.

Tommy Robinson on Israelin ystävä ja kritisoi suorin sanoin Euroopan islamisoitumista ja siitä aiheutuneita ongelmia. Tommy saattaa olla vankilassa hengenvaarassa, koska samassa vankilassa on paljon muslimivankeja.

Tommyn poliittinen vangitseminen on järkyttänyt vapauden puolesta puhuvia poliittisia vaikuttajia ympäri maailman.Voit katsoa Tommyn videon perjantailta tästä. Videon lopussa Tommy pidätetään "rauhan rikkomisesta". (Alkuperäisellä videolla oli jo yli miljoona katselukertaa ja se poistettiin FB:stä ja Youtubesta, mutta uusia kopioita ilmestyy jatkuvasti).

 

Jukka Rahkonen su 27.05. 17:05

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Mikko Paunio

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Heikki Porkka

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01. 18:08

videot