Italian yliopiston vasemmisto vaatii Salvinin salamurhaamista

Salvini: "Väkivaltaiset nuorisorikolliset eivät pelota meitä. Menemme eteenpäin, vahvempana kuin aikaisemmin"

Ulkomaat ma 01.10.2018 23:17
kuva: facebook

Itsenäisen yliopistokollektiivin (CUA) jäsenet ovat herättäneet ristiriitaista keskustelua julkaisemalla Italiassa julisteita, joissa vaaditaan Italian sisäministeri Matteo Salvinin salamurhaamista.

Asiasta kertoo Breitbart.

Italialainen Il Giornale raportoi, että äärivasemmistolainen poliittinen järjestö paljasti Bolognan yliopiston tapahtumassa viime viikolla Salvinista julisteen, joka kertoo peittelemättä heidän väkivaltaisista pyrkimyksistään.

Julisteessa on Salvinin kasvot, jossa tähdätään hänen päähänsä ja kuvatekstissä lukee: "Salamurha, pyrkikää tähän."

Facebook-julkaisussaan ryhmä kirjoitti: "Tänään yliopistoalueen ytimessä, Via Zambonista lähtien, uuden sisäministerin viime kuukausina käyttöönottamat vihahuudot, rasismin halveksinta ja ylivaltainen politiikka ovat lisääntyneet."

Ryhmä väitti myös Salvinin edistäneen "vihan, karkotusten ja valkoisen ylivallan politiikkaa", koska Salvinilla on tiukka kanta laittomaan massamaahanmuuttoon.

Liiga -puolueen johtaja Salvini vastasi nopeasti vasemmistoaktivisteille kirjoittamalla sosiaalisessa mediassa:

"Bolognassa itsehallinnollisten sosiaalikeskusten tavallisten isien lapset ottavat tähtäimeen minut sanalla 'tappaja'. Että ne jaksavat. Mielestäni muutaman kuukauden siviili- tai asepalvelus tekisi heille hyvää, mitä mieltä olette?"

Bolognan kaupunginjohtaja Virgilio Merola arvosteli myös julisteita, mutta korosti kuitenkin vastustavansa Salvinin politiikkaa sanomalla:

"Bologna ei uhkaa eikä vihaa ketään. Kuka ikinä tekee niin, se on vastoin ​​Bolognaa. En todellakaan ole samaa mieltä Salvinin politiikasta, mutta minun ei tarvitse käyttää vihan sanoja."

Paikallisen Liiga -poliitikon, Umberto Boscon mukaan tutkijat ja tuomarit parhaillaan päättävät, nostetaanko rikossyytteitä ja vetosi yliopistoa ryhtymään toimenpiteisiin, että tällaiseen tekoon syyllistyneet saadaan vastuuseen.

"Liian kauan yliopisto suvaitsee ja suojelee näitä häiriköitä, tulokset ovat nähtävissä Via Zambonissa", Bosco totesi.

Äärivasemmisto on aiemminkin kampanjoinut ​​voimakkaasti Salvinia vastaan. Ideologiset pyrkimykset ovat vaihdelleet aina mielenosoituksista Salvinin "viharikoksista" raportointiin ja paljon vakavampaan toimintaan, kuten Liigan toimistoon kohdistettuihin pommituksiin elokuussa.

Vastauksena pommituksiin Salvini kommentoi tuolloin:

"He yrittävät pysäyttää meidät, mutta väkivaltaiset nuorisorikolliset eivät pelota meitä. Menemme eteenpäin, vahvempana kuin aikaisemmin."

Italialaiset tutkijat pystyivät yhdistämään pommitukset äärivasemmistolaiseen anarkistiseen järjestöön, joka otti vastuun hyökkäyksestä.

Ryhmä tunnetaan nimellä "Santiago Maldonado Cell".

12. elokuuta päivätyssä julkaisussa ryhmä tulitti:

"Suoralla toiminnalla selvennetään, miksi ja miten. Kansainvälinen, kapinallinen, anarkistinen solidaarisuus! Maailma ilman rajoja, ilman esivaltaa!"

Santiago Maldonado Cell -järjestön uskotaan pommittaneen myös Italian carabinieerien kasarmia Roomassa joulukuussa vuonna 2017, jossa he julistivat "sotaa univormuja vastaan" - eli viranomaisten määräysvaltaa vastaan.

Rooman yleinen syyttäjä aloitti tuolloin välittömästi tutkinnan ja tapausta käsiteltiin terrorismina.

 

Tytti Salenius ma 01.10. 23:17

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Nyt vain kiltisti maksatte, sanoo herrat EU:n

to 28.05. 14:06

Olli Pusa

EU-huijaus ja laittomuus etenee

ti 26.05. 23:21

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05. 23:28

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05. 23:17

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05. 23:15

videot