Sota "rokottamattomia" vastaan ​​ja "täysin rokotettu" määrittelyn peukaloiminen

"Herätkää, lampaat! Tämä ei lopu koskaan, 100-prosenttisesti terveet ihmiset aiotaan saada ottamaan Covid-rokote kuuden kuukauden välein loppuikänsä?"

Ulkomaat to 25.11.2021 22:13

"Ellet ole valmis luopumaan kaikesta henkilökohtaisesta itsemääräämisoikeudestasi, sinun on sanottava 'EI' tälle selkeälle autoritaariselle petkutukselle, koska tilanne vain pahenee tästä eteenpäin", peräänkuuluttaa tohtori Joseph Mercola.

Hän näkee massiivisen Covid-käskyjen noudattamatta jättämisen "ainoana tapana pelastaa vapautemme".

Tohtori Joseph Mercola varoittaa, että maailmanlaajuinen valvontajärjestelmä tulee vaatimaan jatkuvia Covid-piikkejä.

Niin ei nimittäin tämän arvostetun tohtorin mukaan ikinä tapahdu, että voisi olla "täysin rokotettu". Aina puuttuu se seuraava piikki.

Hän kertoo, että suuret terveysjärjestöt ympäri maailmaa ovat peukaloineet useita lääketieteellisten termien määritelmiä, mukaan lukien "rokotteen", "laumaimmuniteetin" ja "pandemian" määritelmät, joilla puolestaan ​​on merkittävä vaikutus jokapäiväiseen elämään.

Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) harkitsee nyt "täysin rokotetun" määritelmän muuttamista.

Axios raportoi 22. lokakuuta 2021, että tällä hetkellä CDC:n määritelmä on seuraava: 

"Täysin rokotettuja henkilöitä ovat henkilöt, joilla on yli 14 päivää FDA:n hyväksymän Covid-19 -rokotteen perusrokotussarjan päättymisestä." 

"Meidän on ehkä päivitettävä määritelmämme 'täysin rokotettu' tulevaisuudessa", [CDC:n johtaja Rochelle] Walensky ilmoitti lehdistötilaisuudessa.

Tohtori Joseph Mercola ei pidä vaikeana ymmärtää, mitä tällainen uudelleenmäärittely tulee tarkoittamaan:  

"Jokainen, joka on saanut ihkaensimmäisen kerta-annoksen tai tupla-annoksen Covid-'rokotetta', katsotaan maagisesti taas rokottamattomaksi, kun tietty aika on kulunut."

Kuten The Atlantic toi esiin jo 24. syyskuuta 2021: Ilmaus "täysin rokotettu" menettää merkityksensä, jos se määritellään uudelleen.

Ei ole siksi yllättävää, että CDC:n johtajan kommentit ovat täysin päinvastaisia kuin syyskuun 2021 lopulla. Epoch Timesin mukaan hän sanoi tuolloin, etteivät viranomaiset harkitse "täysin rokotetun" määritelmän muuttamista.

Vain kuukautta myöhemmin, lokakuun lopussa 2021, Epoch Times raportoi, että Walensky ehdotti nyt, että määritelmä "voi muuttua, kun tehosterokotukset yleistyvät". "Sattumoisin" vain viisi päivää sen jälkeen CDC ilmoitti suosituksestaan tehosterokotuksesta kaikille ja jopa ehdotti neljättä annosta tietyille immuunipuutoksesta kärsiville henkilöille.

"'Täysin rokotetun' uudelleenmäärittely tulee olemaan keino panna täytäntöön loputtomat tehosterokotteet, koska rokotepassi vanhenee määräaikana jokaisen annoksen jälkeen ja sen mukana kaikki niin kutsutut 'vapautesi'. On aivan selvää, että rokotepassien taustalla oleva idea on luoda syrjintää", Mercola selventää.

Näemme tämän Australiassa ja useissa muissa maissa, joissa rokottamattomat henkilöt suljetaan taloudellisten ja yhteiskunnallisten toimintojen ulkopuolelle. 

Israel ja Australia ovat jo työntäneet maalitolppaa kauemmas. Kansalaisten on saatava tehoste kuuden kuukauden kuluttua toisesta piikistä tai he menettävät kaikki "passin vapaudet". 

Australian pääministeri Daniel Andrews on itse asiassa todennut, että jatkossa rokotettujen elämä tulee olemaan "rokotustilanteen ylläpitäminen". 

Näemme saman skenaarion toteutuvan myös Israelissa, jossa rokotepassit vanhenevat kuusi kuukautta toisen Covid-annoksen jälkeen. Jos kieltäydyt ottamasta seuraavaa annosta, sinut suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle, kuten kaikki, jotka ovat kieltäytyneet heti alusta alkaen.

Australiassa heitä uhkaa jopa pidätys, jos he eivät ota tehosterokotteita tarvittaessa. 

Tohtori Joseph Mercolasta on "käsittämätöntä" ajatella, että tämä kaikki johtuu "sairaudesta", joka on tappanut vain 0,012 % kyseisen maan väestöstä ja 1 % tartunnan saaneista. 

"Ja syy siihen, että näin voi ylipäätään tapahtua, on se, että tiettyjä sanamääritelmiä on manipuloitu epätieteellisesti ja muutettu tukemaan heidän katalia toimiaan", Mercola painottaa.

Tohtori Joseph Mercola huomauttaa myös "täysin rokotetun" määritelmän päivittämisestä seuraavista sivuvaikutuksista: 

"Kuolleisuustilastot vääristyvät, mikä antaa hallitukselle lisää ammuksia vääriä väitteitä varten. Meille on toistuvasti kerrottu, että olemme nyt rokottamattomien pandemiassa, ja tämä valhe saa uusia kierroksia, kun täysin rokotetut ihmiset pudotetaan rokottamattomien ryhmään, kuusi kuukautta viimeisen annoksensa jälkeen."

Joseph Mercolan mielestä monet ovat ajatelleet naiivisti, että jos he vain suostuvat ensin esitettyyn rokotuskierrokseen, elämä palaisi normaaliksi - tähän tapaan: 

"Hoidan vain pois täyden rokotussarjan päiväjärjestyksestä ja valmista tuli." 

Se tosiasia, että mikään ei palaa normaaliksi, pitäisi olla tohtorin mukaan hälytyskello sille, että alkuperäinen käsitys näiden määräysten seurauksista oli "villisti väärin".

"Koronarokotteissa ei ole kyse Covid-19 -taudin hävittämisestä. Ne ovat osa massavalvontajärjestelmää. Viime kädessä tämä järjestelmä orjuuttaa kaikki siihen kuuluvat, sillä siitä pois jättäytyminen tarkoittaa luopumista mahdollisuudesta ansaita elantonsa, hankkia koulutusta, ostaa mitä tahansa tai mennä minne tahansa." 

Tohtori Mercola panee merkille sen, että koko totuus käy tuskallisen ilmeiseksi, kun digitaaliset rokotepassit yhdistetään uuteen digitaaliseen keskuspankkivaluuttaan.

Australian hallitus takavarikoi jo ihmisten pankkitilejä ja mitätöi heidän ajokorttejaan Covid-sakkojen takaisinperimiseksi. Myös työttömyysetuuksia perutaan ja pankkitilejä suljetaan siihen asti, kunnes ihmiset ottavat koronapiikin. Mercola katsoo, että tällaiset toimet voidaan automatisoida, kun pankkitoiminta on sidottu digitaaliseen terveyspassiin.

"Ehkä nyt useammat ihmiset alkavat ymmärtää, että ei tule loppua sille, kuinka monta kertaa heitä vaaditaan myöntymään vaieten lääketieteellisiin kokeisiin. 

Ja älkäämme unohtako, että joka kerta ottaessasi piikin, saat mahdollisia haittavaikutuksia, jotka voivat vammauttaa sinut loppuelämäksesi tai tappaa sinut heti. 

(Lääketieteellisen) kokeilun pakottaminen sotilashenkilöstölle, urheilijoille, raskaana oleville naisille ja lapsille (Toim. huom. kaikille!) on täysin käsittämätöntä." 

Urheilujournalismisivusto OutKickin perustanut urheilukommentaattori Clay Travis twiittasi   rohkeasti:

"Herätkää, lampaat! NBA määrää jo nyt tehosterokotteen. Tämä ei lopu koskaan, 100-prosenttisesti terveet ihmiset aiotaan saada ottamaan Covid-rokote kuuden kuukauden välein loppuikänsä?"

Inner Sportsin perustaja, amerikkalainen kirjailija, puhuja, valmentaja ja opettaja Garret Kramer twiittasi samaan tapaan: 

"Millä planeetalla jatkamme lääkkeiden määräämistä ihmisille, jotka eivät ole sairaita? Sanokaa EI." Myös golfmestari Steve Flesch otti kantaa ja summasi ytimekkäästi: "Tämä maailma... muuttuu päivä päivältä idioottimaisemmaksi."

Idioottimainen maailmamme onkin, kun katsoo twiittiä, jonka Rational Groundin Woke Zombie on 20. marraskuuta 2021 julkaissut.

Juuri tähän "aika ällistyttävän symmetrian" havainnollistavaan twiittiin tutkiva journalisti ja ulkopolitiikan analyytikko Jordan Schachtel haluaa kiinnittää huomiomme 22.11.2021 päivätyssä LifeSiteNewsin artikkelissaan "Sota 'rokottamattomia' vastaan ​​on epätoivoinen yritys demonisoida ja murskata sääntöjen vastaisesti käyttäytyvät". 

Woke Zombien twiitissä on rinnakkain kaksi USA:n karttaa voidaksemme verrata viime vuoden Covid-pandemiaa tähän vuoteen. Kartat ovat lähes toistensa peilikuvat, koronatilanne näyttää vuonna 2020 ja 2021 keskenään hyvinkin samankaltaiselta.

Jordan Schachtel luonnehtii kuvatwiittiä "miljoonan sanan arvoiseksi".

"Symmetria on todella hämmästyttävä ja johtopäätös yli 600 päivää kestäneen Covid-kiihkon jälkeen on yksiselitteisen selvä.

Yksikään 'kansanterveysasiantuntija' ei ole saanut aikaiseksi mitään merkittävää ratkaistakseen sen tosiasian, että monet ihmiset sairastuvat alueellaan vuosittaisen influenssakauden aikana. Tätä maailmanlaajuista sotaa virusta vastaan ​​käydään samoin kuin Afganistanin sotaa, kun oli kysymys Talebanien nujertamisesta", tutkiva journalisti ja ulkopolitiikan analyytikko Jordan Schachtel piikittää.

Hän luettelee:

"Sulkutilat eivät pystyneet pysäyttämään virusta. Maailmanlaajuinen käskytys hengityssuojaimien käyttämisestä epäonnistui viruksen pysäyttämisessä.

Miljoonat ja miljoonat yhteiskunnalliset rajoitukset ja yritysten sulkemiset eivät onnistuneet seisauttamaan virusta.

Ja nyt on käynyt melko selväksi, että kovasti kehutut 'ihme'-mRNA-piikit pettävät viruksen torjunnassa."

Schachtel ihmettelee, että "sen sijaan, että kaikkien maiden hallitukset hyväksyisivät nämä realiteetit, he kaksin-, kolmin- ja nelinkertaistavat tämän hullutuksen". Huolimatta uskomattoman laajasta myöntyväisyydestä ottaa Covid-rokote, kun arviolta yli 7,5 miljardia koronapiikkiä on annettu, Schachtel tähdentää, mRNA -"lääke" ei ole täyttänyt sen eittämättä mahdotonta tehtävää saavuttaa vaatimuksia. 

Jordan Schachtel muistuttaa, kuinka paljon meitä on "tieteen nimessä" vedätetty puoleen ja toiseen viimeisen puolen vuoden aikana. Asialla ovat olleet muun muuassa vaalivilpin avulla Yhdysvaltain presidentiksi kammettu Joe Biden, Yhdysvaltain tautikeskuksen (CDC) pääjohtaja  Rochelle Walensky ja Yhdysvaltain koronatsaari Anthony Fauci.

Kuuden kuukauden sisällä he ovat uskotelleet, että "et saa Covid-tautia, jos sinulla on nämä rokotukset";  "rokotetut eivät saa virusta eivätkä sairastu" ja "kaikki kolme rokotetta estävät   100-prosenttisen tehokkaasti sairaalahoidolta ja kuolemalta".

Schachtel tarkentaa, missä tilanteessa nyt olemme kaiken tuon sekopäisen manipuloinnin jälkeen:

"Vallitseva todellisuus on taas uusi sulkutilojen jakso, rajoitukset ja järjettömät 'kansanterveystoimenpiteet'.

Seitsemän ja puolen miljardin koronapiikin jälkeen ne meistä, jotka olemme perehtyneet dataan tarkasti, olemme havainneet, että kaikki edellä mainittujen maailman tunnetuimpien terveysviranomaisten virallisesti vahvistamat lausunnot olivat 'paskapuhetta'. 

Kovan luokan kusetusta. Ne eivät olleet lähelläkään edes totuuden hitusta."

Schachtel nostaa esille sen, mikä nyt tiedetään:

"Rokotteet toimivat jonkinlaisena mahdollisena 6-9 kuukauden ennaltaehkäisynä, jolla on tuntemattomia pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia. 

Vanhentuva teho, joka parhaiten havaittiin edelläkävijämaissa, kuten Israelissa ja Irlannissa, syöksi tehosterokotusjärjestelmään. Tehosterokotuksia huiputettiin sillä älynväläyksellä, että voit saada 'lisäsuojan', vaikka sinulle on kerrottu sinun olevan jo 'täysin rokotettu'."

Jordan Schachtel näkee, että hallitusten terveysviranomaiset ja suuret lääkeyhtiöt ovat hyödyntäneet näitä puolitotuuksia osana vaaleilla valittujen virkamiesten "oman nahkan pelastamiskampanjaa" (Cover your ass, CYA) ja rahan kahmimista Pfizerille, Modernalle ja niille, joilla on intoa pistää 5-vuotiaille kokeellisia rokotteita.

Jordan Schachtel painottaa, että ne meistä, jotka näemme selkeästi tämän asian, olemme kasvava joukko, mutta edessämme on kamppailu tuulimyllyjä vastaan.

Maailman hallitukset ovat teknojättien avustuksella vakuuttaneet valtavat joukot ihmisiä ilman mitään pätevää näyttöä sille, että vastuussa jatkuvasta Covid-ongelmastamme ovat "rokottamattomat".

Jordan Schachtel ottaa esimerkiksi Itävallan johtajan käyttämän logiikan panna rokotteesta kieltäytyjien syyksi toistuvat virusaallot ja sulkutilat. 

"Rokotuskattavuuden nostaminen – ja uskon, että olemme tästä samaa mieltä – on ainoa tapamme vapautua tästä virusaaltojen ja sulkemiskeskustelujen noidankehästä lopullisesti", julisti Itävallan liittokansleri Alexander Schallenberg medialle viime viikonloppuna.

Itävalta on ensimmäinen EU-maa, joka määräsi koronarokotteen pakolliseksi kaikille kansalaisille.

Liittokansleri Alexander Schallenberg komensi koko maan täyteen sulkutilaan. "Emme halua viidettä aaltoa, emme kuudetta emmekä seitsemättä."

Schallenberg syytti rokotteesta kieltäytyjiä "hyökkäyksestä maan terveydenhuoltojärjestelmää kohtaan".

"Tässä maassa on liikaa poliittisia voimia, jotka vastustavat kiivaasti, massiivisesti ja julkisesti (rokotuksia)",  Schallenberg hyökkäsi. 

Tutkiva journalisti ja ulkopolitiikan analyytikko Jordan Schachtel sanoo suoraan, että Schallenberg valehtelee:

"Ja hän tietää sen. Rokotteet eivät estä uutta sairastumisten aaltoa. Näissä 'aalloissa' on tosi asiassa vain kyse kausittaisesta influenssailmiöstä, joka toistuu joka ikinen vuosi. 

Globaalit valtaapitävät ovat sumuttaneet suuria ihmisjoukkoja jo kauan. He ovat mieluummin myöntämättä kaikkia näitä uponneita kustannuksia, joten poliittinen eliitti jatkaa tarinointia, että Covid-piikit ovat edelleen jonkinlainen taikaluoti, jota ne eivät ole", Jordan Schachtel alleviivaa.

Schachtelin mukaan ne, jotka eivät taipuneet Covid-maniaan alusta lähtien, muodostavat suurimman uhan näiden maanisten poliitikkojen vallalle. 

"Siksi he hyökkäävät meidän kimppuun niin raivokkaasti.

Poliittinen eliitti teeskentelee olevansa huolissaan Covidista, mutta virus ei ole se, joka pitää heidät hereillä öisin. Syy on ne ärsyttävät henkilöt, jotka kieltäytyvät alistumasta –  juuri he ovat tähtäimessä."

Oikea Media on aikaisemminkin tuonut esiin Jordan Schachtelin tekstejä, muun muassa 29.4.2021 artikkelissaan "Iso valhe: Koronavirukseen kätketty disinformaatio-operaatio".

 

 

Tytti Salenius to 25.11. 22:13

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot