Terrorismi, raaka väkivalta, islam ja sharia - niistä on Naisten marssi tehty

Yhdysvalloissa suunnitellaan uutta Naisten marssia, jossa pääjärjestäjien joukosta löytyy jälleen yhteys terrorismiin

Blogit ma 27.02.2017 17:35
Rasmea Yousef Odeh, terroristi.

Yhdysvalloissa on tarkoitus järjestää 8.3.2017 uusi Naisten marssi, jonka kärki suuntautuu Donald Trumpia vastaan.

Edellinen Naisten marssi järjestettiin Yhdysvalloissa 21.1.2017. Naiset järjestivät tuolloin myös Euroopassa tukimarsseja, joissa osoitettiin mieltä Trumpia vastaan ja otettiin näkyvästi kantaa islamin puolesta.

Tammikuun Naisten marssin pääjärjestäjänä vaikutti islamistinainen Linda Sarsour, joka haluaa, että islamilainen laki (sharia) saatetaan lailliseksi kaikkialla Yhdysvalloissa. Lisäksi Sarsourilla on todistettavasti läheisiä yhteyksiä terroristeihin ja terroristien tukijoihin. Yleisradio kertoi suomalaisille Naisten marssista, mutta vaikeni sen pääjärjestäjiin (yhteensä neljä) kuuluneesta Sarsourista.

Tammikuun Naisten marssilla esiintyi pääjärjestäjien valikoimia virallisia puhujia, joista yksi oli Donna Hylton. Donna Hylton tuomittiin 27 vuodeksi vankilaan vuonna 1986, kun hän kidutti toveriensa kanssa homoseksuaalia kiinteistövälittäjää usean vuorokauden ajan otettuaan hänet panttivangiksi lunnasrahat mielessään. Kiinteistövälittäjä kuoli useita päiviä kestäneen erittäin julman pahoinpitelyn seurauksena.

Yleisradio, MTV ja Helsingin Sanomat eivät maininneet uutisoinnissaan sanaakaan Donna Hyltonista. Sen sijaan kyseiset mediat markkinoivat Naisten marssia positiivisena tapahtumana, jossa naiset osoittavat voimaansa Amerikan pahaa setää vastaan.

Uudella, 8.3.2017 suunnitteilla olevalla valtakunnallisella Naisten marssilla on kahdeksan pääjärjestäjää, joista yksi on Rasmea Yousef Odeh.

Kansainvälinen media on nostanut Odehin taustasta esiin tietoja, jotka edustavat samaa verenhimoista ja väkivaltaista naiskuvaa kuin Sarsour ja Hylton.

Rasmea Yousef Odeh tuomittiin vuonna 1970 osallisuudesta pommi-iskuihin Israelissa. Toisessa iskussa kuoli kaksi supermarketissa ollutta nuorta miestä. Toinen pommi vaurioitti Britannian konsulaattia. Hänen sukulaisensa todisti myöhemmin, että Odeh oli konsulaattiin suunnatun iskun toinen päätekijä yhdessä Rasheedah Obeiduhin kanssa. Odeh kärsi teosta kymmenen vuoden vankeustuomion.

Vuonna 1995 Odeh matkusti Yhdysvaltoihin, mutta ei kertonut maahanmuuttoviranomaisille lainkaan pommi-iskuista ja vankilatuomiosta. Asuttuaan yhdeksän vuotta maassa hän haki kansalaisuutta.

Vuonna 2013 hän joutui oikeuteen jäätyään kiinni maahanmuuttoon ja kansalaisuuden saantiin liittyneestä valehtelusta. Odeh todettiin vuonna 2015 syylliseksi rikoksiin ja hänet lähetettiin liittovaltion vankilaan kärsimään 18 kuukauden tuomiota ja odottamaan karkotusta.

Tuomiosta tehdyn valituksen seurauksena Odehin tapaus otettiin jälleen käsittelyyn tammikuussa 2017. Odeh pääsi uudessa oikeudenkäynnissä pälkähästä väitettyään kärsineensä posttraumaattisesta stressihäiriöstä (ptsd) aikana, jolloin hakeutui Yhdysvaltoihin.

The New York Post kertoo lisäksi, että Odeh on vasemmistoaktivisti, joka on kuulunut EU:n ja Yhdysvaltain terroristijärjestönä pitämään PFLP:hen.

Muistan hyvin, kun suomalaispoliitikko, nykyisin meppinä vaikuttava nainen toivoi 1990-luvulla Ylen lähetyksessä naisia lisää poliittisiksi päättäjiksi. Hän perusteli näkemystään pehmeillä arvoilla, joita naiset tuovat mukanaan kovaksi koettuun politiikkaan.

Heikki Porkka ma 27.02. 17:35

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Vaarana liian hyvät Venäjä-suhteet

Klo 23:26.

Professorin Ajatuksia

Sanna Marin ja työajan lyhennys

Klo 23:24.

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

Klo 16:17.

Heikki Porkka

Ahdistu aidoista asioista. Hui kauhistus!!

Klo 10:55.

Matti Viren

Työpaikat eivät synny itsestään

ke 21.08. 23:13

Arto Luukkanen

Putin tulee rauha käsissään?

ke 21.08. 23:10

Timo Vihavainen

Liberalismin siunaukset

ke 21.08. 23:09

Reijo Tossavainen

Orpon moraaliposeeraus osui omaan nilkkaan

ke 21.08. 17:15

videot