Halla-ahon pelkoa vai normaalia toimintaa?

Perussuomalaisten työmies Matti Putkonen on ottanut kantaa kirjoitteluun, jonka mukaan persujen puoluehallitus ajaa Soinin etua Halla-ahoa vastaan

Blogit to 02.03.2017 21:26
Jussi Halla-aho ja Timo Soini.

Aiheen vatkaaminen ei oikeastaan enää kiinnosta, mutta vastaan Putkosen väitteisiin siksi, että hänen näkökantansa mukaan muut valehtelevat ja hän puhuu totta. En suostu ottamaan valehtelijan manttelia niskaan, joten vastine on paikallaan.

Verkkouutiset kertoo Putkosen puheista:

”Perussuomalaisten jäsenhakemusten hylkäämisen on sosiaalisessa mediassa väitetty liittyvän puolueen mahdolliseen tulevaan puheenjohtajakisaan.” Matti Putkonen toteaa artikkelin mukaan, että

”– Se on ihan täyttä humpuukia, asiaa joka ei perustu mihinkään muuta kuin yritetään taas sotkea asioita”

”– Tänne pyrkii henkilöitä, jotka ovat toisten puolueiden jäseniä tai muuten eivät täytä niitä kriteereitä, jotka on asetettu.”

Lisäksi Verkkouutisten tekstissä todetaan:

”Putkosen tietoon ei ole tullut, että hylättyjen joukossa olisi ainakaan perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaita.”

Ensinnäkin tiedän, että hylkääviä päätöksiä saaneiden joukossa on useita henkilöitä, jotka EIVÄT ole muiden puolueiden jäseniä ja jotka eivät ole keränneet kannattajakortteja minkään puolueen hyväksi.

Toiseksi tiedän, että osa hylkäyksen saaneista ON osallistunut Rajat kiinni-mielenilmaukseen Torniossa, kun laittomien marssi Suomen rajan yli alkoi. Rajat kiinni-mielenilmaukset EIVÄT olleet puoluepoliittisia vaan vapaaehtoisten kansallismielisten henkilöiden toimeenpanemia tapahtumia. Niissä pidettiin puheita, jotka ovat ainakin tähän asti sopineet erinomaisen hyvin persujen profiiliin.

Kolmanneksi tiedän, että ne henkilöt, jotka ovat ilmoittaneet minulle hylkäävästä päätöksestä, eivät ole Suomi Ensin – porukkaa tai eivät edusta mitään sellaista tahoa, joka sotii persujen periaatteita vastaan.

Neljänneksi tiedän, toisin kuin Putkonen olettaa, että hylkääviä päätöksiä ovat saaneet tällä hetkellä persujen kuntavaaliehdokkaina olevat henkilöt. Huomaa monikko. Kyseisiin henkilöihin eivät kuulu Aamulehden esiin nostama rikosrekisterin omaava porilainen mies tai persujen puoluehallituksen erottama Terhi Kiemunki.

Koska ainakin osa hylkääviä päätöksiä saaneista henkilöistä pyrkii tosissaan politiikkaan eikä heillä ole taustaa tai mitään tekemistä muiden puolueiden kanssa, eivätkä he ole rikollisia, jää jäljelle enää yhteys Halla-ahoon ja kansallismielisyyteen. Nämä yhteydet selviävät helposti fb:n avulla.

Voi tietysti olla, että persujen puoluehallituksella on joku mystinen metodi, jolla he selvittävät henkilön kelpoisuuden. Kannattaisi kertoa, sillä nykyinen tiedotuspolitiikka ei anna ulkopuoliselle erityisen hyvää kuvaa siitä, millaisella giljotiinilla valintoja tehdään.

Niiden henkilöiden nimiä, joihin tietoni perustan, en voi tässä kertoa, mutta siinä vaiheessa, kun kuntavaalit ovat ohi, voidaan nimet paljastaa, jos asianomaiset antavat luvan.

Useita asiallisia kansallismielisiä hylkäämällä persut ovat antaneet politiikastaan kummallisen kuvan. Jos persut ei enää edusta kansallismielisyyttä, olisi Soinin, Putkosen ja kumppanien tuotava se selkeästi esille, jotta kansallismielisten, jotka ovat aikeissa äänestää persuja, ääni ei mene hukkaan.

PS. En ole asianosainen, mutta olen kansallismielinen, jonka vuoksi persujen sählääminen kiinnostaa tällä hetkellä erityisen paljon. Suomessa on tuhansia henkilöitä, joille kansallismielisyys on juuri se elementti, joka ohjaa heidän äänestämistään. Halla-aholle kansallismielisyys on aina ollut itsestäänselvyys, sloganien miehestä en mene takuuseen.

Lue myös aiempi blogikirjoitus aiheesta

Heikki Porkka to 02.03. 21:26

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot